himen Напиша:
ne zborev konkretno za tebe da se dokazes pred toni zen

zborot mi beshe za muzikata opsto samo loso go pishav,
ali nema veze sekoj so svoj stav .brat pak mislam deka kaj panco ne treba da se nastapuva na zurka,ok beshe sve sto kaza ali kaj panco nikako ili kaj bilo koj od negov kalibar ,pa mozes da prezentirash na sopstvena zurka rap so drugi grupi + ,a pa vido onoj propalitet ,sto so nego pravi dobar rap ne vikam ne ali sto koga e gad vo dusha ima idea tipot ali gad e vo dusha.
A preeska zborev deka ti si prezentirash rap taka tvoja muzika sto si ja pravel od poodamna ali ti za da ja pokazes mora da vlezes vo nivniot krug ,toa mi beshe muabetot,vido ondeka i slatkar i sto ja znam koj ? pa uste na plakat so niv
znaci vrti suci drzi i mojot muabet ne e samo na prazno kazano
Ti gledash taka na rabotite ok e,go cenam sekoe mislenje!Ne ni pravi razlika dali toa go prael Panco ili bilo koj,nas ni e bitna publikata i mislenjeto na publikata koj sto go saka i go prifaka nashiot zvuk,znachi pak ke se povtoram i ke kazam go pravime toa za da dopreme do lugeto da bideme cueni ne poradi slava i gluposti,sve toa si doaga samo po sebe,ako nekoj misli za nas deka sme nie zvezdi i slavni i sho ti znam sto drugo toa si e negovo,nie licno ne se osekame taka!A za Panco konkretno toa sto toj si go pravi si e isto taka negovo i ja ne se mesham,taa muzika koja sto on ja prezentira po zabavite sto gi pravi za normalno civilna publika,mene licno ne mi se sviga i jas iskreno toa sum mu go kazal nego,megutoa pred se Panco na mene i nekoj od nas ni e prijatel i ja go cenam i postuvam nego kako prijatel,a ne po toa sto on go pravi i raboti iako mislam deka kolku tolku treba barem malce da gledate pozitivno kon nego poradi toa sto se trudi i ni donese nekolku zvucni iminja od svetskiot hip hop covekot postuva i saka toa da se siri i kaj nas!!
Ali kako i da e ne e temava za Panco taka da mislam deka e veke dosta od nepotrebni muabeti.Temava e za zurkata vo Hard Rock i komentirajte za nea ok e ne e ok,ke dojdam nema da dojdam i takvi raboti,drugo ne e potrebno!
P.S.polux "bonus traka" ne bila hc i bila poveke drum n bass??pa iskreno se prashuvam dali si cul nekad drum n bass voopsto posle komentarov i dali si cul nekad nekoj postar rap od krajot na 80tite i pocetok na 90tite pa da cuesh nekoi kako zvucele!!A za "veligdenskata" te podrzuvam 100 procentno i toa e za mene najlosoto nesto na koe sum se pojavil,i baska toa ne e pesna na Legijata nego beshe pravena za eden proekt na koj sto ne ni planiravme deka nekad ke se snima spot,ama ete spontano ispadnaa rabotite se desi sve i posle sve svativme deka vrska nema toa zatoa i e povlecena od televizii i au

:D:D!!
Pozdrav!!