Еве ви една Фанки!!!!! Хард коре!!!!!! песна од мене хахахаха

и нешто да додадам : Јас би ги подржал сите (комерцијала&HC) а кој ме подржува мене и него ке го подржам еве јас имам 17 години на 15 прва година нашколо ја оставав и се откажав од него,правев разни срања што некој нема ни да ги видат не нашколо туку на улица и окули неа ок нема везе...ама јас немам школо?и што сега ми останува кај ке ме примат да работам без школо а поготово и без средно? одговорот е НИГДЕ значи што е мојата иднина да ринтам ко коњ цел живот и пак ништо да немам да така е

Значи јас сега треба да бидам хард коре и да ги мразам тие што пеат за пари,комерцијала не грешка сте!!! па сега се спремам за некое срање што се надевам дека ке успее,но и ке бидам спремен за најлошото ако успеам знам дека секундарно ке почнат да ме ЦЕНАТ,САКААТ,ЉУБАТ некој особи што во моментов и ме мразат јас немам години но размислувам со интелегенција и оваа ми е шанса да дојдам до мн кеш,кажувам отворено не се замарам.А сега оти немам со што да помогнам и не можам да се докажам дека сум добар,чесен,фер....итн....без разлика дали за мене или за некој друг немојте безвезално уште не се знаете кој како сте да се замразувате и да не се подржувате оти ние треба да се држиме во круг да делиме совети и сл. кој колку ме свати незнам тоа но пробав да кажам најразбирливо Поздрав до сите еее и слушнете го песничево да се насмеете хаха