Dudo_Kozle Напиша:
Fintata e da nema ni pari, ni da si zaduzen nigde, ni pederi da nema, ni shkolo, ni licemeri, ni idioti, ni takvi sho samo za korist se, da nema 'fraeri', da nema nishto sho moze da te zagrizi... E togash kje sum srekjen ko sho treba... Si terash samo i qr te boli za sve, taka e najbolje!
abe site tie raboti sto gi nabroja go gradat toa carstvo nareceno Zemjata i negovoto dvizenje, bez tie osnovni raboti nemozesh da odish napred, koja e poentata togas, zasto ziveesh??? stoznam srekata nemozam da ja opisham, vo mnogu situacii sum rekol deka srekata me sledi... no sepak sreka kako sreka, eden termin mi znaci edno custvo ne ispolnuvanje... toa vo posledno vreme tesko go imam, a sto se odnesuva do momentalna sreka (ili po moe nareceno SMEA) go ima vo izobilstvo... zadovolen sum od toa sto mi e pruzeno, no izgleda toa sto sakam poveke me pravi nesreken

ali toa mi e zelba + zasto treba da se boram, za sam da si go pruzam toa, i pak na kraj koa ke go dobiam, da se ispolnuvam so toa nesto eden kratok period i da si najdam nekoja druga "igracka" koja ke sakam da ja imam

) hmmmz sakam FERARI

))
a se slozuvam i so AGATO ... roden si za da se gredish, a ne da cekash da te izgradat.