Сега е точно : Maј 10th, 2025, 9:55 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 2nd, 2008, 1:40 pm 
Отсутен

Регистриран: Авдуст 14th, 2007, 10:47 pm
Мислења: 112
himen e u pravo...ebate kremcugite u koloseum i hardrok ne znaat niso poise od 50cent, 2pac i sea u ponovo vreme souljaboy. Prethodno koa ke videle nekoj u siroko si vikale klosar vakov takov a sea neso aaa reper ovoj postuem a vrska nemaat so e rap posto ne slusnale niso postaro od 2003 (koga rapot veke dlaboko bese navlezen vo komercijala). A inace ne se slagam so toa deka si komercijaal ako iam spot na televizija...iance i tim dog imal spotovi na televizija pa e ladnokrcven ubica. za edinstvena opcija da pderi se ako nekoj gi glese na hip hop teza dali vi teknuva deka ke se zalapaa za malce?

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 2nd, 2008, 4:10 pm 
Отсутен

Регистриран: Jуни 23rd, 2006, 1:45 am
Мислења: 259
Локација: The Fucked Up World
na himen muabetot za panco da mu drzi voda no za spotovi i ne promoviranje toa ne e ok mislam
na site ni e Ago onaka najslushan raper mislam i na himen mu e istotaka? epa kako ago pravi traka so jan i aneta i vojnik od dusha koja kje se pushta na radio i mislam deka treba spot da se snima? odlicna pesna e no bidejki ima zenski vokal i kje ima promoviranje e komercijala? hip hop festivalot ako e taka bil komercijalen deka nasekade imashe reklami fakticki ti bobo si se shitnal brat sei se reklamiral na tabloa taka? stvarno nejkam da se karam brat poshtuem vashata muzika no te molam proshiri gi horizontite.one love

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 2nd, 2008, 4:32 pm 
Отсутен

Регистриран: Jaнуари 21st, 2005, 3:22 pm
Мислења: 403
polux Напиша:
himen e u pravo...ebate kremcugite u koloseum i hardrok ne znaat niso poise od 50cent, 2pac i sea u ponovo vreme souljaboy. Prethodno koa ke videle nekoj u siroko si vikale klosar vakov takov a sea neso aaa reper ovoj postuem a vrska nemaat so e rap posto ne slusnale niso postaro od 2003 (koga rapot veke dlaboko bese navlezen vo komercijala). A inace ne se slagam so toa deka si komercijaal ako iam spot na televizija...iance i tim dog imal spotovi na televizija pa e ladnokrcven ubica. za edinstvena opcija da pderi se ako nekoj gi glese na hip hop teza dali vi teknuva deka ke se zalapaa za malce?

GOOD POINT!!! (sem muabetot za E.O. nemozam da kazam nisto posto mi se drugari)A drugoto taka e sve toa e tocno,no muabetot e sto sum dovolno zrel za da se zamaram so takvi raboti,koj kolku znael i od koga rap i dali bil fejker lazen ili ne znam sto,ne se zamaram si gleam za sebe i tie okolu mene koj sto gi smetam za ok.Kako sto zavrshuvam strofa vo edna pesna koja glasi "Edna ljubov Legijata i ostanatite moi luge" ostanatite luge se misli na site sto postuvaat i znaat sho i kako se rabotite,a ne samo za lugeto koj sto licno gi poznavam!

Pozdrav!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 2nd, 2008, 4:34 pm 
Отсутен

Регистриран: Jaнуари 21st, 2005, 3:22 pm
Мислења: 403
L. Ace Напиша:
na himen muabetot za panco da mu drzi voda no za spotovi i ne promoviranje toa ne e ok mislam
na site ni e Ago onaka najslushan raper mislam i na himen mu e istotaka? epa kako ago pravi traka so jan i aneta i vojnik od dusha koja kje se pushta na radio i mislam deka treba spot da se snima? odlicna pesna e no bidejki ima zenski vokal i kje ima promoviranje e komercijala? hip hop festivalot ako e taka bil komercijalen deka nasekade imashe reklami fakticki ti bobo si se shitnal brat sei se reklamiral na tabloa taka? stvarno nejkam da se karam brat poshtuem vashata muzika no te molam proshiri gi horizontite.one love

GOOD POINT ISTO TAKA!!!!

Pozdrav!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 2nd, 2008, 6:32 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 12th, 2006, 7:38 pm
Мислења: 514
Локација: Багдат
L. Ace Напиша:

Da brat ali na festot nemashe sekakvi luge kako sto bi imalo vo hard rock taka ? i ne go stavajte vo usta ago neka si bide raat covekot,ne znaci ako sum naprajl sporedba ili primer da gledash on sto praavi,od kakov muabet do kaj otidovte ne mi se veruva,festot beshe za raperi od mkd a ne za kremot od skopje ,kakva komercijala moze da bide koga zaklavme svinja na scena i ja nasocivme svinjata kako komercijala kazi mi ?
jas ne hejtam nikoj ali ne e ok toa sto se deshava vo poslednive 2-3 godini ....

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 2nd, 2008, 7:49 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Ноември 8th, 2005, 11:22 pm
Мислења: 216
Локација: Kavadarci Central City!
himen Напиша:
iako vo amerika nema underground sega :)
site idat na nekoe komercialno nivo na rap muzika,samo kaj nas toa nema na koj da mu go dokazes deka spotovi sekoj praj na sekoja pesna,i ja gledash na televizija
Ali sto sum pishtuval luge od sekoja grupa i seuste ke poshtuvam makar stanale ko vrchak i sto ti ja znam tamu ;) sepak gi znam kako luge pred se.

Sho znaesh be brat ti za AMERIKA dali ima ili nema underground sega? :)

Razberi AMERIKA ima 300 MILIONI lugje i sekoash IMA i KE IMA UNDERGROUND rap SCENA!
ne ja sporeduvaj MAKEDONIJA so amerika pod razno....
toa se sosema 2razlicni poimovi...
pozdrav

Proveri go ova nema da se kaes...
myspace.com/djpozitiv

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 2nd, 2008, 10:38 pm 
Отсутен
Членски аватор

Ti pa sto znaesh za rap muzika be se gleda so muzikata tvoja kako si izrasnal iako imash 25-30 godini,gledaj od tebe sto muzika pravish so ekipata tvoja pa zbori posle ,nikad vo zivot nemash oseteno kako e da mrznesh na ulica ,zivej go toa pa zbori za underground,a sekako deka e podobro da idesh vo diskoteka perok i sabota a od ponedelnik do petok da sedish po kafici ,no koj kako si ja naredil.......
no deneska taze izlezenite raperi vo amerika neziveat kako sto ziveele porano i sega se stremat samo za komerciala da napravat pari i pari sve e pari tamu.
posto izrasnuvaat decava so idioti od rap muzika denes kako kaj nas so toni zeni vrcak taka tamu so 50 cent i 2 pac kako retro raper.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 2nd, 2008, 10:41 pm 
Отсутен
Членски аватор

I vratete se za zurkata jas zborev za zurkava mislenja sto kako ne me bickajte od nigde nikogo ne navrediv i ne hejtav si zborev toa sto go mislam ,a toj sekogash sto vraka znaci go boli i e vistina toa sto go zboram zatoa brkajte rabota....

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 3rd, 2008, 9:04 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Февруари 2nd, 2008, 6:47 pm
Мислења: 136
Локација: metropola-skopje
himen Напиша:
I vratete se za zurkata jas zborev za zurkava mislenja sto kako ne me bickajte od nigde nikogo ne navrediv i ne hejtav si zborev toa sto go mislam ,a toj sekogash sto vraka znaci go boli i e vistina toa sto go zboram zatoa brkajte rabota....

abe vaka da ti kazam.
kako prvo toj sto vraka ne go boli,tuka saka da ti dokaze deka ne si vo pravo i da sfatis nekoi raboti,a ti ako imas golem inaet i ako udiras so glavata vo cid,duri koga ti vikaat nemoj toa e tvoja rabota,mavajse dur ne te zdoboli.
vtoro.daj prestani da go delis rapot na komercijalen i uderground.ti be kako ke si doznael za ovaa kultura ako ne si videl spot na tv,da slusnes pesna na radio ili da otides na nekoja zurka.se dur ima luge koi vaka mislat nema da odi ovaa kultura napred ,a ni vo mesto ke stoime,tuka ke se vrakame nazad nazad.
a za zurkava:ako sakas brat odi i vidi kako ke bide,pa posle daj tuka komentar kako si pominal i tvoe mislenje.i ne znaci deka ako panco e tamu deka site luge so ke nastapuvaat se komercija (kako so pravis podelba).
i na kraj:legijata od site grupi najmnogu gi postuvam,zaradi sustina vo tekstovite i kako so pominuva vremeto se podobri stanuvaat.
bitno e da se ima pocituvanje.
p.s.abe a zs ti ne organizras zurka da te vidam ,pa da gi viknes site ovie grupi.pa da vidime togas kakvi kritiki ke ima.
ova e moe mislenje i nemoj da mislis deka imam neso strikno prototiv tebe.
pozz pocit

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 3rd, 2008, 10:35 am 
Отсутен
Членски аватор

1. Sigurno nema vido da go viknam i edinstvena opcija da mi nastapuvaat
2. patem receno ke bide sigurna podrska za hip hop vo makdonija a ne nekoja cat pat zurka za punenje dzeb,
3. rapot ke se deli uste mnogu vreme kaj nas :) samo rabotata e sto nekoj luge pocnaa da se istaknuvaat poveke so rapot so spotovi i sve i sesto ,isto kako i zurkava............

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 4 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап