sekoja pesna e dobra pesna bez razlika koj e izveduvacot, i bez razlika dali e komercijala ili underground kje ja slusham, ali od komercijalata pretezno izbiram kako shto kazavte pr. kako moze da se slusha In Da Club ili Candy Shop ili shto znam tamo kavi se sranja. ili eve eminem a go zemam za predvid Without me shto mu beshe pesnata golemo sranje pak Mockhin` bird i when i`m gone mislam deka mu se donri traki shto se posveteni za kerkata ili taa postarata, STAN so Dido super. MAro kaza deka iako nekoja pesna se vrti na radio i na TV pak kje ja slusha. Pa zashto da ne ja slusha pa ako nekoja pesna izlieze na Tv ili se vrti na radio nemora da znaci deka e komercijla, vo stranstvo ima Urban Tv kanali i Urban radio stanici. shto znaci deka izlaganjeto na Tv spred mene nema vrska za komercijala. ili shto zborite choekot zema pari od rapot. pa pr. dali Wu Tang ne zemaat pari od rapot, Nas, Dmx, 2pac i tamo da ne nabrojuvam. i plush shto vikate za mobb depp se rasipale,pa samo edna traka izvadija i nemame pravo da kazuvame kje pocekame albumot i kje vidime. Aj da ne zamaram vishe

PEACE