Сега е точно : Јули 5th, 2025, 9:49 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 26th, 2006, 4:56 pm 
Отсутен

Регистриран: Maј 5th, 2005, 2:34 pm
Мислења: 237
jas predlagam da se premesti temata vo internacionalen rap
posto NE E MAKDONSKI TOA SIGURNO
i mi se gadi od nekoi na forumov
sigurno ke se prepoznaat
gadovi

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 26th, 2006, 8:23 pm 
Отсутен

Регистриран: Октомври 9th, 2005, 3:45 pm
Мислења: 15
Ej extra se Shkupi Flow, ubavo e toa sto se trudat da pravat nas kalibar na muzika vo Makedonija, ednostavno podrska

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 26th, 2006, 10:45 pm 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Февруари 5th, 1987, 7:54 pm
Мислења: 1467
Локација: Скопје
Ок, темата е преместена во Интернационален рап поради јазикот на кои рапуваат.

Ќе ве замолам да не мешате националности и такви расистички расипани муабети на форумов затоа што ќе ви ги бришам мислењата. Темава е отворена да се даде мислење за тоа што го прават Shkupi Flow, а не за коментари поради некои етнички проблеми.

Инаку сега да дадам мислење во врска со 2 Shkupi Flow. Ги имам слушнато, и го имам гледано спотот. Нема што друго да се каже освен дека се супер, и треба да продолжат да го прават тоа што го прават. Инаку немам слушнато друг албански рап.. они се првите што сум ги слушнал, и ми имаат оставено добро мислење. Толку од мене.

Поздрав.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 1st, 2006, 9:13 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maј 10th, 2005, 10:02 pm
Мислења: 346
Локација: Rostushe City
bravo be luge i posle nekoj kje reche ONE LOVE. pa za kakva ljubov zborite koga ne znaete ga cenite trud be, c c c JOJO 100% e vo pravo. dobrata traka e dobra bez razlika na kakov jazik e izvedena i koj ja izveduva. ako vi smeta da sushate rap na tugj jazik osven na makedonski togash ne slushajte ni ang;iski ni srpski ni germanski, idi slushajte cisto makedonski pa togash moze da se kritikuva. Pa posle kje snimite traka i kje se raspravate zashto nekoj ne ve ceni, aj be majkata, plukajte na drugi pa posle sakate nekoj da ve ceni. super razmisluvanje. AJT PEACE

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 4th, 2006, 4:22 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Јули 29th, 2004, 12:26 am
Мислења: 583
Локација: И да ме најдеш , што ?
da da , se soglasuvam so jojo ... dze no veze koj narod , rasa ili drugi stvari ...

spotot go gledav , i zakon instrumentalce ... mi se bendisa i recitiranjeto ...
eden drugar mi prevede nesto ... i stvarno i tekstot e dobar.

mi kaza deka se znael so nekoj od niv ... i mi gi kaza kako dobri luge ...

pozdravi i cestitki

Fear Denies Faith!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 8th, 2006, 2:31 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Maј 25th, 2004, 10:28 pm
Мислења: 1048
Локација: Silitus - The Power od Divinity
epa vaka da vi kazam, od moja gledna tocka... ne deka gi sakam albancite ili neshto slicno no sto e realnost realnost e ... i toa sto 2 Shkupi Flow imaat jaka traka, a i spot neviden .. moram da go pofalam Goce flowto mu e so francuski still na recitiranje, sto kaj nas toa e retkost ... i stojam cvrsto zad zborovite na jojo... toa sto vasite predrasudi se takvi, mozete slobodno da si otvorite nova KKK modernizirana koja ke gi brka muslimanite, a ne crncite ... ili eventualno ako sakate i stanete nekoja fashisticka grupacija so razlicni svakanja i celi...

ajt

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 9th, 2006, 11:03 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Авдуст 20th, 2005, 2:29 am
Мислења: 161
Локација: one love bitola
ONE LOVE e proekt za razvivanje pred se na makrapot,ne sakam toa da se napomenuva povekje i kraj,a shkupi flow spagjaat li vo makrap?!povekje mi lici na kosovo united ili pak great albania,smesno e neli?mozebi vas vi e no situacijata e za placenje! predrasudi kaj nas za albancite imalo i kje ima,zasto se znae nasata najnova istorija shkupi(skopje)flow stom rapuvaat na albanski jazik vo makedonija,toa e cista provokacija.rasprasajte kolku makedoncite imaat prava vo albanija,a kaj nas shiptarite moze i gaz od makedonec da dobijat i vekje dobija (goce),pa stom e taka ne se cudete zosto kje ve ebavaat,seuste se sekjavam kako agato go osporuva toa rapuvanje na albanski vo makedonija i pocit za toa (detsko odmoraliste pelister) 2003 sakam i od nego mislenje ako go procita mislenjevo moe,znae toj za sto sakam da kazam,nasite nedorazbiranja gi ostavam na strana vo slucajov.
ne sakam bas mnogu da ja vmesuvam taa tema vo rapot no politikata sepak e aktuelna i vo makrapot,a razmislete podobro, povekje makrap artisti koj se makedonci gi napagjate na forumov,a shiptarite gi zastituvate zasramete se,banalno vo sekoj slucaj.sakate li dvojazicnost?dali sakate uste makedonski patrioti da ginat od raka na shiptarite?dali tolku brzo gi zaboravivte denovite koga kje ne nemase kako narod?zaradi koj?zaradi shiptarite?ljubov da,ama sprema shiptar ljubov nikako.albanija,kosova, tetova,shkupi,dali vredi da se zboruva okolu toa.mojata ljubov kon rapot ne mozi nikoj da ja ospori,nitu pak omrazata kon shiptarite,ako tolku ne vi smetaat shiptarite pocnete i vie na shiptarski da recitirate so cekate,ebete si majkata,so ovaa me iritiravte maksimalno,a jojo so se isili tolku za klanot,nie ne te ubivme,tuku covecki te prasavme i dorasnati-nedorasnati neznam sto neznam kako toa e banalno da go zboruvas be coveku,razmisli pred se dali ti mozis da kazuvas okolu toa,mozebi nemame tolku stranski rap slusano kolku ti,no na makrapot sme posveteni povekje od bilo koj vo nasiot region da ne bidam svaten pogresno bt vklucuvajkji go i dilerot respect do tie sto me razbraa sto sakam da kazam a mitko kje go molam mislam deka bese negov avatarot neka si go smeni oti mnogu nalikuva na balistickiot spomenik t.e. na spomenikot sto sakaat siptarite od makedonsko tetovo da go postavat na nasa zemja kako naroden heroj mislam deka bese nekoe semejstvo kastrioti ako ne se lazam nema veze a na site drugi koi ne me svatija mu se izvinuvam za moeto emocionalno,a i povekje rasisticko izrazuvanje okolu temava

a sakam uste nesto da vi kazam so vaseto izlozuvanje povekje mi nalikuvate na idioti otkolku na patrioti predrasudi kon albancite ne sto treba tuku i mora da ima svestete se ve molam

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 10th, 2006, 1:28 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 15th, 2005, 8:13 pm
Мислења: 294
w.h.f za toa koj se dorasnati a koj ne se mislev na deckoto shto mi reche taka
,citaj prva starna kje vidish.
a za stavovite okolu 2 shkupi flow ne mi se promeneti i si ostanuvam na svoeto!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 10th, 2006, 12:29 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Maј 25th, 2004, 10:28 pm
Мислења: 1048
Локација: Silitus - The Power od Divinity
vidi w.h.f. ne zborime vo globala okolu nashiot spor so albancite, toa si e drugo ... ednostavno zborime za 2 Skupi Flow sto i kako okolu niv, nemora da gi sakash, nikoj ne te ni primoruva.. ama ako jas ne go sakam recimo Dzaka ne znaci deka negoviot trud nema da go cenam .... ete i oni si izvadile sto i kako so niv ... i fala bogu deka i oni sakaat da recitraat na svoj majcin jazik, kako i ti ... sea toa sto se rodeni i ziveat vo Mакедонија тоа е .... mislam da ne svatish pogresno ... spored mene nikoj tuka ne gi velici albancite ili nivnite celi za osvojuvanje na makedonija ... ednostavno zborime za 2 Skupi Flow(poedinci) i nivniot materijal ....

"Sakaj kogo sakash, mrazi kogo sakash... no ne sudi, toj del ostavi go na mene" - Don Corleone

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 10th, 2006, 4:22 pm 
Отсутен

Регистриран: Maј 5th, 2005, 2:34 pm
Мислења: 237
abe nemoj mnogu da zborite za SHKUPI FLOW
AKO SAKAAT SHKUPI IMA DA SE VIKAAT SKOPJE FLOW
DA IM EBAM SE ZIVO
SHKUPI A?
ABE UPM SITE DA IDETE KRVTA DA VI IBAM

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 4 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап