Сега е точно : Maј 11th, 2025, 7:45 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 16th, 2008, 8:37 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jуни 27th, 2006, 3:10 pm
Мислења: 1490
Локација: Велес
Mitko Напиша:
Дури и да ги имате траките, на албумот звучат подобро, а некои елементи се менувани, бас итн, нормално има и мастеринг и слично. Така да, песните на албумот звучат многу поквалитетно од тие што ги имате. :)

Toa e mnogu normalno be Mitko bez razlika za koj se raboti (od artisti koi snimaat so kvalitetna produkcija mislam) i tie ''gi razdale'' trakite bez master , mix......

Zakon album ke go kupam radi pocit sekako

Peace

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 16th, 2008, 11:03 pm 
Отсутен

Регистриран: Jуни 23rd, 2006, 1:45 am
Мислења: 259
Локација: The Fucked Up World
iskreno mislam deka prvicnite traki izlezeni se ppppodobri vo kvalitet vo zvukot od tie na albumot-ednostavno mnogu kompresija e nalupana se fokusira zvukot na visoki , nema bas!
sepak najbolje album na vekov toa e shto e
respect najgolem

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 16th, 2008, 11:13 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Авдуст 14th, 2007, 9:31 pm
Мислења: 70
Локација: Skopje
ako po4nuvame da mu barame mani,sigurno deka ima ali da si se drzime do deloto takvo kakvo sto e i da go cenime zosto e makedonsko (ova ko so znak Makedonsko Sonce da ima,go kazav) ne sekogas izleguva vakvo nesto vo ovaa okolina(ima i uste 2 albumi koi treba da se cenat kako ovoj ali da ne zadlabo4uvam) taka da,nema potreba od grdenje tuku slusanje...
po4it i pozz

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 17th, 2008, 1:13 am 
Отсутен

Регистриран: Jaнуари 21st, 2005, 3:22 pm
Мислења: 403
RaP-RiVaL Напиша:
има деца шо ги шират траките и ко ќе му е ре4ено да не ги шират.
Јас грешката ја наоѓам во легијата

Ne obvinuvaj bezpotrebno koa veze nemash!!!Zna4i JAS seushte go nemam albumot i nitu nekad sum imal pesni od STR2,toa sto VIE gi razdavete pesnite bez prasanje celo vreme ne samo od STR2 nego od sekoj toa e vasha greshka!!Mislish deka nekoj od nas saka da gi imaat site pesnite pred da izleze albumot...?Razmisli pred da kazesh nesho!Nikad ne sum dal jas ili bilo koj od moja ekipa pesna na nikoj....toa sto nekad za nekoja odredena pesna ke se zaebesh i ke mu ja dadesh na nekoj sho mislish deka ke mu veruvash toa e druga rabota ama retko se deshava toa!Zna4i albumot od STR2 ne sum go imal nitu jas nitu bilo koj drug od Legijata bash zaradi takvi pri4ini ako sum sakal da go 4ujam nekad sum go slushal kaj Baze ili Struja.....a toa za 4iva greshka e toa barajte si megu vas!!

Pozdrav!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 17th, 2008, 1:13 am 
Отсутен

RaP-RiVaL Напиша:

Ne obvinuvaj bezpotrebno koa veze nemash!!!Zna4i JAS seushte go nemam albumot i nitu nekad sum imal pesni od STR2,toa sto VIE gi razdavete pesnite bez prasanje celo vreme ne samo od STR2 nego od sekoj toa e vasha greshka!!Mislish deka nekoj od nas saka da gi imaat site pesnite pred da izleze albumot...?Razmisli pred da kazesh nesho!Nikad ne sum dal jas ili bilo koj od moja ekipa pesna na nikoj....toa sto nekad za nekoja odredena pesna ke se zaebesh i ke mu ja dadesh na nekoj sho mislish deka ke mu veruvash toa e druga rabota ama retko se deshava toa!Zna4i albumot od STR2 ne sum go imal nitu jas nitu bilo koj drug od Legijata bash zaradi takvi pri4ini ako sum sakal da go 4ujam nekad sum go slushal kaj Baze ili Struja.....a toa za 4iva greshka e toa barajte si megu vas!!

Pozdrav!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 17th, 2008, 4:12 am 
Отсутен

Регистриран: Февруари 10th, 2005, 7:56 pm
Мислења: 1959
Ronin```` Напиша:
RaP-RiVaL Напиша:

Pozdrav!!

Sakash da kazhesh deka JAS sum kriv za toa shto site gi imaa tie 8 pesni od albumot? Zarem nemashe 4 na myspace i ushte 4 proshireni od nekade, megju koi e i Terror koja e stara pesna? Per, sigurno ne sme krivi nie decata za toa. Ne deka te obvinuvam TEBE, ama se slozhuvam so mislenjeto na Rap-Rival. Zoshto skoro site traki na Green Out se vishe proshireni? Zoshto ne se chuvaat za album? Zoshto site imaat se pred vreme? Vo MENE kje ja barash greshkata? Razmisli pak.

Pozdrav.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 17th, 2008, 12:19 pm 
Отсутен

Dudo_Kozle Напиша:
Ronin```` Напиша:
RaP-RiVaL Напиша:

Pozdrav!!

Sakash da kazhesh deka JAS sum kriv za toa shto site gi imaa tie 8 pesni od albumot? Zarem nemashe 4 na myspace i ushte 4 proshireni od nekade, megju koi e i Terror koja e stara pesna? Per, sigurno ne sme krivi nie decata za toa. Ne deka te obvinuvam TEBE, ama se slozhuvam so mislenjeto na Rap-Rival. Zoshto skoro site traki na Green Out se vishe proshireni? Zoshto ne se chuvaat za album? Zoshto site imaat se pred vreme? Vo MENE kje ja barash greshkata? Razmisli pak.

Pozdrav.

Epa ne se 4uvaat zatoa sto na nekoj koga ke mu dadesh u poverenje ustvari ispaga deka GO ZABOLE KUROT i ja dava a pa na toj sledniot sho ke ja dade uste poveke GO ZABOLE taka da pak nekako ke stigne do tebe a i tebe siguren sum deka TE ZABOLE taka da i ti ke ja dadesh na nekoj sho GO ZABOLE i taka ispaga site GI ZABOLE :D:D!!I nigde ne rekov deka bash TI si kriv nego deka koga ednash ke stigne taa pesna do publikata tolku e veke site ja imaat,site gi zabole nikoj ne ti 4uva da ti re4e "eeeej peer nemozam da ti ja daam ne im e isko4en albumot ushte",me kontash sea!!?:)

Pozdrav!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 17th, 2008, 12:51 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 2nd, 2008, 3:20 pm
Мислења: 1012
Локација: Ljubljana, Slovenia
епа тоа е грешката..дудо сака да каже дека вие самите си правите лошо шо веке ја давате на некој уопште..оти не сте од вчера у рапот..би требало да знајте веке дека таквите траки шо наводно се даваат у поверение уствари брзо се шират..мислам кога веке сте решиле да ја дајте на поверение треба да сте спремни у секој момент таа трака дека КЕ СЕ рашири-во најголем број на случаи...лошо е шо тој некој кој ги добил го злоупотребил вашето поверение ама на некој начин испага-УМ ЗА ДРУГ ПАТ... :wink: затоа грешката е во вас....не ги давајте и нема никој да ги има..така ке се чека до албумот или до промоцијата..зависи шо ви се плановите..поззззззз :wink:

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 17th, 2008, 1:10 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Aприл 3rd, 2005, 4:48 pm
Мислења: 1567
Локација: "...I appear everywhere and nowhere at once..." - Veles
NEMA NEVINI vo muabetov...site SE krivi...do mene na primer 90% od pesnite stasale so download od myspace - pa NEAM POIM deka tie pesni se spremani za album...jas mislam deka se onaka singlovi, zatoa sto, ocekuvam tie pesni sto se tokmat za album da bidat vo tajnost (stroga - taka MORA)...zatoa i posle gi razdavam, istata pricina sto ronin ja definirase kako ME ZABOLE...neka bide i toa, prifakam krivica (zatoa sto SITE treba da prifatime krivica) - podednakvo...NO - do ronin: toa sto ti si gi dal na nekogo vo poverenje, znaci deka i TOJ nekoj ima nekoj blizok i gi dava od ista pricina, i izleze rabotata rasipan telefon, ako me sfakas...poverenje - nema, ne sakam da popuvam za toa, site go znaeme
prvicna krivica e na samite avtori - so samoto objavuvanje na myspace, jas taka NE bi postapil - drugite se dopolnuvanje na stetata (spored mene e steta)
se nadevam deka ovaa GRDA pojava ne go namaluva kvalitetot na albumot, uste go nemam slusnato, ne sum vo moznost da go nabavam...nabrzo, se nadevam
peace!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 17th, 2008, 1:15 pm 
Отсутен

Zna4i mnogu zborite bez vrska i od pamet!!!Toa sho oni si praele i davale i sto ti ja znam sho ne e moja rabota nitu na nekoj od nas,zna4i ne zborete u mnozina,se prai muabet za STR2 nema sto tuka JA da sum kriv ili nekoj od Legijata kako sto spomna nekoj pogore!Jas imam moi solo pesni za solo albumot koj ama bash NIKOJ gi nema i nema ni da gi ima dur ne treba,od Legija pesnite sto gi imaat lugeto se pesni sho sme SAKALE da gi imaat a ima uste mnogu sto gi nema nikoj,RNS ima dva gotovi albuma koj nikoj gi nema,Dzaka isto taka ima petti album,taka da ne se sekirajte ako sme sakale da gi nema nikoj nema da gi ima!!A toa za Greenout sto gi imaat site pesnite toa e mnogu dolg muabet za objasnuvanje samo verujte deka ne e do niv krivicata!!

Pozdrav!!

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 2 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап