Ronin```` Напиша:
Zna4i mnogu zborite bez vrska i od pamet!!!Toa sho oni si praele i davale i sto ti ja znam sho ne e moja rabota nitu na nekoj od nas,zna4i ne zborete u mnozina,se prai muabet za STR2 nema sto tuka JA da sum kriv ili nekoj od Legijata kako sto spomna nekoj pogore!Jas imam moi solo pesni za solo albumot koj ama bash NIKOJ gi nema i nema ni da gi ima dur ne treba,od Legija pesnite sto gi imaat lugeto se pesni sho sme SAKALE da gi imaat a ima uste mnogu sto gi nema nikoj,RNS ima dva gotovi albuma koj nikoj gi nema,Dzaka isto taka ima petti album,taka da ne se sekirajte ako sme sakale da gi nema nikoj nema da gi ima!!A toa za Greenout sto gi imaat site pesnite toa e mnogu dolg muabet za objasnuvanje samo verujte deka ne e do niv krivicata!!
Pozdrav!!
Не вели како шо спомнал некој , ре4и јас како шо спомнав.
Друга работа.Ајде конкретно за тебе дека ме изнервира твојот нелоги4ен муабет.
Снимаш трака така ? Ја даваш на некој во поверење , тој на друг итн..
Кој е крив ако се шири ? Ти бе брат.ТИ СИ ЈА ДАЛ.Моја грешка е шо спомнав цела легија , можда и грешам ( еве ти ако не си ширел , ширел некој друг , од кај знам )И немој да мислиш дека не ве поштовам ако спомнав дека во вас е грешката.Баш напротив.
А за траките .. Јас пример не заборавај ја имам од нова година негде.
На 2јца ја дадов само шо ми се најверни и реков да не ја дават.Али сигурно ја дал некој..така да поверење нема.Али ниедна трака шо ми е ре4ено не ја давај ,
не сум ја давал и не ја клавам за данлоад.
Многу од нас од стр2 70 насто од албумот го имат..И немој да ре4иш во мене е грешката.Дека ни ти си ми брат ниту струја или не знам кој , па да бидам обзирен да не ширам .( ко реков во мене , мислев во нас сите ) а обзирен сум бил ( не сум фактор некој ) али не сум ги давал траките шо ми било ре4ено да не ги давам..И не сум земал траки директно од твоја екипа , него преку некој 100ти.Живеам битола ..Ајде удри математика.Ако јас од битола ги имам , или некој од охрид , тетово или кај и да е.Ајде замисли од скопје колку ги имат.
Ова ти/ви го кажвам најдобронамерно.Без дволи4ност и сли4но , за појќе да ви бидат купвани албумите дека сте добри.
И нека не преминва темата во кавга , дека мојот прв коментар не беше со та намера.
Со болдираниот збора , закав да кажам , дека по интернет не сум ја давал , па и по другари.Една само сум дал по другари ( на 2јца ) шо ми се рекло не ја давај али како шо кажав од некој 100ти 4оек.