Сега е точно : Maј 11th, 2025, 1:38 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 9th, 2008, 8:46 am 
Отсутен

Регистриран: Јули 15th, 2007, 8:12 am
Мислења: 274
girlll ај не се фолирај. И плус тебе никој не те праша... Јас реков Ронин да објасни ако можи.
Ивче, не знам што беше фората, ама ете. И тој типот што живее кај девојка ми во иств влез (Мартин мислам дека се вика) и него и другар му не ги пуштија..
Имаше уште две три фаци што не ги пуштија без никакви посебни причини.. Ама мислам дека тоа е политика на кафичот.. Како и да е.. Ова е прв случај што го среќавам.. Не очекував вакво "добредојде"...

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 9th, 2008, 10:11 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 12th, 2006, 7:38 pm
Мислења: 514
Локација: Багдат
Ajde de pomina kaza vali i zile tamu sto se desilo i toa e toa :) ko da pravel svadba nekoj vie ja prajte zurkava da go ebam bashka bez veze bilo od toa sto ocekuvale nisto ne se desilo kremot od skopje bil tamu ....

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 12th, 2008, 6:35 am 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Септември 28th, 2007, 9:36 am
Мислења: 247
Локација: epicentar Skopje
Vaka, posto jas bev spomnat "kako komercijalen" :) Da razjasnam dve tri raboti koj odat zad kulisno t.e. zad grb : Neznam kakvi luge ste !!! Sramota. Da nastapuvate kaj tip koj prethodno go pcuevte, imavte namera da napravite zabava vo RPM konkurencija d amu ste na nego, zaedno so : saf, svp, istok zapad, edinstvena opcija, dj cvare (vklucuvajki ve i vas) i neznam uste koj. PRASHANJETO E ZOSTO ??? za da mu go zemete narodot na Panco (smeshno), da ima pomalku luge kaj nego i da kazete deka ova e vistinskiot rap !!! Bravo !! Abe Panco za vas e faca !!! Vie si znaete koj ja dal ideata :) Iako jas ne go cenam covekot posto e mrcomudec, ama batki za vas e izmislen. So zabavata vo RPM ke dokazevte deka poveke luge ke sobere on otkolku vie site "raperi" zaedno :) Bravo za Panco !!!! Kakvi licemeri ste pa pa pa !!! Se za pari. Posle ova razbravme za se sto ste sposobni da napravite vo vasha korist. I sakate da vi veruvaat posle MENUVATE STRANI KAKO VETEROT STO DUVA sedi be !!! Pozdrav i se najdobro :)
AGO(edna ljubov)
ps "vistinata na videlina"

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 12th, 2008, 6:52 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jуни 21st, 2004, 2:04 pm
Мислења: 495
Локација: TETOBO
pa ajde be chale:))))

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 12th, 2008, 7:01 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Септември 6th, 2006, 4:55 pm
Мислења: 23
Ja Jay Z ne go poshtuva, jas povekje go poshtuva ona starono prljavo kopile..
Nego da se umesham i jas malce u muabtov .. More papaci edni ima edna rabota .. Nemozete da se soochite so realnosta. "Veterot duva zoshto ne i nie"
So ova shto go zborite se serete samite sebe,pa kazete "Go ispushiv kurot zdravo od tashaci do glaurda i sea kje si kjutam" Ne se sekjavate shto ste kazale pred godina dena... Ustvari toa pu pu ne se vazi .. bevme togash mali i ne znaevme shto zborime ili pak sme retardirani .. t.e. blago zaostanati pa ne se sekjavame..Zatoa ne udirajte kade shto ne vi e mestoto,ima lugje shto se vmeshani i shto znaat kako rabotite stojat,a prikaski za mali deca imam na kaseti i ako sakate kje vi gi pozajmam.. Spored mene Chikaseginova Kozica mi e najbolja prikazna od site ..Samo na Srpski se jebiga ako ima nekoj za menjanje prikaski neka kaze poshto ovie i vashive ovde mi se preslushani.. Poz i da zvucham i jas kako drugive RESPEKT PO4IT BACKI MWA ajt

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 12th, 2008, 7:15 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Септември 6th, 2006, 4:55 pm
Мислења: 23
Ej pred da me napadnete samo da kazam neshto .. Vi gi znam muabetite.. Ne sum snimal i ako sum snimal ne me biva, tinja sum pi4ka sum, nemam respekt po4it i backi od nikoj ama zapamtete edna rabota Boki 13 mi e komshija ama dechinja nemam u publika.... haha fak ju be kuchki ... Ne mozete ni machka da napadnete ochi kje vi izvadi, jaki na zborovi dela .. JOK !!! Pozdrav .. A bre .. pa ja shto zboram .. Onoj Toni kao Montana fontana si snima so dario vrcak raperive .. ne e sramota denes da se ebesh za pari .. kurvi ima kolku saka ali tie ne se legalni za razlika od vas.Cao

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 12th, 2008, 1:17 pm 
Отсутен

Регистриран: Авдуст 14th, 2007, 10:47 pm
Мислења: 112
zaso sve mora da svakate kako zagovor? nemora uvek rabotite da se desavaat po umisla... ostavete neso na slucajnsota

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 12th, 2008, 1:28 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 29th, 2008, 2:23 pm
Мислења: 306
Господееее не ми се веруе шо читам..
Немате попаметно место да си ги лечите проблемите?
Се чудам Тигаз и Морбид уште што немаат пишано :roll: :roll:

And every word that I say, is every word that I'm slayin

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 13th, 2008, 1:36 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 12th, 2006, 7:38 pm
Мислења: 514
Локација: Багдат
girlll Напиша:

Vo postovite nanazad sakash da mi kazes deka ne se u pravo lugevo sto kazale ,jas gi ubeduvav na 6 stranici samo koj me svaka me svaka sto sakav da kazam.denes sve se praj za parri se sitnaa i legija i stanko i petko

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 13th, 2008, 2:03 pm 
Отсутен

Регистриран: Jaнуари 21st, 2005, 3:22 pm
Мислења: 403
himen Напиша:
girlll Напиша:

Vo postovite nanazad sakash da mi kazes deka ne se u pravo lugevo sto kazale ,jas gi ubeduvav na 6 stranici samo koj me svaka me svaka sto sakav da kazam.denes sve se praj za parri se sitnaa i legija i stanko i petko

Dosta mrcish be pa i ti preku kurov!!!!Zemi probaj sitni se i probaj da praish za pari u DRZAVAVA pa vidi dali ke ti uspee!!Dosta lecite kompleksi i samo obvinuvate nekoj bespotrebno,sekoj sto pravi rap u drzavava(so mali isklucoci normalno)go pravi od LJUBOV,pari nema i nikoj nema da ti dade za rap osven sam ako ne si napravish nesto,taka da iskulirajte si malce!!

I aj preku kur vishe izbrishete ja temava od postoenje posho sramota e luge da citaat vakvi raboti!!

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 12 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап