Zenski rap? aj majkata

) takvo nesto ke ima za nekolku decenii ili veka
moram da priznam pocnaa zenskite poleka poleka da slusat rap ama retko koja od niv go razbira to sho go slusa
sepak ima nekoj podem
a za to deka ke ima zenski rap ke ima onaka po edna vistinska raperka vo grad i to ne vo sekoj grad vo nekoi! i taka a drugite ke si se zanesvaat deka ke se raperki ili ke brkaat nekoja shema:)nema veze ke ima zenski vokali ova ona:)
pola od raperkive koi gi poznavam odat na koncerti na tose karolina kaliopi i sl. ... jas nemam nisto protiv da odam kaj karolina da pozjapam nesto da vidam ova ona ama mnogu e tvrda muzikata nesto za mene:))))))))
sea koa sme kaj toa oblekata
kaj licelo be zensko vo siroko?
sekoj koj veli deka izgleda dev0jkata dobro ili e zaljuben vo nekoja takva pa i ugoduva so komplimenti ili e slepec pa mu treba diopter!
najarno e da si se stegni vo farmercinja pa da fatam nesto gaze cice da griznam ova ona a ne da mi dojdi taa poduena ko vreka pa posle da ne mozi ni da mi se kreni:)))
zatoa si ima fustancinja sukni ova ona hmmm toa e zenska obleka da se istakni toa sto im go dala prirodata ahhahahha
pa koga ke vidam nekoj RAPERKA slaba isusena i oblecena vo siroko abe i visat alistata na nea i aj posle ne se smej ko ke ja vidis:)) kako na dedo mi plasiloto se sho go ima na bostan ona za da gi plasi cavkite:)))
i za kraj
oblekata ne te pravi raperka
tuku sfakanjeto na kulturata!!!!!
i da go citiram malku GORAN vikas dali gi podrzuvam zenskite raperki? pa toa ti e kako da go podrzuvas Veljo Tantarov vo selskata buna:))) pa sea razmisli ti dali ti se isplaka:))))))
Pozdrav do tie sto se slozuvaat so mene!!!a znam gi ima mnogu samo nejkat da kazat da ne gi karaat posle zenskite ama mene da vi kazam ic ne mi e gajle:))))jas neam zenska zs klosar kako mene nikoj ne saka:))) a taa so mi e bivsa uste si ja sakam iako taa me nejki ali kakva sto e takva si ja sakam!
nemora da izigrava nesto sto ne e

))
ako nekoja raperka se slozuva so ova sho go kazav so zadovolstvo ke ja castam kafe ama od poeftinite zs neam mnogu pari
pozdrav od g-din TeRoR
akovi trebam sea ako me zamrazivte ke me najdite vo Candy Shop:)))
axaxaxaxxxxxxxxxxxxxxxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaaxaaxxax