Сега е точно : Maј 11th, 2025, 3:51 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ] 
Автор Порака
 Наслов на мислењето: Main Source
ТемаИспратено: Maрт 21st, 2005, 11:26 pm 
Отсутен

Регистриран: Maрт 21st, 2005, 10:33 pm
Мислења: 12
Локација: Bulgaria
Main Source са група, сформирана през далечната 1989 год. в Ню Йорк. Членовете и са Large Professor, който e и продуцентът, K-Cut и Sir Scratch. През 1991год. издават и дебютният си албум, наречен Breaking Atoms.
СликаМного силен. Тук не мога да не спомена песни като Snake Eyes, Looking At My Front Door, Large Professor, Live At Barbecue. В последната песен участват Akinyele и Nas, което много има помага в развитието за напред, т.е тя се явява нещо като трамплин за тях. Супер надъхано реди Nas в тва парче. Чуйте просто. Но да се върна на Main Source...много силен дебют в лицето на Breakin Atoms. Три години по-късно следва и вторият албум – Fuck What You Think, състоящ се от 12 невероятни песни..
Слика
Тук на първо място държа да напиша трака What You Need..Всеки път като го пусна и чуя тоя семпъл, правещ бийта незабравим, в комбинация с насеченото рапиране и невероятния flow...осавам потресен. Много силно влияние ми оказва. Други яки песни от втория албум са Diary Of The Hitman, Down Low, Hellavision, Fuck What You Think и Set It Of
Има и single What You Need 93-та, състоящ се от едноименната песен + Merrick Boulevard, както и инструменталите им и акапелите. Злина.

След издаването на Fuck What You Think Large Professor напуска групата поради някакви финансови проблеми и се захваща усърдно с продуциране, като преди това си е изгадил реноме на невероятен beatmaker. Вижте какво казват хората:

"While Gang Starr's DJ Premier is commonly heralded as a groundbreaking sampler and beatmaker, it was Large Professor and K-Cut who schooled him on how to master the SP1200."

Учил е Primo да прави музика. Respect за Large Pro!
Иначе самият той има солови албуми..1st Class и The EP през 2002.
Слика
От първия любима песен ми е About That Time. Имам клипове на Jusswannachill, Radioactive и
Mad Scientist, които просто...цепят мрака.
Казвали са ми, че Pro има и няколко bootlegs, за които за съжаление не мога да ви кажа нищо, но сигурно си заслужават търсенето.

RESPECT за Main Source! Адски много са ми на сърцето тея хора с музиката, която правят.

Не очаквам да има много голям интерес към тея хора, но просто имах желание и нужда да я направя тая тема...е тка. :D

I made the topic in bulgarian...and hope that you`ll understand
peace

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 22nd, 2008, 2:12 pm 
Отсутен

Регистриран: Октомври 23rd, 2008, 9:50 am
Мислења: 5
Локација: Skopje
е ова е група за поштување :P :P :P :P :P

Кон врв