Регистриран: Јули 26th, 2006, 6:36 pm Мислења: 66 Локација: E ja kaj sum vie ne sakate da bidete!
|
Koga se zbori za sloboden stil se znae za posledici koj e kriv zasto koga doagam nemam mila koga ve napagam napagam so cela sila pa sega vidi dali tvojata rima e kriva mojata e edna unikatna a dobriot stil e samo rabota dodatna za mojot vokabular nema kraj pocnav so rima taka ke zavrsam i vo raj za tebe sum rima iz snova mojot zbor tezi 10 tona so necist stil kako vo sutka sine otkazi se od rapot ti si samo utka moze da se reklamiras na sutel no megu nas ti si samo za vo butel pogrebalno drustvo mire son sostavuvam nov bon ton a ti se cudis i me gledas ko konj nema veke vistina vo lagata te srediv na fs ja usreki tagata se sitis na prazni zborovi mojot stil mracen kako grobovi za tebe sum pozarnikar te vozam kako kola drzam i volan te vnesuvam vo mojot sleden plan demek si oprasen i imas svoj klan ja doagam srtikno so rimi se pokoleba kazi izvini zasto sum cvrst kako kineski zid a ti se rusis stom slusas turbo folk beat me gledas od mesecinata sakas da se trkame mi ja gledas pozadinata nemas inspiracija digas panika nemas rimi racija ja so mojot stil edna nova nacija
_________________ Im not retarded thank you very much.
|
|