<girlll`> HoRRoRRaP bi trebalo ti da pocnes.. znaes damite imaat prednost/ bolja sum.. ne se falam, si ja znam svojata vrednost/ zapamti edno, poraz e toa sto ti doaga sledno/ rokam podbolno i besno a ti bedno. Pazi se koga jas doagam vo napad/ od mojte rimi i sonceto izgreva na zapad
<HoRRoRRaP> sama se mestis/nemozes tuka da se smestis/tuka jas dirigiram/od takvi ko tebe se inspiriram/pocnuvam da recitiram/za da mozam da te koregiram/i da dokazam stihovna perfekcija/za fejkeri rap inspekcija/ova e samo mala verbalna gimnastika/mojov stil e klasika/a tvojot ironija/celata ti si za na deponija
<girlll`> hha.. protiv mene decko ke ti treba jaka protekcija/ nemozes mene da mi drzis lekcija. JAs sum taa sto e rodena so mikrofon, na bina/ dzabe ti e.. tvoeto vrmee mina. Ne se nadevaj.. ako sum zensko ne znaci deka sum drolja/ znam ne sum ti po volja.. pa fala bogu.. daleku sum bolja
<HoRRoRRaP> ti ne si bolja,tuku sama vo film se stavas/neznaes ti vo dobar stil da mavas/megu mene i tebe ima razlika/mene rapot mi e vo krv,a tebe glupa navika/jas sum totalna atrakcija/ 24/7 podgotven za rap akcija/ne si vredna/samo na lista na padnati borci sledna/ti si bedna/za moite rimi zedna/samo ke ti kazam rabota edna/ne probuvaj da se boris samata se simna/mene me digna/jas sum na visina/a ti ke padnes na prvata krivina
<girlll`> i sto pak pak i pak mora da te inspiriram/ te rusam.. eliminiram, zborovi ne biram. Pazi se mnogu decki od mojot stihoven atentat/ ne se resava sve.. so losi rimi.. plagijat. Vrati se na ceca.. dragana.. lepa brena/ ma losite naviki e tesko da se smenat. vnimavaj protiv koj rokas, ke se izgoris na prva/ ne si ti sposoben da go izodis patot sto jas go vrvam..
<girlll`> ne se maci, dzabe ti e.. jas mavam.. ti pagas/ pazi se sega od monstruozot vo mene sto se raga. Edna moja rima.. tvoj cel leksikon/ ako sakas da si raper, zaebi bon ton. jas otvaram uste.. ti nemoes da zines/ so cist obraz fs-vo nema da go mines
<HoRRoRRaP> sega tisina/ ostavi go leksikonot na zemja da faka prasina/deka nema potreba da se ma4is/na moe nivo nemozes da se ka4is/sama nevolja si baras/nema potreba so mene da se karas/nema sto da dokazes,pokazes/podobro uste sega da se otkazes/nema tuka laga,ova e cista vistina/nemas kvalitet dzabe ti e brzina
<girlll`> ednas se otkaze da rokas, eve vtoriov pat tvoj e poraz/ nejkam da te turnam.. ama znaes koga nesto se mora. prekini da jades gomna, ne me znaes a seres/ ja ne ti peram mozok, pa nemoj ni ti da mi peres. Predadi se ena vreme, pred da te skinam/ te plasam cim ke minam, bez rima si cim zinam, ma ne si ti za bina/ ne lazi ne si na visina..ostavi go mikrofonot/ go izgubi tonot
<HoRRoRRaP> povtorno pokazuvas dobar durabilitet/ama ne ti e dovolno ti kazav nemas kvalitet/probaj da go procitas i ova i da mi vratis/sama sebe vo grob ke se pratis/so ovoj fs debelo ke platis/ama kasno ke svatis/ne si dorasnata za ovaa dilema/za razlika od tebe znam sto e rap skopska shema/ova ostanuva otvorena tema/a ti nosi si za zastita slem/deka protiv mene da rokas znam ti e problem...
<girlll`> hah.. mene mi kopas grob a sam vo nego se butkas/ hah znam si jaka faca.. ko sampionine od sutka. plagijatori mene ne me ostavaat bez komentar/ kako i da ja svrtis problematikava ja sum winner i vo kar. neznam koj ti suflira na pvt.. no loso go ima toa izvedeno/ na najnisko nivo sam se imas sega svedeno.. Ne me ni znaes a samo jades gomna/ koga veke sme kaj goman izvini sto te spomnav
<HoRRoRRaP> znam deka nikogas ne se otkazuvas/probuvas gresni stvari da dokazuvas/a nemozes da svzres edna rima glupa/ako sakas soberi protiv mene i cela grupa/ako sakas soberi i legija cela/za mene ne si dovolno smela/ova veke ne e sala,veke ne e sega/horror e do tebe i za grlo so rimi te stega/ne se bori na moja teritorija/brzo ke ti prekratam zivotna storija/pa sega ovaa rima povtori ja/glasno izgovori ja/i probaj povtorno da kazes/znaes deka sama sebe pak ke se la
<girlll`> hmz.. jas rokam sama, ti so cela legija pozadi tebe/ nemozes da pokoris drug, dur ne se spravis sam so sebe. Da me skines?! hah.. ma mora da se zaebavas/ so pogresna licnost.. FS pocna da mavas. Priznaj si go porazot bar da ti ostane obrazot cist/ kaj mene nema zaebancii.. se odm,azduvam.. ne vrtam nov list
<HoRRoRRaP> ej nemoj povtorno obidi prazni/povtorno HoRRoR tebe ke te kazni/moite rimi se ostri,a tvoite mazni/takvi kako tebe se pravat vazni/a posle fs sekogas se tazni... aj da ne pisuvam dosta bese
Ova bese edno FS onaka zaebancija na #smederevka.. inace ja pobediv.. ali da ne bide deka se kurcam.. HoRRoR mi rece da go staam.. ne go stajv kolku da pokazam.. ej glej pobediv.. da ne se sfati pogresno.. i toooo aj cao sea citajte ako vi se cita ako ne nemorate