Dudo_Kozle Напиша:
Ronin```` Напиша:
RaP-RiVaL Напиша:
има деца шо ги шират траките и ко ќе му е ре4ено да не ги шират.
Јас грешката ја наоѓам во легијата
Ne obvinuvaj bezpotrebno koa veze nemash!!!Zna4i JAS seushte go nemam albumot i nitu nekad sum imal pesni od STR2,toa sto VIE gi razdavete pesnite bez prasanje celo vreme ne samo od STR2 nego od sekoj toa e vasha greshka!!Mislish deka nekoj od nas saka da gi imaat site pesnite pred da izleze albumot...?Razmisli pred da kazesh nesho!Nikad ne sum dal jas ili bilo koj od moja ekipa pesna na nikoj....toa sto nekad za nekoja odredena pesna ke se zaebesh i ke mu ja dadesh na nekoj sho mislish deka ke mu veruvash toa e druga rabota ama retko se deshava toa!Zna4i albumot od STR2 ne sum go imal nitu jas nitu bilo koj drug od Legijata bash zaradi takvi pri4ini ako sum sakal da go 4ujam nekad sum go slushal kaj Baze ili Struja.....a toa za 4iva greshka e toa barajte si megu vas!!
Pozdrav!!
Sakash da kazhesh deka JAS sum kriv za toa shto site gi imaa tie 8 pesni od albumot? Zarem nemashe 4 na myspace i ushte 4 proshireni od nekade, megju koi e i Terror koja e stara pesna? Per, sigurno ne sme krivi nie decata za toa. Ne deka te obvinuvam TEBE, ama se slozhuvam so mislenjeto na Rap-Rival. Zoshto skoro site traki na Green Out se vishe proshireni? Zoshto ne se chuvaat za album? Zoshto site imaat se pred vreme? Vo MENE kje ja barash greshkata? Razmisli pak.
Pozdrav.
Epa ne se 4uvaat zatoa sto na nekoj koga ke mu dadesh u poverenje ustvari ispaga deka GO ZABOLE KUROT i ja dava a pa na toj sledniot sho ke ja dade uste poveke GO ZABOLE taka da pak nekako ke stigne do tebe a i tebe siguren sum deka TE ZABOLE taka da i ti ke ja dadesh na nekoj sho GO ZABOLE i taka ispaga site GI ZABOLE

:D!!I nigde ne rekov deka bash TI si kriv nego deka koga ednash ke stigne taa pesna do publikata tolku e veke site ja imaat,site gi zabole nikoj ne ti 4uva da ti re4e "eeeej peer nemozam da ti ja daam ne im e isko4en albumot ushte",me kontash sea!!?:)
Pozdrav!!