Сега е точно : Jуни 25th, 2025, 9:10 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ] 
Автор Порака
 Наслов на мислењето: Каде е ПРФ УЛИЧЕН БЛИНГ?
ТемаИспратено: Jуни 1st, 2006, 1:06 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Aприл 29th, 2006, 11:54 pm
Мислења: 138
Локација: Скопје,Аеродром
Дали воопшто сеуште го има списанието за рап - што е воедно и единствено мислам - ПРФ УЛИЧЕН БЛИНГ зашто долго време не можев да го најдам во Скопје ни таму од каде што порано го купував.И ако знаете каде го има и дали воопшто сеуште постои.Слушнав дека имале нешто проблеми околу печатењето.....ако знаете нешто што јас не знам....Мислам дека би требало да имаме барем едно списание од ваков вид во Скопје и Македонија.Иначе како мислиме да ја воздигнеме хип хоп свеста?И да ги информираме и другите за рапот?

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 3rd, 2006, 5:59 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
Имам јас слушнато ( Имам видено ) Списание за рап во Битола што излегува еднаш месе4но по цена од 300 ден ( отприлика ).Во последно време не излегва мислам..Не знам зошто. ( Ина4е не се сеќавам на името на списанието )

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 3rd, 2006, 7:09 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 28th, 2006, 7:09 pm
Мислења: 1127
Локација: Kozle
Neznam dali se ushte postoi :lol: ama zatoa,naskoro kje moze da se najdat i starite broevi...Vali bash se pogrizil okolu toa :D :D :D inache u pravo si za toa deka e potrebno spisanie od takov vid,bidejkji hip-hop svesta za zal,e na edno nezavidno nivo,nivo na koeshto voopshto ne zasluzuva da bide!!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 1st, 2006, 11:33 am 
Отсутен

Регистриран: Февруари 10th, 2005, 7:56 pm
Мислења: 1959
Вака... Добро списание беше... Имаше интересни работи у него, интервјуа, биографии и слично. Мислам дека веќе не искача, а мислам дека причина е кешот. Незнам дали сте приметиле, ама на секоја страна и на се што беше напишано во него имаше некои вакви реченици 'имате пари за дрога, прф ви е скап' или мозете ова она, немозете да одвоите пари за списание едно за рап, и многу слични на овие. На секоја страна имаше по нешто вакво како фанзинот не е купуван, како нема пари и слично.

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ] 

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 5 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до: