gangster neg Напиша:
Deyan eve jas sum od Negotino..i da ti kazam deka Sintetic se r4kaat so mene i so mojot drugar...zosto?Zosto sme oformile grupa i zosto go mrazime komercijalniot rap...i normalno...komercijalnite pi4ki pravat dissovi za nas bidejki imaat pari studio itn... i na sekoja pesna pravat spot...nie nemame dovolno finansii za takvi raboti,imame domasna produkcija i bidejki premnogu jadat gomna Sinntetic "ekipa" za nas se potrudivme i mu roknavme nova traka so se spot...pa eve cel mesec ni nemaat vrateno bidejki vo trakata ja recitirame vistinata...taka da Deyan kje ti kazam ne go lizi kurot na sekoj koj kje ti pise komentar za da se ispravis vo idnina...ako si tolku jak i poznat raper ne mi e jasno zosto nikoj nema slusnato za tebe...se gleda i sto pises pod tvoite komentari...pi4ko otkazi se so vreme...rapot ne e za sekoj...
"Sakas da lizes gaz no jas od tebe go brisam" !
na sranje so sranje a vie so toalet ili ?
kako i da e...tema unlock a site sranje muabeti delete:D
rekov jas odamna ubo si peev, samo gang me iskomentira na mojata slatka pesnicka: banovi se blizattttt!
kako i da e..od sea pamet za drug pat, temava e otklucena za kritiki i pofalbi na sintetik i snupi, a se drugo ke bide otpad! i pocnete braka so negativni kritiki namesto so serenje! ako ne te bendisvat ne te bendisvat..ali ne lcei kompleksi da im ebam ova da im ebam ona na temava , forumov, tastaturata, scenava.....
pozdrav! i ostanete mi vo mir
AGATO