Сега е точно : Maј 23rd, 2025, 2:23 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 35  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 26th, 2005, 7:08 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Авдуст 7th, 2005, 7:55 pm
Мислења: 79
Локација: Bitola/Underground
Oti be Godzila da ne proba da se bricis so tenk so znajs

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 29th, 2005, 10:55 pm 
Отсутен

Регистриран: Септември 7th, 2005, 7:58 pm
Мислења: 13
oti ne si gi bricish nozete(g-rex) opa da bidesh ona klasicno pederce

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 29th, 2005, 11:40 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Јули 14th, 2005, 1:19 pm
Мислења: 1493
Локација: Bitola (Arnaut Maala)
So vie be,tesko vas be

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 30th, 2005, 12:30 am 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Maрт 26th, 2005, 4:17 pm
Мислења: 2628
Локација: ваму таму
Gang Man Напиша:
So vie be,tesko vas be

ti be fraer, da mi go pozdravis Tax so pesnata "da, imas pravo!" :D

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 30th, 2005, 2:27 pm 
mracen Напиша:
Si bile Albanec,Makedonec i Amerikanec.I u let im se srusil avionot ama tie se spasile i padnale na nekoj pust ostrov.Ama za nesreka gi fatile domorodci i tie im rekle:Ke vi dademe 15 minuti da odite vo shumana i da zemetee 10 ovosja od eden ist vid i ako vi gi napikame site u cmar a glas da ne pustite ke ve pustime.Ovie se soglasile i otisle u shuma sobrale i se vratile.Prvo Amerikanecot.Toj imal portokali.Domorodcite pocnale da mu gi stavaat ama amerot na tretiot portokal popustil.Go izele.Na red e makedonecot.Toj imal ribizli(mali crveni topcinja mnogu se slatki).Pocnale da mu gi stavaat ama toj na 9 ribizla se nasmeal.I dobro.Se naogaat Amerot i Makedonecot u pekolot i nasiot mu vika:Ti be sto imase? ovoj mu rekol:Portokali.I makedonecot mu rekol deka opravdano popustil.Sega amerov go prasal nasiot toj sto imal,i ovoj mu rekol ribizli.No amerot mu rekol deka mozel da izdrzi tolku mali topcencinja.I makedonecot mu rekol:Abe kako nema da se nasmees koga jas na devettata ribizla go gleam Siptaron ide so LUBENICI.

ДЕФИНИТИВНО НАЈДОБАР ВИЦ!!!

HAHAHAHA se iznamoriv

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 30th, 2005, 3:01 pm 
Момчето возбудено ја прашува девојката:
-Дали сум првиот човек во твојот живот?
-Да. Само не заборавај дека мене секој ден животот ми почнува одново

-Изгледа твојата жена обожава да носи чудни шешири?
-Немам поим. Меѓутоа последен пат на шеширот имаше толку цвеќе што три погребни поворки ја следеа до дома

Си биле србин и хрват и многу се пцуеле у мајка ,но еден ден решиле да се пцујат у цвеќиња и србинот му вели: да ти јебем трендафила а хрватот му вели: да ти јебем нано и мајчину душицу

Мажот и го подметнува весникот под нос на жената:
-Прочитај ја оваа статија за рибите, мила.
-Зошто?
-Од нив би можела да научиш како се молчи.
-Прво ти од нив научи како се пие само вода! - дрско му враќа жената

Неискусна девојка го прашува момчето:
-Мили, какво ти е тоа испакнување на панталоните?
-Тоа е бубрег мила.
-Ох, толку сум загрижена за тебе. Да не имаш камен во бубрегот?

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 30th, 2005, 3:08 pm 
Dve kamcinja se setaat vo Sahara i ednoto mu vika na drugoto! Poooo vidi miting...
-----------------------------------------------------------------------------------
Upravnikot na zatvor ja prasuva zatvorenickata osudena na smrt na elektricna stolica:-Imate li nekoja posledna zelba?Da. Ve molam drzete me za raka.
-----------------------------------------------------------------------------------
Trpe fatil zenska i ja pokanil vecerta doma.Utre denta drugarite go prasuvaat:-Kako pomina be Trpe.-Abe ludnica,sto da vi kazam.-Kolku pati svrsi,a?-Pa da vi kazam edno deset pati sigurno!-Bravo be Trpe, a on kolku pati svrsi?-E ona, ne dojde!
------------------------------------------------------------------------------------
Vleguva covek vo kafic i mu vika na sankerot:-Daj mi dve dupli votki.- Ti izgleda si imas mnogu tezok den, a?- Abe ostaj,otkriv dekam postariot brat mi e peder.Doagja drugiot den istiot covek,poracuva povtorno dve dupli votki i objasnuva:- Ispadna deka i pomladiot brat mi bil peder.Tretiot den, covekov povtorno vleguva vo istiot kavic i pak go poracuva istoto.Sankerot pa prasuva:- Ima nekoj kaj vas sto saka zeni?- Ima....zena mi.
------------------------------------------------------------------------------------

Eden covek viknal doma nekolku policajci za da vidat kolku mu e glupo deteto.-Gledajte sega! Ajde sine, odi vo dvorot i vidi dali sum tamu!-Vednas tato, reklo deteto i izleglo nadvor.Togas eden od policajcite rekol:-Navistina e glupo detevo , mozese da vidi niz prozor bez da odi!
--------------------------------------------------------------------------------------
Mocaat pod edno drvo zajakot i magareto.-Zajko, zosto kureto ti e so crtki.- Epa za sekoja devojka stavam po edna crtka.A, zosto ti nemas crtki?-Mene zajko me pamtat!!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Igrale Mujo i Haso karti i Mujo mu rekol na Haso: Sah-mat, no Haso mu veli: Abre budala ne igrame kosarka tuku tenis
---------------------------------------------------------------------------------------
Zosto dzudzinjata sekogas se smeat koga igraat fudbal?......- Zosto trevata im gi cesa madinjata!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Trpe razgovara so svojot psihijatar.-Zena mi sekoj den mi bara po 200-300 evra.- I sto ke i se tolku pari, sto pravi?- Neznam nikogas ne sum i dal!
----------------------------------------------------------------------------------------
Kerkata pred umiranje go prasuva svojot tatko: dali imas nesto da me prasas ili da mi kazjes pred da umram. i tatkoto epa kazi mi zasto mi barase pomarandzesto ping pong top4e na sekoj tvoj rodenden: pa tato pomaradzesto ping pong top4e mi go trebase za .aaa.a..a.a.aa.aa. tiiiiiiiii.
--------------------------------------------------------------------------------------

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 1st, 2005, 4:31 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Авдуст 7th, 2005, 7:55 pm
Мислења: 79
Локација: Bitola/Underground
Red Knight јас не си ги бричам нозете ама ја гледав мајкати кај со си ја бричи затои знам

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 1st, 2005, 6:04 pm 
G-Rex Напиша:
Red Knight јас не си ги бричам нозете ама ја гледав мајкати кај со си ја бричи затои знам

ОПОМЕНА ПРЕД ИСКЛУЧУВАЊЕ!!!!!!!!!

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Октомври 11th, 2005, 4:34 pm 
Отсутен

Регистриран: Септември 15th, 2005, 7:47 pm
Мислења: 41
Локација: veles
zenata go prasuva mazot:kako mi stoi noviot sesir i on i vika :super ti go pokriva celo lice.

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 35  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 4 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап