Сега е точно : Maј 11th, 2025, 10:55 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 3rd, 2008, 10:41 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 29th, 2008, 2:23 pm
Мислења: 306
Бобо додека ти тука се расправаш они си го прчат.. Ако толку мислиш дека горенаведените не вредат не ги ни ставај во уста зошто го докажуваш спротивното.. А ако нејќеш немораш да идеш на журката никој не те тера..

Бај Д Веј мислам дека топ ќе биде журчево. Квалитетни артисти, топ МСиња што значи и добар рап. Не го пропуштам никако. Се гледаме во Недела во ХардРок.

And every word that I say, is every word that I'm slayin

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 3rd, 2008, 11:34 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 12th, 2006, 7:38 pm
Мислења: 514
Локација: Багдат
Sto kvalitetno gledash ovde osven legijata ? kazi mi ziti sve ? :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 3rd, 2008, 3:09 pm 
Отсутен

Регистриран: Авдуст 14th, 2007, 10:47 pm
Мислења: 112
jas sum so BOBO!!!
a baska imate li licni karti?? ti girlll imas licna karta pa da ides u hardrock?
kids!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 3rd, 2008, 4:32 pm 
Отсутен

Регистриран: Maрт 4th, 2007, 5:04 pm
Мислења: 947
Локација: Underground
Koj go praese plakatov ? :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 3rd, 2008, 4:55 pm 
Отсутен

Регистриран: Jaнуари 21st, 2005, 3:22 pm
Мислења: 403
Machor Напиша:
Koj go praese plakatov ? :)

Menadzerite od Hard Rock ! :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 3rd, 2008, 5:06 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 29th, 2008, 2:23 pm
Мислења: 306
polux Напиша:
jas sum so BOBO!!!
a baska imate li licni karti?? ti girlll imas licna karta pa da ides u hardrock?
kids!

Немам ама не се секирај ти златен. Ќе влезам ја. Ако се сака се се може.
Бај Д Веј Бобо што ги прави малку покомерцијалните рапери полоши и поНЕквалитетни од останатите?

And every word that I say, is every word that I'm slayin

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 3rd, 2008, 5:45 pm 
Отсутен

Регистриран: Јули 7th, 2005, 9:54 pm
Мислења: 288
Дечки, не се фрустирајте.
Легијата можат да настапат и во најсељачкото место и пак да се UNDERGROUND. И џабе се расправате.
Еве:
You could be platinum or gold, hot or cold
But it's the respect you hold that's UNDERGROUND
When the critics don't get, that for the streets you spit it
When your lyric they fear it, that's UNDERGROUND!!!
Крс е јасен.

А во врска со журчево, топ ќе биде. Пазете вие ептен „андерграунд“ типците да не заглавите некогаш во Хард Рок...

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 3rd, 2008, 6:53 pm 
Отсутен

Регистриран: Јули 15th, 2007, 8:12 am
Мислења: 274
Прво, секој со својот став, секој си има свој вкус. На некој гледам не му се допаѓа тоа што било крстено ова ол-стар или не знам како, на некој тоа што бил Панчо таму.. Ама не е важно. Јас ќе идам од почит, па дали ќе дошол Панчо или Груевски, не е важно.
Крај краева, што му фали на Хард Рок??
Ај поздрав, се гледаме таму..

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 3rd, 2008, 7:36 pm 
Отсутен

Регистриран: Aприл 5th, 2007, 2:37 am
Мислења: 10
Локација: Skopje
Ок. Форум е за муабети, гледам тоа го правите. Но немојте со критики во стилот "2pac retro raper". Земи разгледајте ја неговата музика. Видете ги текстовите, па зборете.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Aприл 3rd, 2008, 8:13 pm 
Отсутен

Регистриран: Maј 10th, 2006, 5:25 pm
Мислења: 534
Локација: In Your fucked Brain
Ronin```` Напиша:
Dodeka razmisluvash taka,rap muzikata u Makedonija ke tapka u mesto!!!Sekoj rap artist i grupa vo svetot se pojavil na TV ili spot,koe e toa razmisluvanje ako si na TV si komercijala?Nema komercijala i nekomercijala,ima samo dobra i losha muzika!Morash nekako da pokazesh deka i vo Makedonija ima dobra rap muzika i deka voopsto postoi rapot tuka,a ne so furanje ja sum "underground" ne se pojavuem,praam za moi luge i drugi raboti!Pogledni malce na balkanov okolu kako pravat!Underground e STIL,ne znachi ako se pojavish na TV deka ne si underground,tuku samo go pretstavuvash underground-ot na drug nachin,deluvash vrz drugite,pokazuvash deka postoi,go sirish i drugi raboti.Znachi malce svestete se,pravete dobra rap muzika i sirete ja sto poveke mozete na kakov bilo nachin,bidete cueni,sepak neli osnovata na rapot e buntovnistvoto.Neka znaat deka hip hop kulturata postoi i vo Makedonija,a ne da mislat deka rap e Vrchak,Toni Zen,Seine 92 i ostali!!Znachi lugeto sto ja pocnale ovaa kultrua vo Amerika,od nejzinoto sozdavanje do denes probale i USPEALE da ja prosirat sto e mozno poveke i zatoa denes hip hop kulturata e globalna i treba da ja zadrzime!Zatoa mislam deka e vreme veke da se prekine so tapa muabeti i da pocneme da ideme napred!!

Pozdrav!!

ovoj post posebno me inspirira da odgovoram na temava od koja veke ste zabegale.
Ronnin brat vaka prvo "ne e ova amerika nema nikad ni da bide"-Np ubavo kazano,daj ne gledajte sto pravi zapadot nie sme ovde,sega,i ostanuvame batali amerika i ostalo sranje.
A toa za TV deka sirish underground preku nego i im davas na znaenje na lugeto deka ima underground,....nema vrska.Pa kako togash koga ke otidam na HARD CORE zurka ili PUNK ili SKA ili so ti znam ja underground muzika sekogash e polno vo mestoto kade sto ima nastap,bez razlika dali bendot e 10godini ili 1godina star,a koa ke otidam na RAP gledam 50-100 luge.Pa neli se siri so RAPOT preku TV????
Iskreno spored mene ne se siri rapot taka brat,nas ni fali postuvajne megu bendovi,licnosti raperi i so samoto toa rapot za 20%ke bide pouspesen ama na koj da mu objasnish?toa e..nema veze

nema da dojdam zosto ne sum raspolozen za vakov tip na zurka vikendov

Pozdrav i pocit do site

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 2 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап