Сега е точно : Maј 12th, 2025, 6:20 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 1st, 2007, 5:57 pm 
Отсутен

Регистриран: Jaнуари 21st, 2005, 3:22 pm
Мислења: 403
girlll Напиша:
Abe ajde Ronin.. Mn dojdeni SAMO ZA VAS tamu a?.. Of lele.. Ova sigurno sam si go pisuel.. Ti odgovara na narcizmot.. I cela publika SAMO ZA VAS ko so vikas da bese... Toa bese BESFEST hipohop Festival.. A ne Legija solo koncert.. BEz ispadi molim ti se..Ajd.. Pozz

Izvini ama narcizmot mi e slaba strana,nego samo bev realen iako i sama go znaesh toa samo ne znam zasto ti e inatov!A vo idnina bi te zamolil da se vozdrzish od vakvi komentari pri bidejki sekako tvoeto mislenje e irelevantno!A ako ti ne si dosla za nas toa si e sve ok nikoj nisto ne ti vika,iako bev svedok na toa kako ti go molish Dzaka da ti dade avtogram na raka :P:P:P pozdravche!:D

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 1st, 2007, 6:36 pm 
Ronin```` Напиша:
girlll Напиша:
Abe ajde Ronin.. Mn dojdeni SAMO ZA VAS tamu a?.. Of lele.. Ova sigurno sam si go pisuel.. Ti odgovara na narcizmot.. I cela publika SAMO ZA VAS ko so vikas da bese... Toa bese BESFEST hipohop Festival.. A ne Legija solo koncert.. BEz ispadi molim ti se..Ajd.. Pozz

Izvini ama narcizmot mi e slaba strana,nego samo bev realen iako i sama go znaesh toa samo ne znam zasto ti e inatov!A vo idnina bi te zamolil da se vozdrzish od vakvi komentari pri bidejki sekako tvoeto mislenje e irelevantno!A ako ti ne si dosla za nas toa si e sve ok nikoj nisto ne ti vika,iako bev svedok na toa kako ti go molish Dzaka da ti dade avtogram na raka :P:P:P pozdravche!:D

Dobro zlato ja ne vikam deka ne bese taka.. I ja znam deka pred 2-3 meseci u Club imav negov avtogram na raka.. Ne rekov nisto protiv LEGIJATA neli?.. Ednostavno toa bese Hip Hop Festival a ne vas koncert pa da digas dzeva deka radi vas samo idele lugeto.. I neznam kolku bese realen.. Koga sekoj si ima svoi obozavateli ako bi mzoelo taka da se kaze.. Inace neznam voopsto sto TROSIS ZBOROVI na mene koa sum mn OPUSTENA ZA MOJA VOZRAST.. Taka Ronin? Te citirav inace so ova..

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 1st, 2007, 6:39 pm 
A inace.. ASK Ivche dali go "MOLEV" Dzaka za avtogram.. Neznam mislam deka nemase bas potreba za toa..
Btw Ronin TI ne si DZAKA.. Tebe ne bi te molela nikad pa kamoli za avtogram :lol: :wink:

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 1st, 2007, 6:56 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Февруари 24th, 2006, 3:01 pm
Мислења: 597
Локација: MRACNITE ZANDANI NA TVOJOT MOZOK
girlll Напиша:
A inace.. ASK Ivche dali go "MOLEV" Dzaka za avtogram.. Neznam mislam deka nemase bas potreba za toa..
Btw Ronin TI ne si DZAKA.. Tebe ne bi te molela nikad pa kamoli za avtogram :lol: :wink:

IMA EDEN GOLEM STIH DZAKA ZA VAKVITE MUABETI NA girll...

....ti si toaletna hartija bacuvas tugi gazovi,mozokot ti e ispran od stavovi.....

I NE RASIPUVAJTE TEMI....SO VAKVI SHALABAJZERSKI MUABETI.....girll....

FENIX POVTORNO SE PRERODI.....vo mracnata kelija na psihickiot grob........................

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 1st, 2007, 6:59 pm 
Отсутен

girlll Напиша:
Ronin```` Напиша:
girlll Напиша:

Dobro zlato ja ne vikam deka ne bese taka.. I ja znam deka pred 2-3 meseci u Club imav negov avtogram na raka.. Ne rekov nisto protiv LEGIJATA neli?.. Ednostavno toa bese Hip Hop Festival a ne vas koncert pa da digas dzeva deka radi vas samo idele lugeto.. I neznam kolku bese realen.. Koga sekoj si ima svoi obozavateli ako bi mzoelo taka da se kaze.. Inace neznam voopsto sto TROSIS ZBOROVI na mene koa sum mn OPUSTENA ZA MOJA VOZRAST.. Taka Ronin? Te citirav inace so ova..

Sve e ok,samo kaj prochita ti deka JA SUM REKOL DEKA DOSLE SAMO ZA NAS,toa stvarno ne znam,ako ima negde postiraj mi go!Ja samo rekov deka BEA DOJDENI MNOGU LUGE za nas i chisto i ferski se izviniv na tie luge koj ostanaa do kraj da ne chekaat(koj pak ke povtoram znaesh i sama deka bea mnogu) i objasniv deka ne beshe do nas toa sto nastapot poveke od pola ni beshe skraten.Ako imash nekoj problem so toa ok tvoe si e.I ok e dosta so objasnuvanje vishe si kazha sto si kazha i kraj!Aj pozdrav

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 1st, 2007, 7:03 pm 
DA DARK lord Напиша:
girlll Напиша:

IMA EDEN GOLEM STIH DZAKA ZA VAKVITE MUABETI NA girll...

....ti si toaletna hartija bacuvas tugi gazovi,mozokot ti e ispran od stavovi.....

I NE RASIPUVAJTE TEMI....SO VAKVI SHALABAJZERSKI MUABETI.....girll....

Aaaaa Be Sure.. :D Da ne si ti toj so dudla u momentof? :D
Kratko i jasno.. Ronin FUCK OFF

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 1st, 2007, 7:23 pm 
Отсутен

Регистриран: Јули 26th, 2005, 9:03 pm
Мислења: 68
Eeej poleka so karanjevo nema potreba od vakvistvari za eden koncert...
I girlll ok e so si kazuvaat legijata ama nema potreba od vakvi provokacii...
Imashe dosta lugje shto dojdoa zaradai legijata i mene mi e krivo zaradi toa shto im se skrati nastapot zaradi toa ama nie kako organizatori sme najmnogu krivi zaradi toa(a ne G Madda funk)...
Vtora rabotaq Ronin e toa shto ne vi beshe skratne pola od nastap nego 10 min do 12 ama nema vrska i9mate pravo da bidete ljuti(Ne e deka imashe neshto protiv vas i samiot znesh deka imam respect prema vas i deka ne e nishto namerno tuku ve stavivme posledni vo najdobra namera za da ima najvishe publika:))
Jas kao organizaor ja prezemam celata vina i se izvinuvam na site shto bez za legijata a im se skrati zzadovolstvoto...

Pozdrav

Andrej Cvetanovski(Ronin znaesh koj sum :) )

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 1st, 2007, 7:28 pm 
Abe deka go poti Ronin kurot bez potreba go poti.. Ali aj.. Nejkam da se raspravam..

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 1st, 2007, 8:09 pm 
Отсутен

Simona....pripazi kako se ponasash posleden pat te opomenuvam,nemoj da mislish deka ke te toleriram!!!

Btw,Andrejco postov mi e za tebe najmnogu :).Samo sakam da ti kazham deka nemash nikakvo mesto za brigi :) nikoj ama uopshte ne vi e ljut nitu pak nesto drugo!!Toa sto se desi se desi jebesh ga,prva organizacija ti e i normalno e da se pravat greshki,ne se sekiraj uopshte!Znaesh deka sme so vas i deka ve podrzuvame,barem ti znaesh kakva ni e sorabotkata so G Madda Funk!Taka da uzivaj se si e u najdobar red,ke sorabotuvame i ponataka :D.

Btw,za mnogu koj ne znaat da vi go preststavam Andrej,on e reziser i kreator na spotot na Legijata-Nema Ni Gram Somnez!

Pozdrav!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 1st, 2007, 8:33 pm 
Отсутен

Регистриран: Maрт 8th, 2007, 12:49 pm
Мислења: 34
Slushaj ja da vi kazham, G MADDA FUNK TAPA STE
I KAKO GRUPA I KAKO SE I NEMATE POIM OD RAP, ILI NE ZNAM STO KUR DISCO 70 PRAVITE
DRUGA RABOTA, DAAAAAAAAAAAAAAA ZA LEGIJATA bea dojdeni mnogu, i za siv dom (pocit za lugje od bitola sto dosle no doubt!) sto, kur, da ne ideme slatkar da go gleame?
so rachinajta?
ABE DISHETE PREKU KUR IDETE. zhal mi e shto Greenout ne nastapuvaa.. samo skopski banditi ebate nastapot.
seriozno.. mnogu losha organizacija.. ne znaes kolku razocarana publika imase.

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 6 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап