Сега е точно : Maј 18th, 2025, 11:00 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 15th, 2006, 7:55 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Maј 25th, 2004, 10:28 pm
Мислења: 1048
Локација: Silitus - The Power od Divinity
Dudo_Kozle Напиша:
Fintata e da nema ni pari, ni da si zaduzen nigde, ni pederi da nema, ni shkolo, ni licemeri, ni idioti, ni takvi sho samo za korist se, da nema 'fraeri', da nema nishto sho moze da te zagrizi... E togash kje sum srekjen ko sho treba... Si terash samo i qr te boli za sve, taka e najbolje!

abe site tie raboti sto gi nabroja go gradat toa carstvo nareceno Zemjata i negovoto dvizenje, bez tie osnovni raboti nemozesh da odish napred, koja e poentata togas, zasto ziveesh??? stoznam srekata nemozam da ja opisham, vo mnogu situacii sum rekol deka srekata me sledi... no sepak sreka kako sreka, eden termin mi znaci edno custvo ne ispolnuvanje... toa vo posledno vreme tesko go imam, a sto se odnesuva do momentalna sreka (ili po moe nareceno SMEA) go ima vo izobilstvo... zadovolen sum od toa sto mi e pruzeno, no izgleda toa sto sakam poveke me pravi nesreken :) ali toa mi e zelba + zasto treba da se boram, za sam da si go pruzam toa, i pak na kraj koa ke go dobiam, da se ispolnuvam so toa nesto eden kratok period i da si najdam nekoja druga "igracka" koja ke sakam da ja imam :)) hmmmz sakam FERARI :P :)))
a se slozuvam i so AGATO ... roden si za da se gredish, a ne da cekash da te izgradat.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 16th, 2006, 2:02 am 
Отсутен

Регистриран: Maј 5th, 2005, 2:34 pm
Мислења: 237
aj na kratko srekja ne postoi i kraj
zosto nesto sto ne go razbiram(e) (ne znam za vas, jas ne go razbiram) do kraj mora da go vikaat lugjeto srekja
kako ke doznaes nejzinata egzistencija
koj odreduva srekja (nemoj da mi kazes gospod samo te molam :)))

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 16th, 2006, 2:48 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maј 10th, 2005, 10:02 pm
Мислења: 346
Локација: Rostushe City
abe jas srejka go racunam kako poim koj opishuva, dobro raspolozenie, veseli momenti, neshto shto te budi da se cuvstvuash ubavo, i taka i go gledam, a kako nekoi shto vikaat aj ja kje ja baram srejkata da vidam kaj mi e, ili aj kje igram bingo ili sportska belkim imam srejka!!! e toa e sranje, ili jas sum roden bez srejka kje reche nekoj, pak sranje ne veruvam deka srejka moze da ide i da odi koga saka, bez vrska i nikoj ne odreduva srejka. T.e. ako nekoj odreduva srejka togash mora da ima kniga na sudbina ili kako i da e shto nekoj ja odredil subdinata ushte od samoto raganje, ali shto ne veruvam vo sudbina i toa e drugo, shto znachi zivotot go ziveesh kako shto kje go postavish ti a ne spored nekoi pravila na srejka i sudina.

P.S. ako ne ve mrzi moze da procitate :)) Mir

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 16th, 2006, 12:46 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Maрт 26th, 2005, 4:17 pm
Мислења: 2628
Локација: ваму таму
TDP Напиша:
P.S. ako ne ve mrzi moze da procitate :)) Mir

ne me mrzeshe i se slozuvam so tebe! samo edno ne razbiram! zosto ne veruvash vo sudbina?
Sto e sudbina?

Spored mene, site slucki i momenti vo zivotot, bez razlika dali se dobri i loshi, veseli i tazni... znaci srekja i nesrekja!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 16th, 2006, 3:49 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Февруари 7th, 2006, 5:17 pm
Мислења: 473
Абе си зацрташ цел во главата и ако ја оствариш
може тогаш ќе бидеш среќен незнам

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 17th, 2006, 12:43 am 
Отсутен
Членски аватор

se slozuvam so spinin, a za sudbina shto znam, kako moze nekoj neshto da ti zapishe shto kje se sluchi, pa neli sekoj si go zivee zivotot na svoj nachin. Pr. kako mozel mene nekoj da mi presudi deka kje slusham rap, ili kako moze nekoj da mi presudi deka denes kje me zgazi kola, ako jas resham da izlezam od doma ima shansi da me zgazi kola, a ako ne sakam da izlagam kako kje me zgazi a? nema logika brat, sekoj go kreira zivotot, ako jas neshto sakam i kje se potrudam da go ostvaram i da go napravam a ne da recham, "abe ova kje mu go prepushtam na sudbinata a jas kje si legnam i kje bide se OK" e nema taka brat se sam shto kje stvorish toa ti i kej imash, nema da chekam i da dozvolam nekoj da mi kazuva kako da pravam ili shto ili da go prepushtam zivotov drug da mi go upravuva, ili se da prepushtam na sudbina i da sedam doma i da spijam, i da se pravam deka se e OK. Sranje brat.

PEACE

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 17th, 2006, 1:22 am 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Maрт 26th, 2005, 4:17 pm
Мислења: 2628
Локација: ваму таму
TDP, jasno e deka sam treba da si ja reshish sudbinata, no nemozesh sekogash da bidesh siguren vo toa sto moze da se sluci vo naredniot moment/chas/den/nedela/mesec... i.t.n.... sakam da kazam deka nemozesh site planovi,slucki i sl. vo zivotot da gi kontrolirash, bidejki nasekade ima nekoj ili neshto sto moze i vo eden znacen moment da te zaebe!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 18th, 2006, 11:21 am 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
Да да..а има и нешта што можат да те усреќат.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Февруари 20th, 2006, 10:36 pm 
Отсутен
Членски аватор

znam be brat se slozuvam so tebe ali shto da se pravi zivotot e poln so sranje, da go ebam, :( samo edno kje kazam,

Ubavite momenti vo zivotot ni se mnogu kratki i retki pa zatoa sekoj treba da se potrudi maksimalno da uziva vo niv, i barem za vreme na tie ubavi momenti da zaborava na ona sranje se shto ne opkruzuva.

AJT PEACE & LOVE za site

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 28th, 2006, 2:07 am 
Отсутен

Регистриран: Jaнуари 23rd, 2006, 10:52 am
Мислења: 1255
Локација: Vlae grada
sreken sum ako se razbudam pak slednoto utro

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 3 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап