ne,za mislenja ne e zabraneto,davajte kolku sakate,nemam protiv ,bas mi e zabavno,so toa sto gledam deka vas ve lazi, a toa sto jas nasednav na negoviot stos,za toa ne ste vie krivi,tuku jas samiot. NA BINA GO predizvikuvam AKO SAKA,TAMU SE GLEDAAT SPOSOBNOSTITE.kako sto gledam i west side go ima posereno,ama na kanal,a na bina nikoj nekazal deka posral nekoj,toj samo mi se pofali deka dzaka go posral

))))) veruvale ili ne,ako neka sonuva,site decinja imaat sonista(za tebe se odnesuva glupco_"psiho" ) se e vo red,ama ovie sranja so gi gledam na forumot se nahnadno dopisani,ne postoea vo glupavoto fs,psihopatot nemase zborovi,koga na forum naednas izleze nesto novo:)))) tekstcinjata od 4i4ko mu:)))))))
,ama jebi ga ne veruvate,a znajs so e najdobroto vo cela situacija?Toa sto ic kurot ne me boli dali veruvate ili ne,jas ne kje vi se pravdam vas,ja kazav vistinata,pa ako sakajte veruvajte,ako sakate ne veruvajte,koj ve ebe i taka ste glupcovci bez navreda,vistinata si e vistina.
RESPECT DO CELO SIV DOM videte vo tekstovi ima eden tekst KOJ ROKAAT se vika od SIV DOM_W.H.F.& covekot boban za vas e decinja raduvajte se ve ispeani ste vo rap pesna

)))))))))))))))))) SEGA MOZEBI VREDITE NESTO

)))))))))))