Session Start: Sat Dec 17 13:18:05 2005
Session Ident: #mkrap
* Now talking in #mkrap
* Topic is '11,12Dobredojovte..Ve molime site sto imaat 499 da ne kinat acc na drugi! ( 11,12Vi blagodarime
odnapred!(Od Upravata) )'
* Set by X on Sat Dec 17 12:15:40
* Joins: [RaP]-R|vaL (
[email protected])
<[RaP]-R|vaL> aj
<PP_CREW> eve eve me pak so pivo i hc rap/protiv piceto rap rival/na slobodniot stil/rokam a ti na
kolena si bil/ke rokam i vo tvojata bitola/ne si svesen/sega si stresen/koga rokam bodam kolam ne te
molam fs da puknis/zosto jas sega pukam a ti ostana pluknat sutnam mc a od mc nemas ni m/
<PP_CREW> <PP_CREW> na ista vozrast sme/ama razlika sto tvoite luge picki se/jas napagam od markovite
kuli/niz
<PP_CREW> pelagonija odi kurovi pusi/nesto drobis filozofija/najgolemoto pice po bitola/i da zemes
zad tebe 10 dusi/mozi sekoj od vas kur da mi pusi/i znaes ova go cekav na fs da te zgmecam/imam flow
so
<PP_CREW> koe grizam/a ti po parkovi demek se "pijas" opasen si/eve begam begam/protiv tebe zabi ne
stegam te roknav a ti odi jadi smoki/intelegent si kako kniga zoki poki/i ne e okej/te imam na
<PP_CREW> snajper/nema veza/stavi si porteza/picice mala/ova sto go rokam ne sala
<[RaP]-R|vaL> <[RaP]-R|vaL> Ajde baraba udri protiv mene so tvojata ekstravagantna rima ajde pokazi se
na bina/rasturas segde prasina se kreva/PP_CREW na majkot sega vreva/so rimi stari godini/protiv
bitolskite lugje velis tvoi rodnini/na monitor pukas ekstremno/preku fs te kinam lesno pa te stavam
vo tesno/vikas rokas besno od tvojata rima me fakja strav/fu4i po celo prilep planot ti bil maf/
<[RaP]-R|vaL> jas te bombardiram rimi 100 vo sekunda/prva runda a vekje ti staviv kraj/nemas izlez,pa
imas pri4ina da me pcues/ej PP_CREW kaj si i zs se kries/izlezi ne se blokiraj/ne dehidriraj/znam
jas..tvojte rimi
<[RaP]-R|vaL> v
<[RaP]-R|vaL> se opasni i masovno demoliraat/bato stara pri4a na drug preraskazi ja/probaj sega bt
ekipa nakazija/ritamot jas go vozam/ti si be bro ko 4oek bolen od tromboza/slusni ja mojata
proza/kako droga vo umot/nova dupka ti stvara/prilepskata baraba mene bitka mi bara,a [RaP]-R|vaL na
tvojata fejk prikazna veli ne/
<Gang-UH_Clan> Ej deca trgnete se na strana/pretstavuvam brana/koja nema da se mine/cela fejk nacija
na kolena sine/rokam od bitola nema da me zaprite/uistuvam protiv mene kje zaglavite/sto I da
pravite/nemozete da se spravite/sovistinskite/sogledaj gi sustinskite/delovi vo fs to I sfati/deka
na ludeto od bt nemoze da se vrati.
<Gang-UH_Clan> I povtorno kje rokam kje mavas/ili kje se predomislish/ne pocnuvaj predupreduvam/
poseduvam zeski rimi pa povreduvam/napreduvam vo fs I pobeduvam/kako kje bidi jas nareduvam/cuvaj
si go gazot oti znaesh sto sleduva/povtorno Gang na majkot sreduva/dete mojot stil remete/mete/dali
sete/ritam rima I dvete/vestina splete/kako veter beter od tebe/vidi se sebe/nemozes so mene/mojot
stil kje te zeme
<PP_CREW> cekaj cekaj mamli ne te ceka/ti si mc ili petrusevska vesna/rimava te plesna/samar golem niz
cela pelagonija moja istorija/na ovaa verbalna fs vestina jas drzam mikrofon ti sipka/rap rival
ebena mivka aj briska cistka znam kade tvoite luge se krijat/te citam kako kniga siten si ko
gnida/te frlam kako hartija/mi go krades stilot eben idiot no nema da go dostignes toa sto sum go
napravil/izigravas opasen no likot te laze/ti slusas mc zajacina jas blahk balhk:))/od tebe ne me
faka strav ti si ovca jas lav
<[RaP]-R|vaL> uzivaj per
<[RaP]-R|vaL>
<Gang-UH_Clan> mislenje sakav samo ako go procitate
* Quits: Gang-UH_Clan (
[email protected]) (G-lined ([6] Automatically banned for excessive
connections))
<PP_CREW> doagam velis ke dehidriram/lele/domnar eden izblamiran/vo sekoe vreme na sekoe mesto/ima da
te gmecam kako testo/nesto skopski stil baraba/za seks ja imam tvojata mama ili dada/tvojot covek ke
strada/nema mala sala/mamli vaka mava
<PP_CREW> ti si mc so feshen frizuri feshen wik/so eden povik napraviv podvik koga na mic te zdrobiv
pa letaat parcina/tvoite pastirani tekstovi od my documends ti prakas so golema jacina/ne me
zaplasija/koga roka pp ti simni se od bina/ne te biva/rap rival mesto majk eve lizi sperma/imam vo
tebe verba samo koga ki go pusis/ti ne me rusis se gusis stihovno/gomno/oboeno/site ste mc raperi
hard cor/pozdrav do mojot covek psyho/a tebe ti go menuvam likot/od tuka do meksiko/mivko
<PP_CREW> jas rokam mavam bodam kolam mc ma daj te molam/ne se zamasam to tebe so lanci/jasni ti se
ovie znaci/ovaj fs mn ti znaci/pa ajde daj se od sebe/nemas so sto pa drug te ebe/na 15 godini te
izedov ko bomboni/vozis trotineti/niz bitolskata gimnazija pederi ko tebe na minata na gazija/znaes
posledicite si gi znaes
<PP_CREW> rokas protiv mene ke se kaes/puka paka/tic tac/a/makedononskiot smut da hastla/tvojata kucka
za fs seuste e mala/bla bla /tvoeto na toa se sveduva
<PP_CREW> nemas pojma/a copy paste upotrebuvas/vozis ritam/da vidam da ne veruvam/stilot ti e suv kako
mc suv:))/ne znaes sto e intro so old school/i bitolski si raper/opasen so sarpite/od babite tvoi
mojta lirika te drobi
<PP_CREW> sekogas posilen i posilen/stilot ne go jacam i pak si srusen od mene/slabo slabo decam
pomina pola sat dodeka tvojot fs go cekam
<[RaP]-R|vaL> sea sum jas na red taka?
<[RaP]-R|vaL> ok
<PP_CREW> sto bidna dali ke udris dobra rima/jas ne se otkazuvam/koga vlegov/ne izleguvam/jas na zurki
ne se zanesuvam vo odenje kako mcite vasi/ke udri slakanici mojot covek so sukanici
<PP_CREW> OKKKKKKKKKK AMA PISUVAJ
PP_CREW> rokaj be rokaj
<PP_CREW> rokam na malo/fs prilep vs bitola/zimi enciklopedija/mojte rimi do ludilo te
dovedija/sloboden stil puka paka koj kolku saka/doagam kako cif raka/si cul za masta ajs/sega si
nice/koga si so devojcina/na tvoeto motorce vozis picina/pokazi jas tvojata vistinska strana/so eden
tekst taka okapa/jas rokam deno nokno/podocnaci do kolena/na vakvi ko tebe ne im popustam/i da reces
podobro si roknal/neka bide taka/no ti gluposti djvakas/jades gomna/vo eden zdiv te stopiv/eben
kopilj/rokaj kolku sakas/jas pak duplo ke vratam/rokas kako sto kreka zaba/mn luge ste formirate
grupacija/jas doagam so udarna formacija od prilep hip hop city/jade misli misli/ne ti doagaat
misli/rap rival kako spirt ke pisni:)mc se se vrti na mc/ne si majstor/samo besni glisti/aii/ja imma
tvojata kucka za seks tebe te stopiv pa kade seba be
<[RaP]-R|vaL> so rimite udiram/masakriram/vo rapot vlozvam/investiram/tebe te poentiram/rimi so kvalitet/rokam rap so vizok intenzitet/doagam kako zemjotres so visok stepen po rihterova skala/tvojata rima mala/za mene e sala/ej budala daj rokni neshto na rap nivo/a ne samo divo/zel majk vo raka/i misli sega ke prosperira i vo rapot ke bide lesno bas taka/vo zivotot ima sopki vo rapot isto taka/eden den sto go vikame suden/stavot tvoj ke vidam dali ke bide buden?..
<[RaP]-R|vaL> trnliviot pat kon rapot ti e 4uden no sepak odis napred i sam dupka si kopas/pred tastatura/na irc gluposti tropas/mislis si nekoj/mislis imas darba/jas sum karpa/so mojot tim goagam kako dim/nevidliv i proziren kako senka/minuvam pokraj tebe i se kosam/za hiphop kultura se trosam/i bas mi e gajle sto kolku i da se trudis ne uspevas da me sfatis/mislis rokas adekvatno/pred o4i se matno,mene koga ke me vidis najnesreken ke bidis/ke znaes ti dojde krajot/i
<[RaP]-R|vaL> vo "sjajot" nekoj go vikaat rajot no takvo neshto za tebe e nepostoe4ko fatamorgana iluzija/mojot rap se roka od tuka do andaluzija/ti si antilopa jas te gonam/i na sitni par4inja te ronam/
<[RaP]-R|vaL> makedonski rap/eve rokam pak cel zivot vo posveta na hc storija/sevo ova eden den ke bidi istorija
<PP_CREW> vo rapot investiras/ne me nerviras/nesto zemjotres stres/te jadam kako keks/premnogu si slab za fs/jas nemam dj da mi skrecuva na ploci so prazni djebovi sum i stil sto te tolci/vo igrata sme volci/pa pazi koga ke zavijam/od rokanje ne sum naspan/no toa ne e problem/te trosam kako parvem/nemoj ziti se/so tvoite filozovski misli/preku kur mi se dojdeni/mamli te stredni/a ti samo miren sedi/ili udri.tvoja rabota/fuck off za cela tvoja okolina/ti nanesuvam teska bolka te pravam na delcina/ni zan mitrev ne te sklopuva/stilot uzluduva/rap rival za ebena rima da skolopi se obiduva/pot mu tece/mamli ke te zgmece
THE END:)))))