Emp Напиша:
Taka ti e toa koga nekoj si ima pari dali od mama i tato neznam i na gotovo se mu e servirano , sto ocekuvate od takvi? da bidat vistinski ? za takov trud hrrrrrk pu! dajte pari na vistinski luge! a ne takvo sranje da gledame na tv! ne mu ljubomoram DALEKO OD TOA!, krivo mi e koga pomalite generacii ke re4at: ej abe brat si go gledal radovan spotov? ZAKON E COVEK ejjjj parce pravi covek ovo ono!! ccc i kako da ne se nerviras... a da ne zboram za vrcak i negovite sranja u javnost!
spotov uste ne sum go gledal ali mozam da pretpostavam kakov e! kako IvchE sto kazja ne bi sakal i jas da go gledam!
Brat, go kaza ona shto sakav jas da go kazam, da ne se povtoruvame tuka..tuku sakam da napomenam za spotot za Radovan..Kako prvo, de4akot otprvin doshol do dobra tematika za da napravi pesna, ama ako ne znae (citaj: NEZNAE) da dopre do srcata so pesnicata shto da praj drugo deteto, si napraj spot..Epa sega videte go spotot, rapuva za pochinat drugar, spotot so zheni i so koli..Epa, mene mi nema nikakva logika ova taka da ne se ni trudam da go komentiram spotot,ovoj noviot, nitu pak se trudam da go pobaram da go gledam , zoshto za mene toj raper e mrtov!!!