Сега е точно : Maј 11th, 2025, 12:45 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ] 
Автор Порака
 Наслов на мислењето: PP_CREW vs. RAP-RIVAL
ТемаИспратено: Декември 17th, 2005, 2:32 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 16th, 2005, 1:31 pm
Мислења: 1356
Session Start: Sat Dec 17 13:18:05 2005
Session Ident: #mkrap
* Now talking in #mkrap
* Topic is '11,12Dobredojovte..Ve molime site sto imaat 499 da ne kinat acc na drugi! ( 11,12Vi blagodarime
odnapred!(Od Upravata) )'
* Set by X on Sat Dec 17 12:15:40
* Joins: [RaP]-R|vaL ([email protected])
<[RaP]-R|vaL> aj

<PP_CREW> eve eve me pak so pivo i hc rap/protiv piceto rap rival/na slobodniot stil/rokam a ti na
kolena si bil/ke rokam i vo tvojata bitola/ne si svesen/sega si stresen/koga rokam bodam kolam ne te
molam fs da puknis/zosto jas sega pukam a ti ostana pluknat sutnam mc a od mc nemas ni m/
<PP_CREW> <PP_CREW> na ista vozrast sme/ama razlika sto tvoite luge picki se/jas napagam od markovite
kuli/niz
<PP_CREW> pelagonija odi kurovi pusi/nesto drobis filozofija/najgolemoto pice po bitola/i da zemes
zad tebe 10 dusi/mozi sekoj od vas kur da mi pusi/i znaes ova go cekav na fs da te zgmecam/imam flow
so
<PP_CREW> koe grizam/a ti po parkovi demek se "pijas" opasen si/eve begam begam/protiv tebe zabi ne
stegam te roknav a ti odi jadi smoki/intelegent si kako kniga zoki poki/i ne e okej/te imam na
<PP_CREW> snajper/nema veza/stavi si porteza/picice mala/ova sto go rokam ne sala

<[RaP]-R|vaL> <[RaP]-R|vaL> Ajde baraba udri protiv mene so tvojata ekstravagantna rima ajde pokazi se
na bina/rasturas segde prasina se kreva/PP_CREW na majkot sega vreva/so rimi stari godini/protiv
bitolskite lugje velis tvoi rodnini/na monitor pukas ekstremno/preku fs te kinam lesno pa te stavam
vo tesno/vikas rokas besno od tvojata rima me fakja strav/fu4i po celo prilep planot ti bil maf/
<[RaP]-R|vaL> jas te bombardiram rimi 100 vo sekunda/prva runda a vekje ti staviv kraj/nemas izlez,pa
imas pri4ina da me pcues/ej PP_CREW kaj si i zs se kries/izlezi ne se blokiraj/ne dehidriraj/znam
jas..tvojte rimi
<[RaP]-R|vaL> v
<[RaP]-R|vaL> se opasni i masovno demoliraat/bato stara pri4a na drug preraskazi ja/probaj sega bt
ekipa nakazija/ritamot jas go vozam/ti si be bro ko 4oek bolen od tromboza/slusni ja mojata
proza/kako droga vo umot/nova dupka ti stvara/prilepskata baraba mene bitka mi bara,a [RaP]-R|vaL na
tvojata fejk prikazna veli ne/

<Gang-UH_Clan> Ej deca trgnete se na strana/pretstavuvam brana/koja nema da se mine/cela fejk nacija
na kolena sine/rokam od bitola nema da me zaprite/uistuvam protiv mene kje zaglavite/sto I da
pravite/nemozete da se spravite/sovistinskite/sogledaj gi sustinskite/delovi vo fs to I sfati/deka
na ludeto od bt nemoze da se vrati.
<Gang-UH_Clan> I povtorno kje rokam kje mavas/ili kje se predomislish/ne pocnuvaj predupreduvam/
poseduvam zeski rimi pa povreduvam/napreduvam vo fs I pobeduvam/kako kje bidi jas nareduvam/cuvaj
si go gazot oti znaesh sto sleduva/povtorno Gang na majkot sreduva/dete mojot stil remete/mete/dali
sete/ritam rima I dvete/vestina splete/kako veter beter od tebe/vidi se sebe/nemozes so mene/mojot
stil kje te zeme

<PP_CREW> cekaj cekaj mamli ne te ceka/ti si mc ili petrusevska vesna/rimava te plesna/samar golem niz
cela pelagonija moja istorija/na ovaa verbalna fs vestina jas drzam mikrofon ti sipka/rap rival
ebena mivka aj briska cistka znam kade tvoite luge se krijat/te citam kako kniga siten si ko
gnida/te frlam kako hartija/mi go krades stilot eben idiot no nema da go dostignes toa sto sum go
napravil/izigravas opasen no likot te laze/ti slusas mc zajacina jas blahk balhk:))/od tebe ne me
faka strav ti si ovca jas lav
<[RaP]-R|vaL> uzivaj per
<[RaP]-R|vaL> :)
<Gang-UH_Clan> mislenje sakav samo ako go procitate
* Quits: Gang-UH_Clan ([email protected]) (G-lined ([6] Automatically banned for excessive
connections))

<PP_CREW> doagam velis ke dehidriram/lele/domnar eden izblamiran/vo sekoe vreme na sekoe mesto/ima da
te gmecam kako testo/nesto skopski stil baraba/za seks ja imam tvojata mama ili dada/tvojot covek ke
strada/nema mala sala/mamli vaka mava
<PP_CREW> ti si mc so feshen frizuri feshen wik/so eden povik napraviv podvik koga na mic te zdrobiv
pa letaat parcina/tvoite pastirani tekstovi od my documends ti prakas so golema jacina/ne me
zaplasija/koga roka pp ti simni se od bina/ne te biva/rap rival mesto majk eve lizi sperma/imam vo
tebe verba samo koga ki go pusis/ti ne me rusis se gusis stihovno/gomno/oboeno/site ste mc raperi
hard cor/pozdrav do mojot covek psyho/a tebe ti go menuvam likot/od tuka do meksiko/mivko
<PP_CREW> jas rokam mavam bodam kolam mc ma daj te molam/ne se zamasam to tebe so lanci/jasni ti se
ovie znaci/ovaj fs mn ti znaci/pa ajde daj se od sebe/nemas so sto pa drug te ebe/na 15 godini te
izedov ko bomboni/vozis trotineti/niz bitolskata gimnazija pederi ko tebe na minata na gazija/znaes
posledicite si gi znaes
<PP_CREW> rokas protiv mene ke se kaes/puka paka/tic tac/a/makedononskiot smut da hastla/tvojata kucka
za fs seuste e mala/bla bla /tvoeto na toa se sveduva
<PP_CREW> nemas pojma/a copy paste upotrebuvas/vozis ritam/da vidam da ne veruvam/stilot ti e suv kako
mc suv:))/ne znaes sto e intro so old school/i bitolski si raper/opasen so sarpite/od babite tvoi
mojta lirika te drobi
<PP_CREW> sekogas posilen i posilen/stilot ne go jacam i pak si srusen od mene/slabo slabo decam
pomina pola sat dodeka tvojot fs go cekam
<[RaP]-R|vaL> sea sum jas na red taka?
<[RaP]-R|vaL> ok

<PP_CREW> sto bidna dali ke udris dobra rima/jas ne se otkazuvam/koga vlegov/ne izleguvam/jas na zurki
ne se zanesuvam vo odenje kako mcite vasi/ke udri slakanici mojot covek so sukanici
<PP_CREW> OKKKKKKKKKK AMA PISUVAJ
PP_CREW> rokaj be rokaj

<PP_CREW> rokam na malo/fs prilep vs bitola/zimi enciklopedija/mojte rimi do ludilo te
dovedija/sloboden stil puka paka koj kolku saka/doagam kako cif raka/si cul za masta ajs/sega si
nice/koga si so devojcina/na tvoeto motorce vozis picina/pokazi jas tvojata vistinska strana/so eden
tekst taka okapa/jas rokam deno nokno/podocnaci do kolena/na vakvi ko tebe ne im popustam/i da reces
podobro si roknal/neka bide taka/no ti gluposti djvakas/jades gomna/vo eden zdiv te stopiv/eben
kopilj/rokaj kolku sakas/jas pak duplo ke vratam/rokas kako sto kreka zaba/mn luge ste formirate
grupacija/jas doagam so udarna formacija od prilep hip hop city/jade misli misli/ne ti doagaat
misli/rap rival kako spirt ke pisni:)mc se se vrti na mc/ne si majstor/samo besni glisti/aii/ja imma
tvojata kucka za seks tebe te stopiv pa kade seba be

<[RaP]-R|vaL> so rimite udiram/masakriram/vo rapot vlozvam/investiram/tebe te poentiram/rimi so kvalitet/rokam rap so vizok intenzitet/doagam kako zemjotres so visok stepen po rihterova skala/tvojata rima mala/za mene e sala/ej budala daj rokni neshto na rap nivo/a ne samo divo/zel majk vo raka/i misli sega ke prosperira i vo rapot ke bide lesno bas taka/vo zivotot ima sopki vo rapot isto taka/eden den sto go vikame suden/stavot tvoj ke vidam dali ke bide buden?..
<[RaP]-R|vaL> trnliviot pat kon rapot ti e 4uden no sepak odis napred i sam dupka si kopas/pred tastatura/na irc gluposti tropas/mislis si nekoj/mislis imas darba/jas sum karpa/so mojot tim goagam kako dim/nevidliv i proziren kako senka/minuvam pokraj tebe i se kosam/za hiphop kultura se trosam/i bas mi e gajle sto kolku i da se trudis ne uspevas da me sfatis/mislis rokas adekvatno/pred o4i se matno,mene koga ke me vidis najnesreken ke bidis/ke znaes ti dojde krajot/i
<[RaP]-R|vaL> vo "sjajot" nekoj go vikaat rajot no takvo neshto za tebe e nepostoe4ko fatamorgana iluzija/mojot rap se roka od tuka do andaluzija/ti si antilopa jas te gonam/i na sitni par4inja te ronam/
<[RaP]-R|vaL> makedonski rap/eve rokam pak cel zivot vo posveta na hc storija/sevo ova eden den ke bidi istorija

<PP_CREW> vo rapot investiras/ne me nerviras/nesto zemjotres stres/te jadam kako keks/premnogu si slab za fs/jas nemam dj da mi skrecuva na ploci so prazni djebovi sum i stil sto te tolci/vo igrata sme volci/pa pazi koga ke zavijam/od rokanje ne sum naspan/no toa ne e problem/te trosam kako parvem/nemoj ziti se/so tvoite filozovski misli/preku kur mi se dojdeni/mamli te stredni/a ti samo miren sedi/ili udri.tvoja rabota/fuck off za cela tvoja okolina/ti nanesuvam teska bolka te pravam na delcina/ni zan mitrev ne te sklopuva/stilot uzluduva/rap rival za ebena rima da skolopi se obiduva/pot mu tece/mamli ke te zgmece

THE END:)))))

http://www.youtube.com/watch?v=dRBEh73jNjE

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 17th, 2005, 2:43 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
The End???Море...ти реков јас тебе нешто??Вака..цел фс го имам во pc..така да доста со ова!Ти реков да не го клаваш оти гоелми тџт на ирц не ги дава воопшто
ти реков да по4екаш во делови да го пратам али ок е.Ај сега ке го пратам ок.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 17th, 2005, 2:48 pm 
Отсутен
Модератор

<PP_CREW> eve eve me pak so pivo i hc rap/protiv piceto rap rival/na slobodniot stil/rokam a ti na kolena si bil/ke rokam i vo tvojata bitola/ne si svesen/sega si stresen/koga rokam bodam kolam ne te molam fs da puknis/zosto jas sega pukam a ti ostana pluknat sutnam mc a od mc nemas ni m/
<PP_CREW> <PP_CREW> na ista vozrast sme/ama razlika sto tvoite luge picki se/jas napagam od markovite kuli/niz
<PP_CREW> pelagonija odi kurovi pusi/nesto drobis filozofija/najgolemoto pice po bitola/i da zemes zad tebe 10 dusi/mozi sekoj od vas kur da mi pusi/i znaes ova go cekav na fs da te zgmecam/imam flow so
<PP_CREW> koe grizam/a ti po parkovi demek se "pijas" opasen si/eve begam begam/protiv tebe zabi ne stegam te roknav a ti odi jadi smoki/intelegent si kako kniga zoki poki/i ne e okej/te imam na
<PP_CREW> snajper/nema veza/stavi si porteza/picice mala/ova sto go rokam ne sala
<[RaP]-R|vaL> gotovo?
<PP_CREW> u sega
<[RaP]-R|vaL> ok
<[RaP]-R|vaL> cek
<[RaP]-R|vaL> da napisam
<PP_CREW> da be na delovi zs ne go dava celo
<PP_CREW> ti pa jas ti pa jas ok
<[RaP]-R|vaL> ok
<[RaP]-R|vaL> so red:)
<[RaP]-R|vaL> cek da go dopisam sea
<Gang-UH_Clan> mozi i jas da se vmesam
<Gang-UH_Clan> i jas napisav
<PP_CREW> ej gang
<PP_CREW> aj cekaj malce da se zagreeme
<PP_CREW> jas i rival
<PP_CREW> mozi?
<PP_CREW> sega so pocnavme
<PP_CREW> mene ne mi smeta
<PP_CREW> mozi vs meen 2 ca ta da rokate
<[RaP]-R|vaL> Ajde baraba udri protiv mene so tvojata ekstravagantna rima ajde pokazi se na bina/rasturas segde prasina se kreva/PP_CREW na majkot sega vreva/so rimi stari godini/protiv bitolskite lugje velis tvoi rodnini/na monitor pukas ekstremno/preku fs te kinam lesno pa te stavam vo tesno/vikas rokas besno od tvojata rima me fakja strav/fu4i po celo prilep planot ti bil maf/jas te bombardiram rimi 100 vo sekunda/prva runda a vekje ti staviv kraj/nemas izlez,pa imas pri4ina da me pcues/ej PP_CREW kaj si i zs se kries/izlezi ne se blokiraj/ne dehidriraj/znam jas..tvojte rimi se opasni i masovno demoliraat/bato stara pri4a na drug preraskazi ja/probaj sega bt ekipa nakazija/ritamot jas go vozam/ti si be bro ko 4oek bolen od tromboza/slusni ja mojata proza/kako droga vo umot/nova dupka ti stvara/prilepskata baraba mene bitka mi bara,a [RaP]-R|vaL na tvojata fejk prikazna veli ne/
<PP_CREW> OK?
<[RaP]-R|vaL> good
<PP_CREW> i ne prekidaj se pise:)
<[RaP]-R|vaL> seems to me:)
<[RaP]-R|vaL> mene mi odgovara
<[RaP]-R|vaL> ti si na red
<[RaP]-R|vaL> per
<[RaP]-R|vaL> taka?
<PP_CREW> ti rokna be?
<PP_CREW> ne ma nisto
<Gang-UH_Clan> znaci i jas mozi
<PP_CREW> moziiiiiiiiiiiiii
<PP_CREW> aje
<PP_CREW> ajde nisto ne pisavte
<PP_CREW> ke pisam pak
<[RaP]-R|vaL> nema nishto
<[RaP]-R|vaL> ?
<[RaP]-R|vaL> cek
<Gang-UH_Clan> da
<[RaP]-R|vaL> cek
<PP_CREW> i bes prasuvanja dr
<PP_CREW> samo fs rokanje
<[RaP]-R|vaL> vo deloj togas
* Retrieving #mkrap modes...
<PP_CREW> aje\
<[RaP]-R|vaL> <[RaP]-R|vaL> Ajde baraba udri protiv mene so tvojata ekstravagantna rima ajde pokazi se <[RaP]-R|vaL> <[RaP]-R|vaL> Ajde baraba udri protiv mene so tvojata ekstravagantna rima ajde pokazi se na bina/rasturas segde prasina se kreva/PP_CREW na majkot sega vreva/so rimi stari godini/protiv bitolskite lugje velis tvoi rodnini/na monitor pukas ekstremno/preku fs te kinam lesno pa te stavam vo tesno/vikas rokas besno od tvojata rima me fakja strav/fu4i po celo prilep planot ti bil maf/
<[RaP]-R|vaL> jas te bombardiram rimi 100 vo sekunda/prva runda a vekje ti staviv kraj/nemas izlez,pa imas pri4ina da me pcues/ej PP_CREW kaj si i zs se kries/izlezi ne se blokiraj/ne dehidriraj/znam jas..tvojte rimi
<[RaP]-R|vaL> v
<[RaP]-R|vaL> se opasni i masovno demoliraat/bato stara pri4a na drug preraskazi ja/probaj sega bt ekipa nakazija/ritamot jas go vozam/ti si be bro ko 4oek bolen od tromboza/slusni ja mojata proza/kako droga vo umot/nova dupka ti stvara/prilepskata baraba mene bitka mi bara,a [RaP]-R|vaL na tvojata fejk prikazna veli ne/
<[RaP]-R|vaL> se 4ita sega
<[RaP]-R|vaL> ?
<Gang-UH_Clan> aa ok
<Gang-UH_Clan> sega jas
<Gang-UH_Clan> da pastiram
<[RaP]-R|vaL> abe ti ne se mesaj be
<[RaP]-R|vaL> !
<Gang-UH_Clan> Ej deca trgnete se na strana/pretstavuvam brana/koja nema da se mine/cela fejk nacija na kolena sine/rokam od bitola nema da me zaprite/uistuvam protiv mene kje zaglavite/sto I da pravite/nemozete da se spravite/sovistinskite/sogledaj gi sustinskite/delovi vo fs to I sfati/deka na ludeto od bt nemoze da se vrati.
<Gang-UH_Clan> I povtorno kje rokam kje mavas/ili kje se predomislish/ne pocnuvaj predupreduvam/ poseduvam zeski rimi pa povreduvam/napreduvam vo fs I pobeduvam/kako kje bidi jas nareduvam/cuvaj si go gazot oti znaesh sto sleduva/povtorno Gang na majkot sreduva/dete mojot stil remete/mete/dali sete/ritam rima I dvete/vestina splete/kako veter beter od tebe/vidi se sebe/nemozes so mene/mojot stil kje te zeme
<[RaP]-R|vaL> i ova fs e be
<[RaP]-R|vaL> gang man<[RaP]-R|vaL> gang man
<[RaP]-R|vaL> ti rekov tebe neshto
<[RaP]-R|vaL> ne se mesaj
<Gang-UH_Clan> ne e protiv
<[RaP]-R|vaL> pa sho ako
<[RaP]-R|vaL> !
<Gang-UH_Clan> moj nacin
<[RaP]-R|vaL> ne se mesaj
<[RaP]-R|vaL> !
<Gang-UH_Clan> ok
<Gang-UH_Clan> izvini
<[RaP]-R|vaL> nam problem
<[RaP]-R|vaL> uzivaj per
* Gang-UH_Clan has quit IRC (G-lined ([6] Automatically banned for excessive connections))
<PP_CREW> doagam velis ke dehidriram/lele/domnar eden izblamiran/vo sekoe vreme na sekoe mesto/ima da te gmecam kako testo/nesto skopski stil baraba/za seks ja imam tvojata mama ili dada/tvojot covek ke strada/nema mala sala/mamli vaka mava
<PP_CREW> ti si mc so feshen frizuri feshen wik/so eden povik napraviv podvik koga na mic te zdrobiv pa letaat parcina/tvoite pastirani tekstovi od my documends ti prakas so golema jacina/ne me zaplasija/koga roka pp ti simni se od bina/ne te biva/rap rival mesto majk eve lizi sperma/imam vo tebe verba samo koga ki go pusis/ti ne me rusis se gusis stihovno/gomno/oboeno/site ste mc raperi hard cor/pozdrav do mojot covek psyho/a tebe ti go menuvam likot/od tuka do meksiko/m
<PP_CREW> jas rokam mavam bodam kolam mc ma daj te molam/ne se zamasam to tebe so lanci/jasni ti se ovie znaci/ovaj fs mn ti znaci/pa ajde daj se od sebe/nemas so sto pa drug te ebe/na 15 godini te izedov ko bomboni/vozis trotineti/niz bitolskata gimnazija pederi ko tebe na minata na gazija/znaes posledicite si gi znaes
<PP_CREW> rokas protiv mene ke se kaes/puka paka/tic tac/a/makedononskiot smut da hastla/tvojata kucka za fs seuste e mala/bla bla /tvoeto na toa se sveduva
<PP_CREW> nemas pojma/a copy paste upotrebuvas/vozis ritam/da vidam da ne veruvam/stilot ti e suv kako mc suv:))/ne znaes sto e intro so old school/i bitolski si raper/opasen so sarpite/od babite tvoi mojta lirika te drobi<[RaP]-R|vaL> bistra voda mojata rima ja mati/sekoj fejk baraba od mene ke pati/idi bato pa se vrati/se vrati i plati/za sekoj lazen zbor/ti 4uden tvor/so rima te se4am kako bor/tvojata ebena igra izleda nema pravila/uli4na borba/um ti zamatila/ali vo hiphop kultura ima nekoj pravila sho treba da se sledat/kako rimite na sekoj treba da se redat/i za idninata na rapot..da vredat/ali tvoj e izborot/mozis da seris kako sakas/pred mene na majkot ko bebence se kakas/ne mesaj familija/sto pati sum ti kazal/ama sum se izlazal/ti nemas respekt/dzabe ti e seta moja rima/gledam nema efekt/ti si pp defekt/sega opusti se preku igrata na zborovite/se ke resime/mojot tim i jas nikogas ne gresime vo pogled na takvi kako tebe/vo ova makedonsko vreme/nishto ne e 4udno/ti prilepska dundo/
<[RaP]-R|vaL> ok
<PP_CREW> sto bidna dali ke udris dobra rima/jas ne se otkazuvam/koga vlegov/ne izleguvam/jas na zurki ne se zanesuvam vo odenje kako mcite vasi/ke udri slakanici mojot covek so sukanici
<PP_CREW> JAS KE SI PISAM BEZ DA STEGNAM ENDER DUR NE PISES TI OK?
<[RaP]-R|vaL> i to fs e a
<[RaP]-R|vaL> ?
<[RaP]-R|vaL> hah
<PP_CREW> rokaj be rokaj
<[RaP]-R|vaL> so rimite udiram/masakriram/vo rapot vlozvam/investiram/tebe te poentiram/rimi so kvalitet/rokam rap so vizok intenzitet/doagam kako zemjotres so visok stepen po rihterova skala/tvojata rima mala/za mene e sala/ej budala daj rokni neshto na rap nivo/a ne samo divo/zel majk vo raka/i misli sega ke prosperira i vo rapot ke bide lesno bas taka/vo zivotot ima sopki vo rapot isto taka/eden den sto go vikame suden/stavot tvoj ke vidam dali ke bide buden?..trnliviot pat kon rapot ti e 4uden no sepak odis napred i sam dupka si kopas/pred tastatura/na irc gluposti tropas/mislis si nekoj/mislis imas darba/jas sum karpa/so mojot tim goagam kako dim/nevidliv i <[RaP]-R|vaL> se 4ita?
<PP_CREW> ne
<PP_CREW> nisto ne dojde
<PP_CREW> mozi i mojto ne se cita zs mnogu
<PP_CREW> ama nema veza:)
<PP_CREW> ke go vidis na forum seto
<PP_CREW> vidi na delovi
<PP_CREW> prati go
<PP_CREW> ?
<PP_CREW> tvoeto
<[RaP]-R|vaL> vo "sjajot" nekoj go vikaat rajot no takvo neshto za tebe e nepostoe4ko fatamorgana iluzija/mojot rap se roka od tuka do andaluzija/ti si antilopa jas te gonam/i na sitni par4inja te ronam/
<[RaP]-R|vaL> cek
<[RaP]-R|vaL> ova ne e prvo
<[RaP]-R|vaL> cek
<PP_CREW> ok
<[RaP]-R|vaL> so rimite udiram/masakriram/vo rapot vlozvam/investiram/tebe te poentiram/rimi so kvalitet/rokam rap so vizok intenzitet/doagam kako zemjotres so visok stepen po rihterova skala/tvojata rima mala/za mene e sala/ej budala daj rokni neshto na rap nivo/a ne samo divo/zel majk vo raka/i misli sega ke prosperira i vo rapot ke bide lesno bas taka/vo zivotot ima sopki vo <[RaP]-R|vaL> trnliviot pat kon rapot ti e 4uden no sepak odis napred i sam dupka si kopas/pred tastatura/na irc gluposti tropas/mislis si nekoj/mislis imas darba/jas sum karpa/so mojot tim goagam kako dim/nevidliv i proziren kako senka/minuvam pokraj tebe i se kosam/za hiphop kultura se trosam/i bas mi e gajle sto kolku i da se trudis ne uspevas da me sfatis/mislis rokas adekvatno/pred o4i se matno,mene koga ke me vidis najnesreken ke bidis/ke znaes ti dojde krajot/i odis pravo gore vo "sj
<[RaP]-R|vaL> makedonski rap/eve rokam pak cel zivot vo posveta na hc storija/sevo ova eden den ke bidi istorija
<[RaP]-R|vaL> rimata tvoja stvorija...Ова е ЦЕЛ текст.И уште еднаш PP_CREW да ти кажам дека големите текстови не излегват воопшто на ирц капираш..зато во твојот пост го немаше мојот текст!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 17th, 2005, 8:02 pm 
Отсутен
Модератор

Инаку едно извинување за луѓето од форумот... :) затоа што фсто е несредено на брзина го пастирав од канал па тука.И некој рими се по два пати..на ирц не прифаќаше големи текстови и затоа не се гледаја па морав вака.Она последната рима од постот на PP_CREW не ја видов на ирц ама сигурно ја има напишано.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 17th, 2005, 8:07 pm 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Февруари 5th, 1987, 7:54 pm
Мислења: 1467
Локација: Скопје
Не планирам ова да го читам.. повеќе е за во funny logs него freestyle. Без навреда, кога се прави freestyle не се збори.. А имам еден предлог за вас.. кога пишувате, пишувајте по еден стих во еден ред.

Пример:

фксдјф хксјд хјдф хкјдсф хскдј фхскјд рима
фсдфкјсдф ксдфј ксдфх ксдјх фксјд хфкс рима
иуљињодуаисѕ аусидѕас иудаѕсиу рима
кдфхсфкјсдхкјс хдкфјсх кјфдхкд рима

Така цело време ќе пишувате и можеби ќе може да се каже дека е Online freestyle. Али вака цело напишано, па после ентер стиснато, па преправано.. некако не е тоа тоа.

Поздрав :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 18th, 2005, 11:50 am 
Отсутен
Модератор

<PP_CREW> eve eve me pak so pivo i hc rap/protiv piceto rap rival/na slobodniot stil/rokam a ti na kolena si bil/ke rokam i vo tvojata bitola/ne si svesen/sega si stresen/koga rokam bodam kolam ne te molam fs da puknis/zosto jas sega pukam a ti ostana pluknat sutnam mc a od mc nemas ni m/na ista vozrast sme/ama razlika sto tvoite luge picki se/jas napagam od markovite kuli/niz pelagonija odi kurovi pusi/nesto drobis filozofija/najgolemoto pice po bitola/i da zemes zad tebe 10 dusi/mozi sekoj od vas kur da mi pusi/i znaes ova go cekav na fs da te zgmecam/imam flow so koe grizam/a ti po parkovi demek se "pijas" opasen si/eve begam begam/protiv tebe zabi ne stegam te roknav a ti odi jadi smoki/intelegent si kako kniga zoki poki/i ne e okej/te imam na snajper/nema veza/stavi si porteza/picice mala/ova sto go rokam ne sala

<[RaP]-R|vaL> Ajde baraba udri protiv mene so tvojata ekstravagantna rima ajde pokazi se na bina/rasturas segde prasina se kreva/PP_CREW na majkot sega vreva/so rimi stari godini/protiv bitolskite lugje velis tvoi rodnini/na monitor pukas ekstremno/preku fs te kinam lesno pa te stavam vo tesno/vikas rokas besno od tvojata rima me fakja strav/fu4i po celo prilep planot ti bil maf/

<[RaP]-R|vaL> jas te bombardiram rimi 100 vo sekunda/prva runda a vekje ti staviv kraj/nemas izlez,pa imas pri4ina da me pcues/ej PP_CREW kaj si i zs se kries/izlezi ne se blokiraj/ne dehidriraj/znam jas..tvojte rimi se opasni i masovno demoliraat/bato stara pri4a na drug preraskazi ja/probaj sega bt ekipa nakazija/ritamot jas go vozam/ti si be bro ko 4oek bolen od tromboza/slusni ja mojata proza/kako droga vo umot/nova dupka ti stvara/prilepskata baraba mene bitka mi bara,a [RaP]-R|vaL na tvojata fejk prikazna veli ne/

<PP_CREW> doagam velis ke dehidriram/lele/domnar eden izblamiran/vo sekoe vreme na sekoe mesto/ima da te gmecam kako testo/nesto skopski stil baraba/za seks ja imam tvojata mama ili dada/tvojot covek ke strada/nema mala sala/mamli vaka mava

<PP_CREW> ti si mc so feshen frizuri feshen wik/so eden povik napraviv podvik koga na mic te zdrobiv pa letaat parcina/tvoite pastirani tekstovi od my documends ti prakas so golema jacina/ne me zaplasija/koga roka pp ti simni se od bina/ne te biva/rap rival mesto majk eve lizi sperma/imam vo tebe verba samo koga ki go pusis/ti ne me rusis se gusis stihovno/gomno/oboeno/site ste mc raperi hard cor/pozdrav do mojot covek psyho/a tebe ti go menuvam likot/od tuka do meksiko/m

<PP_CREW> jas rokam mavam bodam kolam mc ma daj te molam/ne se zamasam to tebe so lanci/jasni ti se ovie znaci/ovaj fs mn ti znaci/pa ajde daj se od sebe/nemas so sto pa drug te ebe/na 15 godini te izedov ko bomboni/vozis trotineti/niz bitolskata gimnazija pederi ko tebe na minata na gazija/znaes posledicite si gi znaes

<PP_CREW> rokas protiv mene ke se kaes/puka paka/tic tac/a/makedononskiot smut da hastla/tvojata kucka za fs seuste e mala/bla bla /tvoeto na toa se sveduva

<PP_CREW> nemas pojma/a copy paste upotrebuvas/vozis ritam/da vidam da ne veruvam/stilot ti e suv kako mc suv:))/ne znaes sto e intro so old school/i bitolski si raper/opasen so sarpite/od babite tvoi mojta lirika te drobi<[RaP]-R|vaL> bistra voda mojata rima ja mati/sekoj fejk baraba od mene ke pati/idi bato pa se vrati/se vrati i plati/za sekoj lazen zbor/ti 4uden tvor/so rima te se4am kako bor/tvojata ebena igra izleda nema pravila/uli4na borba/um ti zamatila/ali vo hiphop kultura ima nekoj pravila sho treba da se sledat/kako rimite na sekoj treba da se redat/i za idninata na rapot..da vredat/ali tvoj e izborot/mozis da seris kako sakas/pred mene na majkot ko bebence se kakas/ne mesaj familija/sto pati sum ti kazal/ama sum se izlazal/ti nemas respekt/dzabe ti e seta moja rima/gledam nema efekt/ti si pp defekt/sega opusti se preku igrata na zborovite/se ke resime/mojot tim i jas nikogas ne gresime vo pogled na takvi kako tebe/vo ova makedonsko vreme/nishto ne e 4udno/ti prilepska dundo/

<[RaP]-R|vaL> so rimite udiram/masakriram/vo rapot vlozvam/investiram/tebe te poentiram/rimi so kvalitet/rokam rap so vizok intenzitet/doagam kako zemjotres so visok stepen po rihterova skala/tvojata rima mala/za mene e sala/ej budala daj rokni neshto na rap nivo/a ne samo divo/zel majk vo raka/i misli sega ke prosperira i vo rapot ke bide lesno bas taka/vo zivotot ima sopki vo рапот исто така trnliviot pat kon rapot ti e 4uden no sepak odis napred i sam dupka si kopas/pred tastatura/na irc gluposti tropas/mislis si nekoj/mislis imas darba/jas sum karpa/so mojot tim goagam kako dim/nevidliv i proziren kako senka/minuvam pokraj tebe i se kosam/za hiphop kultura se trosam/i bas mi e gajle sto kolku i da se trudis ne uspevas da me sfatis/mislis rokas adekvatno/pred o4i se matno,mene koga ke me vidis najnesreken ke bidis/ke znaes ti dojde krajot/i odis pravo gore vo "sjajot" nekoj go vikaat rajot no takvo neshto za tebe e nepostoe4ko fatamorgana iluzija/mojot rap se roka od tuka do andaluzija/ti si antilopa jas te gonam/i na sitni par4inja te ronam/makedonski rap/eve rokam pak cel zivot vo posveta na hc storija/sevo ova eden den ke bidi istorija

<PP_CREW> vo rapot investiras/ne me nerviras/nesto zemjotres stres/te jadam kako keks/premnogu si slab za fs/jas nemam dj da mi skrecuva na ploci so prazni djebovi sum i stil sto te tolci/vo igrata sme volci/pa pazi koga ke zavijam/od rokanje ne sum naspan/no toa ne e problem/te trosam kako parvem/nemoj ziti se/so tvoite filozovski misli/preku kur mi se dojdeni/mamli te stredni/a ti samo miren sedi/ili udri.tvoja rabota/fuck off za cela tvoja okolina/ti nanesuvam teska bolka te pravam na delcina/ni zan mitrev ne te sklopuva/stilot uzluduva/rap rival za ebena rima da skolopi se obiduva/pot mu tece/mamli ke te zgmece

Сега фсто е средено...Инаку PP_CREW избрза.Го стави фсто на форум несредено и за не мисли лажам морав одма и јас да го ставам фсто ама цело.Сега се надевам ок е.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето: Re: PP_CREW vs. RAP-RIVAL
ТемаИспратено: Февруари 10th, 2006, 5:51 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Септември 19th, 2005, 12:54 am
Мислења: 160
Локација: Prilepa Grada
westside14 Напиша:
Session Start: Sat Dec 17 13:18:05 2005
Session Ident: #mkrap
* Now talking in #mkrap
* Topic is '11,12Dobredojovte..Ve molime site sto imaat 499 da ne kinat acc na drugi! ( 11,12Vi blagodarime
odnapred!(Od Upravata) )'
* Set by X on Sat Dec 17 12:15:40
* Joins: [RaP]-R|vaL ([email protected])
<[RaP]-R|vaL> aj

<PP_CREW> eve eve me pak so pivo i hc rap/protiv piceto rap rival/na slobodniot stil/rokam a ti na
kolena si bil/ke rokam i vo tvojata bitola/ne si svesen/sega si stresen/koga rokam bodam kolam ne te
molam fs da puknis/zosto jas sega pukam a ti ostana pluknat sutnam mc a od mc nemas ni m/
<PP_CREW> <PP_CREW> na ista vozrast sme/ama razlika sto tvoite luge picki se/jas napagam od markovite
kuli/niz
<PP_CREW> pelagonija odi kurovi pusi/nesto drobis filozofija/najgolemoto pice po bitola/i da zemes
zad tebe 10 dusi/mozi sekoj od vas kur da mi pusi/i znaes ova go cekav na fs da te zgmecam/imam flow
so
<PP_CREW> koe grizam/a ti po parkovi demek se "pijas" opasen si/eve begam begam/protiv tebe zabi ne
stegam te roknav a ti odi jadi smoki/intelegent si kako kniga zoki poki/i ne e okej/te imam na

<[RaP]-R|vaL> <[RaP]-R|vaL> Ajde baraba udri protiv mene so tvojata ekstravagantna rima ajde pokazi se
na bina/rasturas segde prasina se kreva/PP_CREW na majkot sega vreva/so rimi stari godini/protiv
bitolskite lugje velis tvoi rodnini/na monitor pukas ekstremno/preku fs te kinam lesno pa te stavam
vo tesno/vikas rokas besno od tvojata rima me fakja strav/fu4i po celo prilep planot ti bil maf/
<[RaP]-R|vaL> jas te bombardiram rimi 100 vo sekunda/prva runda a vekje ti staviv kraj/nemas izlez,pa
imas pri4ina da me pcues/ej PP_CREW kaj si i zs se kries/izlezi ne se blokiraj/ne dehidriraj/znam
jas..tvojte rimi
<[RaP]-R|vaL> v
<[RaP]-R|vaL> se opasni i masovno demoliraat/bato stara pri4a na drug preraskazi ja/probaj sega bt
ekipa nakazija/ritamot jas go vozam/ti si be bro ko 4oek bolen od tromboza/slusni ja mojata
proza/kako droga vo umot/nova dupka ti stvara/prilepskata baraba mene bitka mi bara,a [RaP]-R|vaL na
tvojata fejk prikazna veli ne/

<Gang-UH_Clan> Ej deca trgnete se na strana/pretstavuvam brana/koja nema da se mine/cela fejk nacija
na kolena sine/rokam od bitola nema da me zaprite/uistuvam protiv mene kje zaglavite/sto I da
pravite/nemozete da se spravite/sovistinskite/sogledaj gi sustinskite/delovi vo fs to I sfati/deka
na ludeto od bt nemoze da se vrati.
<Gang-UH_Clan> I povtorno kje rokam kje mavas/ili kje se predomislish/ne pocnuvaj predupreduvam/
poseduvam zeski rimi pa povreduvam/napreduvam vo fs I pobeduvam/kako kje bidi jas nareduvam/cuvaj
si go gazot oti znaesh sto sleduva/povtorno Gang na majkot sreduva/dete mojot stil remete/mete/dali
sete/ritam rima I dvete/vestina splete/kako veter beter od tebe/vidi se sebe/nemozes so mene/mojot
stil kje te zeme

<PP_CREW> cekaj cekaj mamli ne te ceka/ti si mc ili petrusevska vesna/rimava te plesna/samar golem niz
cela pelagonija moja istorija/na ovaa verbalna fs vestina jas drzam mikrofon ti sipka/rap rival
ebena mivka aj briska cistka znam kade tvoite luge se krijat/te citam kako kniga siten si ko
gnida/te frlam kako hartija/mi go krades stilot eben idiot no nema da go dostignes toa sto sum go
napravil/izigravas opasen no likot te laze/ti slusas mc zajacina jas blahk balhk:))/od tebe ne me
faka strav ti si ovca jas lav
<[RaP]-R|vaL> uzivaj per
* Quits: Gang-UH_Clan ([email protected]) (G-lined ([6] Automatically banned for excessive
connections))

<PP_CREW> doagam velis ke dehidriram/lele/domnar eden izblamiran/vo sekoe vreme na sekoe mesto/ima da
te gmecam kako testo/nesto skopski stil baraba/za seks ja imam tvojata mama ili dada/tvojot covek ke
strada/nema mala sala/mamli vaka mava
<PP_CREW> ti si mc so feshen frizuri feshen wik/so eden povik napraviv podvik koga na mic te zdrobiv
pa letaat parcina/tvoite pastirani tekstovi od my documends ti prakas so golema jacina/ne me
zaplasija/koga roka pp ti simni se od bina/ne te biva/rap rival mesto majk eve lizi sperma/imam vo
tebe verba samo koga ki go pusis/ti ne me rusis se gusis stihovno/gomno/oboeno/site ste mc raperi
hard cor/pozdrav do mojot covek psyho/a tebe ti go menuvam likot/od tuka do meksiko/mivko
<PP_CREW> jas rokam mavam bodam kolam mc ma daj te molam/ne se zamasam to tebe so lanci/jasni ti se
ovie znaci/ovaj fs mn ti znaci/pa ajde daj se od sebe/nemas so sto pa drug te ebe/na 15 godini te
izedov ko bomboni/vozis trotineti/niz bitolskata gimnazija pederi ko tebe na minata na gazija/znaes
posledicite si gi znaes
<PP_CREW> rokas protiv mene ke se kaes/puka paka/tic tac/a/makedononskiot smut da hastla/tvojata kucka
za fs seuste e mala/bla bla /tvoeto na toa se sveduva
<PP_CREW> nemas pojma/a copy paste upotrebuvas/vozis ritam/da vidam da ne veruvam/stilot ti e suv kako
mc suv:))/ne znaes sto e intro so old school/i bitolski si raper/opasen so sarpite/od babite tvoi
mojta lirika te drobi
<PP_CREW> sekogas posilen i posilen/stilot ne go jacam i pak si srusen od mene/slabo slabo decam
pomina pola sat dodeka tvojot fs go cekam
<[RaP]-R|vaL> ok

<PP_CREW> sto bidna dali ke udris dobra rima/jas ne se otkazuvam/koga vlegov/ne izleguvam/jas na zurki
ne se zanesuvam vo odenje kako mcite vasi/ke udri slakanici mojot covek so sukanici
PP_CREW> rokaj be rokaj

<PP_CREW> rokam na malo/fs prilep vs bitola/zimi enciklopedija/mojte rimi do ludilo te
dovedija/sloboden stil puka paka koj kolku saka/doagam kako cif raka/si cul za masta ajs/sega si
nice/koga si so devojcina/na tvoeto motorce vozis picina/pokazi jas tvojata vistinska strana/so eden
tekst taka okapa/jas rokam deno nokno/podocnaci do kolena/na vakvi ko tebe ne im popustam/i da reces
podobro si roknal/neka bide taka/no ti gluposti djvakas/jades gomna/vo eden zdiv te stopiv/eben
kopilj/rokaj kolku sakas/jas pak duplo ke vratam/rokas kako sto kreka zaba/mn luge ste formirate
grupacija/jas doagam so udarna formacija od prilep hip hop city/jade misli misli/ne ti doagaat
misli/rap rival kako spirt ke pisni:)mc se se vrti na mc/ne si majstor/samo besni glisti/aii/ja imma
tvojata kucka za seks tebe te stopiv pa kade seba be

<[RaP]-R|vaL> so rimite udiram/masakriram/vo rapot vlozvam/investiram/tebe te poentiram/rimi so kvalitet/rokam rap so vizok intenzitet/doagam kako zemjotres so visok stepen po rihterova skala/tvojata rima mala/za mene e sala/ej budala daj rokni neshto na rap nivo/a ne samo divo/zel majk vo raka/i misli sega ke prosperira i vo rapot ke bide lesno bas taka/vo zivotot ima sopki vo rapot isto taka/eden den sto go vikame suden/stavot tvoj ke vidam dali ke bide buden?..
<[RaP]-R|vaL> trnliviot pat kon rapot ti e 4uden no sepak odis napred i sam dupka si kopas/pred tastatura/na irc gluposti tropas/mislis si nekoj/mislis imas darba/jas sum karpa/so mojot tim goagam kako dim/nevidliv i proziren kako senka/minuvam pokraj tebe i se kosam/za hiphop kultura se trosam/i bas mi e gajle sto kolku i da se trudis ne uspevas da me sfatis/mislis rokas adekvatno/pred o4i se matno,mene koga ke me vidis najnesreken ke bidis/ke znaes ti dojde krajot/i

THE END:)))))

MA PP_CREW NE SE PRAJ VISTINSKI RAPER BRAT...
I KO KE MOZISH NAMINI ZNAJSH KAJ MOZISH DA ME NAJDISH :)
AJT SEGA

RAPOT SI GO SAKAM KAKO BRAT DA MI E :lol:

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 18th, 2006, 2:24 am 
Отсутен

Регистриран: Февруари 10th, 2005, 7:56 pm
Мислења: 1959
A ti yo, koj si, ili zensko si (koja si?) a?

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 21st, 2006, 1:47 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Септември 19th, 2005, 12:54 am
Мислења: 160
Локација: Prilepa Grada
Женско сум бе !

Кон врв
 Профил