Сега е точно : Maј 12th, 2025, 11:57 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 19th, 2008, 11:59 am 
Отсутен

Регистриран: Октомври 27th, 2008, 1:15 pm
Мислења: 27
Локација: Stip
RaP-RiVaL Напиша:
Ок , го сфаќам сето то , дека има пребирливи , дека не е лесно да напрајш инструментал и слично.
Али кажи ми ти кој муабет почетник , со текст потпросечен ( општо зборам ) 2000 денари за инструменталка ?
Сепак , негова работа.

Па нели секој е почетник коа треба да снима прва песна без разлика колку време слушал рап...Ама мене не ми е да им рушам сон на луге што сакаат да снимаат или само ај да им земам парите па јас да си рушам рејтинг за една трака од 2000 ден.Кај мене доаѓале почетници па ете сеа имат по 7-8 песни снимено и сами забележуваат разлика колку самите одат напред...Сакав да кажам дека треба почетниците да бидат упатени како што треба а сега колку они ќе го прифатат тоа нивна работа..Поздрав

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 19th, 2008, 12:53 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Aприл 3rd, 2005, 4:48 pm
Мислења: 1567
Локација: "...I appear everywhere and nowhere at once..." - Veles
magnusproduction Напиша:
RaP-RiVaL Напиша:
Ок , го сфаќам сето то , дека има пребирливи , дека не е лесно да напрајш инструментал и слично.
Али кажи ми ти кој муабет почетник , со текст потпросечен ( општо зборам ) 2000 денари за инструменталка ?
Сепак , негова работа.

Па нели секој е почетник коа треба да снима прва песна без разлика колку време слушал рап...Ама мене не ми е да им рушам сон на луге што сакаат да снимаат или само ај да им земам парите па јас да си рушам рејтинг за една трака од 2000 ден.Кај мене доаѓале почетници па ете сеа имат по 7-8 песни снимено и сами забележуваат разлика колку самите одат напред...Сакав да кажам дека треба почетниците да бидат упатени како што треба а сега колку они ќе го прифатат тоа нивна работа..Поздрав

точно тоа и јас го кажував. фала ти магнус :evil:
почит
мир!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето: ....................
ТемаИспратено: Декември 19th, 2008, 5:31 pm 
Отсутен

Регистриран: Ноември 14th, 2008, 6:26 pm
Мислења: 53
Секоја чест и од мене до Мистик Магнус и Маестро,дечките се стварно феноменални,и Магнус супер работи.За тие пари што ги бара,делото стварно ќе вреди,но сепак мое лично мислење,и она што сакам да го кажам дека секој не спие на пари,и секој нема повеке пари за фрлање,сега за една песна 50 евра,а песната да ја снимам чисто онака без никакви идни планови,мислам нема смисла.Затоа секој оди на поевтино,пример Разор Унит ми направи матрица за 600 денари,значи разлика од 1400 денари.Тоа е главната разлика....
Позз,тоа е се што имам да кажам,и мислам дека е доволно офтопик,зборувајте добри се текстовите,или подржете ги другите дека е чисто срање....

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето: ...........
ТемаИспратено: Декември 19th, 2008, 5:45 pm 
Отсутен

Што заборавив да напомена,ајдете кој е поевтин тука докај 500 денари да направи нешто,а јас текстот ке го поправам освен првиот дел и рефренот.Ајде понуди....

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 19th, 2008, 7:04 pm 
Отсутен

Регистриран: Aприл 6th, 2008, 2:50 am
Мислења: 82
Локација: In The Darkness..
Ники уживај бе брат шо се замараш..

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 19th, 2008, 7:34 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Септември 10th, 2008, 4:19 pm
Мислења: 523
Локација: Скопје
Немој да го снимаш текстот на матрица од 2000 денари,не вреди според мене.Најди некоја матрица на интернет што ти одговара и сними си го затоа што уште си почетник.Коа ќе увежбаш флоу и пишување текстови после можеш да снимаш на појака матрица.Поздрав!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето: .....
ТемаИспратено: Декември 19th, 2008, 8:54 pm 
Отсутен

фала MC Shuriken така ке напраам....
фала многу...

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 20th, 2008, 3:21 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Септември 10th, 2008, 4:19 pm
Мислења: 523
Локација: Скопје
Нема проблем,тука сум за да помогнам.Ако ти треба бит адни ме на мсн па пиши.Ај поздрав!

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 6 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап