Сега е точно : Maј 11th, 2025, 1:37 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4
Автор Порака
 Наслов на мислењето: haha
ТемаИспратено: Maј 16th, 2006, 12:05 pm 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 13th, 2005, 12:14 pm
Мислења: 198
Локација: Запад
Dobro be TDP beshe kaj mene doma so doktor, a ova postov go napishav, pred toa od damna, samo ti go nemashe videno, btw.. ako me prateshe i ti kazav koga pievme kaj mene..

Druga rabota, me iznerviraa mnogu shupaci shto me mrzat, i shto ti ja znam mislat za mene ti teknuva? Pa zatoa Ispastirav toa.. da prestanat da zborat, zatoa shto ti sam si prizna deka Okay e.. Oni zapnale ne tdp e bolje ova ona.. nego nema veze ! :) Uzivaj da ti ebam glaata ;)

Za site shto jadat gomna e ova !!!! imate Battle tema.. Pucajte SS da ve vidam !

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maј 20th, 2006, 7:15 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maј 10th, 2005, 10:02 pm
Мислења: 346
Локација: Rostushe City
okiz tiggaz nema veze kako i da e nema vrska pak I Dn`t Give A Fuck a jas znaev za ova ali ukazuvav na toa deka ako se izvinam na nekoj ili nesho slichno deka ne e lizenje. btw jas sum sega damla pijan i ne mi fajkajte kur\sur shto da kje napisham greshki ili sl. aj poz do site.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maј 28th, 2006, 11:20 am 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
TDP Напиша:
okiz tiggaz nema veze kako i da e nema vrska pak I Dn`t Give A Fuck a jas znaev za ova ali ukazuvav na toa deka ako se izvinam na nekoj ili nesho slichno deka ne e lizenje. btw jas sum sega damla pijan i ne mi fajkajte kur\sur shto da kje napisham greshki ili sl. aj poz do site.

Абе не е нормален. :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето: sedi madro da ne bides modro
ТемаИспратено: Maј 28th, 2006, 9:13 pm 
Отсутен

Регистриран: Maј 9th, 2006, 9:12 pm
Мислења: 239
Локација: Shtip
Mi pukna filmot,dobro neli gleda nekoj sto se slucuva,ima nekoj kako mene ili sam zaklucuvam
deka ovde se butaat laznite,so ebeni stari caki,pisuvaat tekst doma za da tuka bidat jaki
no vistinskite go znaat toa,traat i pravat,koj go ebe lazniot za nego pet pari ne davat
tvojata rima ne ja cita nikoj ne pak da ja pee,ti mislis deka si dobar,ama sekoj ti se smee
i na onoj vistinski freestyler sto treba da mu se zaviduva,od lazniot mislam deka i nego ne go biduva
zasto znam deka go ima i znae da pravi atmosfera,te ostava bez zdiv...alal mu vera
pisuvas deka profesijata ti e profesionalec ili MC, so tvojot F>S od daleku se gleda koj si i sto si
imas nerazbrliv tekst,napravi go citko, zasto posmesen e od vicot na naslovana sto go stavil mitko
ne se lutam ako slusnam moja strofa vo tvoja pesna,pokazi respect i ti ja pruzam rakata desna
no nemoj da seres,deka so tebe nikoj ne moze da se sooci,mojot freestyler e kako lut piper v oci
i posledna poraka za onie sto cshiat,eve go i mojot mal eben citat
da sum na tvoe mesto podobro bi kjutel,zasto mozebi sum od stip no znam kade se grobistata butel

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 13 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап