Сега е точно : Maј 12th, 2025, 11:33 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 12th, 2008, 9:36 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
F140 Напиша:
Aj prekinete site stajte nekoj vas text pa da ve vidime i ti rap rival znaes li da zboris LITERATURNO MAKEDONSKI???

Прво да ти кажам.
Шо клавате текстој ко не примате критики ? + јас не дадов критика за текстот пошто не ли4и на рап текст.
Рап текст се пиши во строфи.И не планирам да го 4итам.Овде е клаен за критика , ако ја прифати арно , ако не нека не клава текстој.
Друга работа.Мислам сум доволно јасен во изразвањето.И моја работа јас како ќе пишам ок ? Кој ти ре4е па ти дека пишиш литературно македонски бе а ? " стајте " , " збориш " .. Ова тебе ти е литературно ? Нa дијалект е , така да преиспитај се и види ти прво како пишиш.
А да .. Сакаш мој текст ? Побарај по темите имаш стари текстој ..Нема ти шо да 4иташ мој текстој , али ете побарај и про4итај имам стари текстој остаено.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 13th, 2008, 3:40 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 23rd, 2008, 2:25 pm
Мислења: 654
Локација: skopje, avtokomanda
RaP-RiVaL Напиша:
F140 Напиша:
Aj prekinete site stajte nekoj vas text pa da ve vidime i ti rap rival znaes li da zboris LITERATURNO MAKEDONSKI???

Прво да ти кажам.
Шо клавате текстој ко не примате критики ? + јас не дадов критика за текстот пошто не ли4и на рап текст.
Рап текст се пиши во строфи.И не планирам да го 4итам.Овде е клаен за критика , ако ја прифати арно , ако не нека не клава текстој.
Друга работа.Мислам сум доволно јасен во изразвањето.И моја работа јас како ќе пишам ок ? Кој ти ре4е па ти дека пишиш литературно македонски бе а ? " стајте " , " збориш " .. Ова тебе ти е литературно ? Нa дијалект е , така да преиспитај се и види ти прво како пишиш.
А да .. Сакаш мој текст ? Побарај по темите имаш стари текстој ..Нема ти шо да 4иташ мој текстој , али ете побарај и про4итај имам стари текстој остаено.

hahaha :lol: abe pa ima poveke stilovi i ne mora da zna4i deka treba vo strofi da se pishuva...ne e vazen izgledot na textot

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 13th, 2008, 4:01 pm 
Отсутен
Членски аватор

RaP-RiVaL Напиша:
F140 Напиша:

Прво да ти кажам.

""tapa txt cist kec tapa si ti epten i ne stavaj txtovi za dzabe zaso ne te biva sklopi dobar txt i staj go na forum a ne vaka ..."" off vidi sho e ubavo napishano ....kritika e da se kaze sho mu fali na textot , a ne dali jas sum tapa ili kurov e tapa... :arrow: pozz

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 13th, 2008, 9:27 pm 
Отсутен
Модератор

Другар секогаш ќе има искљу4оци . Серел и така.
А да , и обрати му се него не мене.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 13th, 2008, 9:29 pm 
Отсутен
Членски аватор

RaP-RiVaL Напиша:
Другар секогаш ќе има искљу4оци . Серел и така.
А да , и обрати му се него не мене.

haha pa veke mu se obrativ :lol:

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 15th, 2008, 9:22 pm 
Отсутен

Регистриран: Jaнуари 28th, 2008, 8:17 pm
Мислења: 8
4u4u Напиша:
RaP-RiVaL Напиша:
F140 Напиша:

Прво да ти кажам.

hahaha :lol: abe pa ima poveke stilovi i ne mora da zna4i deka treba vo strofi da se pishuva...ne e vazen izgledot na textot

Ами како да ти објасна незна...Ти требет да научиш да зборваш литературно, ами ко од СКОПЈЕ да си. А не овде ми зборваш на дијалект некој глуп. ДЕТЕ НАУЧИ МАКЕДОНСКИ АЛООО

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 16th, 2008, 2:32 am 
Отсутен
Модератор

Купи си правопис и буквар , далеку си од литературно македонски.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 23rd, 2008, 9:29 pm 
Отсутен

Регистриран: Jaнуари 28th, 2008, 8:17 pm
Мислења: 8
RaP-RiVaL Напиша:
Купи си правопис и буквар , далеку си од литературно македонски.

ABE GLUP SE ZAEBAVAV...I + JAS SUM OD SKOPJE, A TI SI OD TUNGUZIJA... ZATOA TAKE A REST OK?

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 24th, 2008, 1:30 am 
Отсутен
Модератор

Ако си од Скопје мислиш дека си нешто посебно ?
Јас сум од Битола и сеа ? Не се замарам со теба другар.
Не знам шо ти е проблемот ..Али твоја работа , ко шо реков не се замарам.
Ајт.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 26th, 2008, 2:54 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 16th, 2008, 7:00 pm
Мислења: 922
Ajvar_trnodol Напиша:
tapa txt cist kec tapa si ti epten i ne stavaj txtovi za dzabe zaso ne te biva sklopi dobar txt i staj go na forum a ne vaka ...

txtov ne e za 1! :evil: ne jadi gomna!

2+2=5 √

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 4 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап