Abe Knele.. te znam samo od irc , ne te znam mnogu dobro , ama tiggaz go znam od minatoto leto i on se postavi prema mene kako brat , i kako da me znae 10 godini, vtoro , ne zbori gluposti i ne glumi deka si "playa" zashto iskacash so devojcinja <ako mozhat da se narechat taka> od moe maalo shto se kako ozracheni, treto , tiggaz e na pogolemo nivo od tebe i od mnogu drugi ama sepak pokazhuva pochit , nemozhe sekoj da vleze u taa ekipa kaj shto e tiggaz neli? moe mislenje e deka si napishal ova dissov kolku samo za da se pokazesh deka znaesh nesho, bidi si miren bidi si olabaven i da znaesh deka kje imash pochit samo ako go steknesh SAM , nikoj da te poshtuva ako ti se kurcish na site a u ovoj mesec shto te gleam na #Smederevka se skara i pcueshe i prepukavashe so trojca - chetvorica , ama nema veze ti znaesh shto pravish ... taka da malce olabavete so tiggaz zashto i ja slushaf razni sranja za tiggaz od razni lugje ama koa go upoznav vidov deka ne e taka... Aj pozdrav idam ja da se izbanjam deka doe vishe 5 saat treba na festot da se ide

znachi ako imash respect prema nekoj i toj kje ima prema tebe , hajt.
Peace.