Сега е точно : Maј 12th, 2025, 6:36 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 1st, 2007, 8:56 pm 
Отсутен

Регистриран: Jaнуари 21st, 2005, 3:22 pm
Мислења: 403
hacerap1 Напиша:
Slushaj ja da vi kazham, G MADDA FUNK TAPA STE
I KAKO GRUPA I KAKO SE I NEMATE POIM OD RAP, ILI NE ZNAM STO KUR DISCO 70 PRAVITE
DRUGA RABOTA, DAAAAAAAAAAAAAAA ZA LEGIJATA bea dojdeni mnogu, i za siv dom (pocit za lugje od bitola sto dosle no doubt!) sto, kur, da ne ideme slatkar da go gleame?
so rachinajta?
ABE DISHETE PREKU KUR IDETE. zhal mi e shto Greenout ne nastapuvaa.. samo skopski banditi ebate nastapot.
seriozno.. mnogu losha organizacija.. ne znaes kolku razocarana publika imase.

Konecno eden saglam covek da me poddrzi(zboram za nashiot nastap neli)taka da eve ako nekoj misleshe deka jadam gomna samo bez veze(kako vo sluchajov....znaeme koj)eve vi chovek sto bil tamo i sto osetil kako bilo!Taka da toa e toa pozdrav od mene i tolku od mene na temava,mislam razjasnivme!

Pozdrav od LEGIJATA se gledame naskoro(da nadoknadime) :D!!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 1st, 2007, 9:05 pm 
I ja bef tamu.. Pratev atmosfera.. Ama da te prasam neso.. Tipov gi sere site drugi.. A ti SE GORDEES sto ve podrzal ?.. Stvarno epten za gz si gleas.. Aj nema veze.. Zaebi toa..
Nego:
hacerap1 Напиша:
I KAKO GRUPA I KAKO SE I NEMATE POIM OD RAP, ILI NE ZNAM STO KUR DISCO 70 PRAVITE
DRUGA RABOTA, DAAAAAAAAAAAAAAA ZA LEGIJATA bea dojdeni mnogu, i za siv dom (pocit za lugje od bitola sto dosle no doubt!) sto, kur, da ne ideme slatkar da go gleame?
so rachinajta?
ABE DISHETE PREKU KUR IDETE. zhal mi e shto Greenout ne nastapuvaa.. samo skopski banditi ebate nastapot.

Napravi nesto bolje od ovoj festival.. Bolje organiziraj.. Pa posle seri.. Ajd..

A ustvari neznam zaso volku mnogu se zamaram i ja so se ova..
Ronin ajd uzivaj i onaka narcis ke si ostanes bez razlika so da kazam ja :lol: Samo da znaes toa so ti vikam deka epten po gz si gleas VOOPSTO ne znaci deka ne ja respektiram Legijata.. Nejkam karanici stvarno nego zamisli kakov vpecatok ostavas kaj luge so zabegani i prosto kazano DIGNATI mislenja?..

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 1st, 2007, 9:14 pm 
Отсутен

Регистриран: Јули 26th, 2005, 9:03 pm
Мислења: 68
Aj hacerap ne bidi seljak za toa deka imashe dosta publika za legija imashe ama imashe i publika za g madda funk.Ako tebe ne ti se svigja ne mora da znaci i deka na drugi ne im se svigja.Ako ne ti svigja ne go slushaj i koj kur zborish...
Kazi sho ti se svigjalo...
A za organizacija deka e losho ne bi rekol bidejki odamna se nema deseno vakov trip tolku dobri grupi na edno mesto mora da priznaesh i da ne seresh mnogu posho nemalo vakva deshavka odamna...
Ama deka beshe losha organizacija toa nemoj...
Ti si katastrofa poshto ne znaesh da cenish...
Ama kako i da e hejterite se sekogash tuka i ke ostanat itoa nema da se smeni ebate balkanskiot mentalitet...
POZDRAV DO SITE HEJTERI...

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 1st, 2007, 9:22 pm 
Отсутен

girlll Напиша:
I ja bef tamu.. Pratev atmosfera.. Ama da te prasam neso.. Tipov gi sere site drugi.. A ti SE GORDEES sto ve podrzal ?.. Stvarno epten za gz si gleas.. Aj nema veze.. Zaebi toa..
Nego:
hacerap1 Напиша:
so rachinajta?

Napravi nesto bolje od ovoj festival.. Bolje organiziraj.. Pa posle seri.. Ajd..

A ustvari neznam zaso volku mnogu se zamaram i ja so se ova..
Ronin ajd uzivaj i onaka narcis ke si ostanes bez razlika so da kazam ja :lol: Samo da znaes toa so ti vikam deka epten po gz si gleas VOOPSTO ne znaci deka ne ja respektiram Legijata.. Nejkam karanici stvarno nego zamisli kakov vpecatok ostavas kaj luge so zabegani i prosto kazano DIGNATI mislenja?..

Abre devojche,daj opraj se i prati situacija malce sho se deshava!Pak gi zborish rabotite TI kako sto gi mislish a voopsto ne ni razmilsuvash.Kaj vide ti sega pa deka jas go poddrzav deckoto sho gi serel site kazhi mi??Znachi ne zbori takvi raboti zatoa sto mozesh da napravish bez veze problemi i nekoj da te svati pogresno!
Znachi kako moze jas da go poddrzuvam nego koga sum dobar drugar i so G Madda Funk a pa so Edinstvena Opcija da ne zboram,deckite gi poshtuvam mnogu i mnogu dobro stoime.Znachi razmisli nesto pred da kazesh.Jas go iskomentirav nego samo za toa sto go kaza vo vrska so nas sto ja go zboram ustvari celo vreme,a sto tebe voopsto ne ti e jasno!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 1st, 2007, 9:23 pm 
Отсутен

Регистриран: Maрт 8th, 2007, 12:49 pm
Мислења: 34
Ama vie site ste ludi ili shto? :(
girll.. devojce malecko ziti se ne me citiraj.. glej si rabota.
ok, tanajco. vo pravo si. treba da se gordeam so rap organizacija. se gordeam zosto imase kakov-takov festival. taka?
no do koga? so "kakov-takov"? normalno deka boli koga te vregjaat.. ama i publikata sama vi vikashe Dajte Legija.. i slichno.. i koj beshe tipot toj brat mu na vido ili taka neshto koga reche USHTE KE VE ZAMARAME? pa daj na shto lichi toa..
girll.. jas so SITE sto prozborev go imas ova: "per koa e legija, koa nastapuvaat??" ili slicni komentari. toa ne znaci deka nemalo publika za drugite, citajte ubavo.. gluposti, sekad ima publika za sekoj.. nema vrska, aj, procitaj tanajco ako se oseti navreden zalam, toa e mislenjeto.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 1st, 2007, 9:25 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Февруари 24th, 2006, 3:01 pm
Мислења: 597
Локација: MRACNITE ZANDANI NA TVOJOT MOZOK
girlll Напиша:
DA DARK lord Напиша:
girlll Напиша:
A inace.. ASK Ivche dali go "MOLEV" Dzaka za avtogram.. Neznam mislam deka nemase bas potreba za toa..
Btw Ronin TI ne si DZAKA.. Tebe ne bi te molela nikad pa kamoli za avtogram :lol: :wink:

IMA EDEN GOLEM STIH DZAKA ZA VAKVITE MUABETI NA girll...

....ti si toaletna hartija bacuvas tugi gazovi,mozokot ti e ispran od stavovi.....

I NE RASIPUVAJTE TEMI....SO VAKVI SHALABAJZERSKI MUABETI.....girll....

Aaaaa Be Sure.. :D Da ne si ti toj so dudla u momentof? :D
Kratko i jasno.. Ronin FUCK OFF

HMMMMM.......DUDLAS.....UZIVAJ VO DUDLANJETO PAZI MN DA NE TI DOJDE.......

FENIX POVTORNO SE PRERODI.....vo mracnata kelija na psihickiot grob........................

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 1st, 2007, 9:26 pm 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Maј 26th, 2004, 2:52 pm
Мислења: 1745
Локација: Los Angeles, CALIFORNIA USA
uste edno gomna jadenje od bilo kogo na temava ..odma prakam BLOCK

svestetese! forumov se bazira na POCIT a serenje na battle!

Слика

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 1st, 2007, 9:28 pm 
Отсутен

Регистриран: Maрт 8th, 2007, 12:49 pm
Мислења: 34
I plus ne samo publikata .. izvinete DEL OD PUBLIKATA ..sto bese razocarana, i rns sam kaza "znaev deka vaka ke bide, zatoa nejkam da peam" nesto vo tie zborovi. a i peshe ne bese bas zadovolen posle toa.
aj ne pisuem vise nejkat vistina nekoi lugje (ne zboram za tebe girl, ti ne spagas vo "luge")

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 1st, 2007, 9:50 pm 
Kako da ne vratam posle ova?
PAK sum pogresno sfatena.. Znaci Ronin koga probuvam da bidam po Ok i da ne pocnuem so karanici.. Pak naogas negde nekoja caka.. Ali aj nema veze.. A ti hacerap1 ne zamaraj vise so bezvezni komentari TE MOLAM.. Ti prosra za drugite i toa bese mnogu poNECOVECKO od site moi postovi zaedno..
Inace Ronin peer sve mi e jasno.. Pocna celava frka za gluposti STVARNO.. Aj chill out ppl..

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 1st, 2007, 10:08 pm 
Отсутен

girlll Напиша:
Kako da ne vratam posle ova?
PAK sum pogresno sfatena.. Znaci Ronin koga probuvam da bidam po Ok i da ne pocnuem so karanici.. Pak naogas negde nekoja caka.. Ali aj nema veze.. A ti hacerap1 ne zamaraj vise so bezvezni komentari TE MOLAM.. Ti prosra za drugite i toa bese mnogu poNECOVECKO od site moi postovi zaedno..
Inace Ronin peer sve mi e jasno.. Pocna celava frka za gluposti STVARNO.. Aj chill out ppl..

Epa preispitaj se,ti me obvini mene deka jas sum go poddrzal deckoto i morav da objasnam za da ne bidam pogresno svaten,kako sto bev neli od tvoja strana.Ali kako i da e iskuliraj si,na lugevo mislam deka im e veke jasno sho kako bilo i ne e potrebno ponataka da se objasnuva!!

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Google [Bot] and 6 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап