e, sea da vi kazam i ja nesto za temava....
sea si doagam od "zurkata za top mc-ata vo makedonija" i imam poln rukav da vi isturam u usta..
kako prvo, da vi kazam deka znaete gi postuem najveke dzaka (kako najaktiven mc u makedonija) i legijata kako del od negovata golema ideja, puka i edinstvena i vido, uste od koga pocnaa so rapot.
e sea - kako prvo na plakatot trebase da stojat najaveni namesto grupite so bold font - kako sto se napisani, namesto niv trebase samo da si gi smenat mestata so pomalite fontovi koi bea podole napisani (dj pancho i davor) zosto znete deka sekoja nedela se odrzuvaat RNBHIPHOP (iako neznam sto kovanica e ova ali ocigledno nosi dobra para, zatoa ja praat sekoja nedela) zabavi vo hard rock. Taka, ovaa nedela resile da im daat na najaktivnite makedonski grupi po 3 pesni da ispeat vo taa mocvara od pesni (rnbhiphop) i go najavija kako najgolema rabota sto se ke desi....
u picku mater!!!!!! znaete kako idat tie reklami so "atraktivnite" mesta - sekad doagaat "najdobrite DJ-i i najpoznatite faci"
. da vi kazam - zamislete 4 saati (rnbhiphop) muzika, i nastap so po 3 pesni na site ovie grupi ( i toa najgzotreskite pesni so gi znaaat site) znaci se na 45 minuti od toa sto go najavuvaa kako bombasticna zurka na najdobrite mc-a!!!! ????
legijata gi izrecitiraa 3 te najpoznati- pesni, puka posle dojdoa so vido - isto 3 te najpoznati i najgzotreski pesni, i na kraj edinstvena so samo edna cela pesna (pred toa so puka rokaa edna).
znaci site potpadnaa pod diktat - I NE MI KAZUVAJTE DEKA GRESAM!!! - na prfitot pred kvalitetot. posto zosto neznam imase 500 luge (da ne ti praam muabet pa za lugeto, 80% od niv idat zaradi sto idat tamu sekoja nedela

) 500 po 200 100000 denari okej gruba procenka.....
i znam deka koa recitiravte site vie (legija, puka, vido, edinstvena) znam dlaboko vo vas malce vi bese kiselko custvo, barem malce, onaka si rekovte, eeeee kaj sum sea i sto praaam..... taka ?!
i znaete deka neam nisto protiv nikoj, ali ete green out ne se pojavija (bas me interesira radi sto?), ali imajte na znaenje deka i parceto zlato koa paga vo kal - ostanuva malku kal i na nego