Underground rap grupa ne nastapuva na mesta kako hard rock ,ne pushta spotovi na TV,sto ako prajs so prizvuk na orginalen hip hop ?znaci dovagas so zaklucok deka ne si underground grupa .
si izlegol pred cela javnost ,so koja logika mozes da bidesh underground kazi mi ?
moes da kazes deka si bil a sega veke ne ,si sedel porano si skapuval na klupi kako djebo lebar sega si vo koloseum an zurka vo hardrock ovd onde znaci vlagash vo posirok krug na luge sto nikat ne go ziveele toa a sega si so niv zaedno,iako kaj nas vo muzikava nema pari ,ili ima da ali ako si na TV i ako idesh kaj lila vo emisija,:) ,koj ke promeni mislenje od ova a?ili pak ke dojde publika ali ti ostanale publika od koga si bil underground hard core od ulica ?a sega si vo hard rock kaj panco.
Panco ne beshe raper pred 5 godini ,panco praveshe pop muzika kako site drugi pa mu tekna raper da stane DJ ?
Pred da izlezes so tamara na scena so trakata molci molci ljubov moja,koga te videle rekle deka si nekoj raper ali od posle toa site te znaele

taka ?
koga te znae celo skopje i raperi i luge sto nikad ne slusnale nisto osven 50 cent i 2 pac ti sakash da mi kazes deka pak e underground toa ?
moze si pravish film deka ti si undergound ,no ne gledaat drugite na toa taka
ste pravele porano da ali sega ne e toa toa sto mislish koga si na sito nivno so drugi artisti kako ovie od plakatot,
pa ne gledam nikakva podrska na rap muzika vo ova ,za koj da dojde publikata kazi mi na ovaa zurka da slusha panco so gasolina traki,da go slusha slatkar kako pee na refren deka e pichketina [ inace stvarno ima takva pesna ] da gi slushash brakana kako peat brm brm ,sto pravat rap 15 godini i uste ne naucile a? da go slushash vido kako pee za pichki a pichka ne videl vo zivotot ?
zatoa prazni muabeti ne se potrebni ova ni e podrska za rap muzika niti e nesto korisno,osven toa sto drug si go praj kejfot i si go puni djebot,200 den karta ? koja cena e ova za ovie raperi sto nemaat ni CD pari da kupat ?a se kladam deka panco frla debela para za ova

ali toa e sto imav da kazam i taka e .......