Klan Istok - Raperi vo Kriza
Klan Istok...Od Skopje do Sofija ushte ednash na scenata...bez povlekuvanje momci,bez povlekuvanje...
Pazi me na sekoj chekor zoshto stilov ne e labav shampon na tvojot mozok,zatoa ne si laskaj.Sakash da si najdobar ponekogash a jas sekogash.Mavam na EMSI kje te najdam nekogash.Ti vrtish smizli mi se falish nokti vrizli no jas gji jadam tvoite rimi kako mechka Grizli.I mislish deka si nekoj KOJ SI TI SHTO SI ?? I mislish deka si MC aj be ne zaebavaj....
Plukash na lugje moite gji bacuvash eden den,no imaat geto gordost chekaat svetov den.Kolku samo gledam deka prskaat tvoite ochi nemaat shto da kazhat zatoa molchi.Imam sila da vlezam vo tvojata misla kako igla imam iljada nachini da ja ispijam tvojata krigla.Ili direktno kazhano ete povekje repriza zatoa shto ste pederchinja vo kriza.
Raperi vo kriza zarem sovesta ve griza,shto ste krivi kako kulata vo Piza so vashata deviza ligavenje bez isav za vistinskata igra nemate nikakva viza.Pa podobro prestani,podobro otkazhi se,podobro trgni se prestani ne lazhi se podobro sokri se da ne te najdeme nie znaesh taka barem podobro neli e ? Od Skopje do Sofija mnogu raperi se rodija
fuchat,lichat kako ebena parodija. Taktiziraat,zaogjaat i umiraat so kozmetika i istokot samo kuliraat.Podebelo dosie shiroko rezime,podobro zapamti go moeto ebeno ime.Zapoznaj gji moite lugje i pochni da begash,no nema kade meta si zasekogash.
ISTOKOT SJAE I GRIZA RAPERITE SE VO KRIZA,ISTOKOT SJAE I GRIZA RAPERITE SE VO KRIZA....
179 s0 72 mada faka raka,taka tablata ja krsham tvojata vrata.92,92 rekov vikaj 92..99 (bum bum) i na rapot sum mu kum.Pazi dete,kvazi dete,mrazi dete,sakaj dete stilot i stihovite gji imam jas i dvete. A gji imash li !?!? Pa pokazhi neli raper si ili drug gji pishuva tvoite tekstovi,pa plakjash zheni i koli da ti igraat goli.A vo realnosta gji nema i znam deka te boli.Epa pazi doagja kucheto shto stvarno griza neka begaat site raperi vo kriza.
Mirno nokje vo Skopje kako tie vo selani.Da zbesneat doagjam gradam del po del.Crvite reagjiraat kako da se bend na suvo i ne se protivat zashto gji imam na otvoreno.Ej YO go sledam ovoj ritam i ne skitam,a shto e najvazhno ne seram i ne lajam.Pa tolku li e teshko napravi go i ti istoto koga piesh kafe ili pivo ne mi go spomnuvaj imeto.Zoshto mozhe da ti stane losho koga kje me vidish,pozdravish i kazhesh deka samo dobro mi mislish a lazhesh shto e mnogu licemerno kazhi shto ti prechi iskreno,direktno vo chetiri ochi da go reshime problemot kako vistinski mazhi.SNIPEEEEEEEER !!!
ISTOKOT SJAE I GRIZA RAPERITE SE VO KRIZA,ISTOKOT SJAE I GRIZA RAPERITE SE VO KRIZA....