Ај сеа вака...
Прво, беше што беше.. Дојде тој момент кога требаше да се рока ФС, па слезе Деко, кажа што кажа..
Се фрли паричка кој ќе рока прв, на Костур му падна парето, па тој рокаше. 3 серии на изменично, па Дино победи, си зеде 1000 ден.
Е сеа...
После слезе Деко долу, почна тој да рока ФС, па Дино, па Жиле, па Пупе нешо... После Дино и Деко нешо се закачија, ама Деко тоа го сфати како зафрканција, како забава.
За време на шамарот, јас седев горе, Деко, Пупе и сите други ми кажаа што се случи...
Дино не знае што е ФС за достоинство, а што за забава, па почна да кажува во ФС-то за Деко, почна БУКВАЛНО да го сере. Пупе се изнервира, ама ништо тогаш не рекол, па после зел тој да рока, а Дино му пресекол нешто, а Пупе како Пупе, ни две ни три му врзал шамар. Не за тоа што го пресекол во рецитирање, туку за тоа што сереше за Деко.
како и да е, повеќе би го оправдал Пупе, зашто тој и Деко се цела деценија постари од Дино, па, јеби га, нема право овај да му кажува на Деко колку вреди, нели.
Тоа што изваде јаки рими Дино, изваде.. Ама тоа што ги насочи во погрешна насока, е тоа не чинеше...
Не дека шамар решава нешто, нели Дино е дете спрема Пупе, ама баш затоа нема право да сери за некој, кој, прво, не го ни знае, второ, не ни знае колку албуми има и што има направено, и пред се КАКОВ ЧОВЕК Е!
Па пресудете сами..
ПоздраФ
zare brat cenam tvoe mislenje ......ama vidi sea shto imam da ti kazham???? Zaebancija beshe so deko ne se serefme ozbilno i jas si drzhef jazik za zabi BAJAGI.
_________________ I can't leave rap alone,the game needs me.
Hard to let go, cuz none of this came easy...
|