Сега е точно : Maј 11th, 2025, 7:58 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 7th, 2008, 8:42 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maј 10th, 2005, 8:45 pm
Мислења: 237
Локација: Битола бабам Битола...
Братеееееееее генг извини ако грешно се изразив... Мартин ми личи на стр2 :D
А јебига, не мом да слушам нешто што ме потсеќа на на нешто веќе чуено... Посебно кога нештото не е ни приближно добро колку другото нешто...
Не дека ве неќам, ве сакам сите до еден али си кажвам само мое мислење за една трака...
А и јебига, моето мислење си е мое... не можи никој да ми го смени :) На тој шо не му смета, нека слуша, на тој шо му смета нека не слуша... и то е то

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 7th, 2008, 8:51 pm 
Отсутен
Членски аватор

А и да, ќе забораев за малце... Зошто денес секој се стреми да биди оригинален? Кој ќар од то да бидиш бледа копија на нечиј труд? Тинк абоут ит :wink:
А траката да, шири омраза... дисувате во траката, така? А што е дисот? омраза деца... омраза....
п0з

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 8th, 2008, 12:28 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Авдуст 30th, 2007, 5:49 am
Мислења: 1196
AGATO Напиша:
cARTEr-RaP Напиша:
omg.. abe svesni ste so zborate?? ova e stil na recitiranje, vakviot stil str2 go izmislija i site so ke recitirat taka gi kopirat? vie snimate i flowto bavno vi e mozi na nekoj traki... to zna4i go kopiras taz? go kopiras ago? go kopiras ronin? ne znajte so kazvate... ako martin na trakata gi kopira str2 togas ispaga deka site od mk gi kopirat site od usa... tamu po4naja stilojte da prozilegvat...

ne mozam da si povervam..

abe malo malo, ali dobra poenta na muabetov bravo!respektce!

nego.....
za trakava, ubo zvuci...dobra e me bendisa...
a za kavgite i site tie vashi stvari ve molam sami da si go rascistite..:) eve ve pozdravuvam so klipot za mir i blagosostojba:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vqiw-Kqtlr0[/youtube]

lele brat trakava haha :D ps zaboraif kao se vikase i od kogo bese..daj pisete ... pozdraf

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 8th, 2008, 1:33 am 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
Outlaw Напиша:
А и да, ќе забораев за малце... Зошто денес секој се стреми да биди оригинален? Кој ќар од то да бидиш бледа копија на нечиј труд? Тинк абоут ит :wink:
А траката да, шири омраза... дисувате во траката, така? А што е дисот? омраза деца... омраза....
п0з

Брат иљада стилој се видени во рап.И стр2 не го измислија стилот.
Имат во една песна , во бомб скуад мислам беше.. - со посвета до биг пан и кул ѓи рап - ..
И има многу примери убо кажа картерот.А за то дека треба да се стремиш да изградиш твој стил , да во право си.
И за делот на мартин се сложвам.Мене воопшто не ми се свиѓа..Можда зву4и ова контрадикторно и е од една страна али јебига , не знам поинаку како да го кажам.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 8th, 2008, 2:52 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 11th, 2006, 4:00 pm
Мислења: 357
Локација: BiToLa(BrUsNiCkA)
a ustvari so kopirate ko teshko vi odi? barem da kopiravte i da ve biva da re4ish stvarno zakon e. Pojketo so go upotrebuvate takviot stil na recitirajne e poradi toa shto sakate da bidite ko nekoj, bidi si svoj be brat ili pa toa sho go pravish e premnogu srajne pa se stramish samiot od sebe. So ke bidi ako cela makedonija recitira so takov stil? Nemam zboroj pojke stvarno e uzas posebno ovde vo bitola.. Sekoj saka da bidi ko nekoj :) arno re4e nitro '' go pogrebavme rapot vo bitola '' stvarno e taka poz.. 1L

http://PIRATZNS.hi5.com
BooM RecordZ..............................

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 8th, 2008, 1:13 pm 
Отсутен
Членски аватор

pirat^^ Напиша:
a ustvari so kopirate ko teshko vi odi? barem da kopiravte i da ve biva da re4ish stvarno zakon e. Pojketo so go upotrebuvate takviot stil na recitirajne e poradi toa shto sakate da bidite ko nekoj, bidi si svoj be brat ili pa toa sho go pravish e premnogu srajne pa se stramish samiot od sebe. So ke bidi ako cela makedonija recitira so takov stil? Nemam zboroj pojke stvarno e uzas posebno ovde vo bitola.. Sekoj saka da bidi ko nekoj :) arno re4e nitro '' go pogrebavme rapot vo bitola '' stvarno e taka poz.. 1L

Не, секој сака да биди рапер во БТ, и општо во МК, то е проблемот... На поќето деца имам видено дека им е како филм да ги иззживеат тинејџерските години "раперски" , а потоа ко ќе пораснат си тераат по други правци... Ок бе, и јас можам да прам рап, и шо ако не ме бива? Јас имам вакво размислување: Ако не можам да праам рап, можам да напраам нешто за рапот во Мкд... (Пример колекцијата на интернет)
(Ова шо го зборав е оф топик, не е врзано со темава )

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 8th, 2008, 2:24 pm 
Отсутен
Модератор

Јас да ти кажам друга работа..
90 насто од раперите , ако не и појќе - шо снимат рап , прат журки итн , работат друго, а не рап.
Јас знам за малку луѓе шо живеат од рап.. Аго е еден од малкуте.( ако не сум во право ок , се извинвам. )Ова го надоврзвам на она твоето - а после ко ќе пораснат си продолжват со други правци - , ако мислеше на друг вид на музика , ок се прифаќа.А ако мислеше на професија во животот - инжињер , информати4ар итн .. , тогаш не си во право.Прашај ги 90 насто од раперите , шо ги сметаме за најуспешни овде на сцената шо работат.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 8th, 2008, 8:30 pm 
Отсутен
Членски аватор

За видот на музика мислев... Грешно ме имаш сфатено :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 9th, 2008, 4:35 am 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Maј 26th, 2004, 2:52 pm
Мислења: 1745
Локација: Los Angeles, CALIFORNIA USA
RaP-RiVaL Напиша:
90 насто од раперите , ако не и појќе - шо снимат рап , прат журки итн , работат друго, а не рап.
Јас знам за малку луѓе шо живеат од рап.. Аго е еден од малкуте.( ако не сум во право ок , се извинвам. )Ова го надоврзвам на она твоето - а после ко ќе пораснат си продолжват со други правци - , ако мислеше на друг вид на музика , ок се прифаќа.А ако мислеше на професија во животот - инжињер , информати4ар итн .. , тогаш не си во право.Прашај ги 90 насто од раперите , шо ги сметаме за најуспешни овде на сцената шо работат.

FOTOGRAFER SO ATALJE:)

Слика

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 9th, 2008, 2:20 pm 
Отсутен
Модератор

AGATO Напиша:
RaP-RiVaL Напиша:

FOTOGRAFER SO ATALJE:)

Ова сакав да го кажам. :)

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 6 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап