Сега е точно : Јули 7th, 2025, 4:39 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 10th, 2006, 4:23 pm 
Отсутен

Регистриран: Maј 5th, 2005, 2:34 pm
Мислења: 237
a dzaka mozda ne e makedonec ALI NA MAKEDONSKI RAPUVA (ogromna poicit e toa, ogromna)
i ne go mesaj dzaka nema vze so slucjaov

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 10th, 2006, 6:18 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Maј 25th, 2004, 10:28 pm
Мислења: 1048
Локација: Silitus - The Power od Divinity
abe go zemav samo kako primer, a ne kako nesto drugo. lol

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 10th, 2006, 6:25 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Maрт 26th, 2005, 4:17 pm
Мислења: 2628
Локација: ваму таму
abe on ne go mesha nego, tuku samo go stavi vo primer, za podobro da go razberesh!

Се согласувам со докторот!

Kако и да е го нема веќе спотот на www.makrap.com за download! Едноставно не е за таму!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 10th, 2006, 8:40 pm 
Отсутен

ok u brzanje taka go svativ posto neli ne e makedonec
ok toa za dzaka na vazi
pu pu :)
ne, se zaebaam ali za siptarite.. toa e toa, sea znam deka sekoj od vas barem misli slicno ali ili nejke da kaze ili ne znam so e rabotata ali se dodeka trpime.. ke bide polosho

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 10th, 2006, 10:08 pm 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Февруари 5th, 1987, 7:54 pm
Мислења: 1467
Локација: Скопје
krs ај смири си ги хормоните. Ако имаш нешто да кажеш за 2 Shkupi Crew кажи.. ако не, иди на некој форум за политика/расисти/или што знам што и таму продавај им ги твоите муабети. Никој не е должен да ги чита твоите расистички мислења. А.. што е финтава ? 10 пати праќаш едно исто, вреѓање. Епа.. еднаш беше доволно нели ?

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 11th, 2006, 12:52 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maј 10th, 2005, 10:02 pm
Мислења: 346
Локација: Rostushe City
abe KRS shto ti e na tebe, lelej aj be ne se zamaram en deka branam nekoj ali KRS I W.H.F Shupakot mi nalikuvate na bez pamet bre shto vi e na vas, a ti W.H.F da ne seram mnogu na ovaa teme za tebe samo daj ako imash pamet misli malku be ebate ejj,, tezok hardcorec si ti moreee aj bre, ne deka jas gi sakam shiptarite ne mozam da gi podnesam, ali voopshto ne se soglasumav so Ebaniov W.H.F i so KRS, Sluchaj za posmatranje ste be, namesto da odite napred vi se vrajkate nazad, kaj shto ludzeto se mrazat shto e tugo, rasizam, nacionalizam i kakvi se sranja be lelej, a koj e kriv shto nekoj se reodil, crn ili bel, makoedonec, albanec, rusin, shpanec ili neznam shto, shto nekoj se rodil hristijanin, musliman, evrein, i drugi sranja. pa dosta so tie ebani predrasudi, daj bre lujge dodeka vi e vreme lecete se nekade, barajte pomosh. ova e samo moe opshto mislenje, ne deka gi branam albancite ili neznam shto.
Pr. eve jas sum musliman, a neznam eden eban zbor na albanski, i ucha i pishuvam i mislam, i go neguvam makedonskiot jazik, i pishuvam tekstovi na makedonski jazik i kazete mi sega ova treba da znachgi neshto, i odma da se svrtite protiv mene shto sum musliman a?
ako nekoj me ceni kje go cenam bez razlika kakov e, abe voopshto ne mi smeta, ako nekoj me saka kje go sakam duplo povejke bez razlika kakov e, ne samo na nacija i na vera, na se mislam, ama bash na se? i nemam predrasudi protiv nikoj, ama bash nikoj. pa sega koj kje ima hejt protiv mene toa e negovo pravo, jas pak ostanuvam na svoeto, kje prodolzam da pishuvam na moj jazik (MAKEDONSKI). Pocit za site, i za site oni na koi navistina neshto im znaci Hip Hop kulturata, imam ogromna ljubov sprema hip hopot i dosega ne su sretnal takvo neshto kako hip hopot so me ispolnuva. MIR I PO4IT

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 11th, 2006, 5:34 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Maрт 26th, 2005, 4:17 pm
Мислења: 2628
Локација: ваму таму
Batka, mislam deka ima mnogu retki sluchaji kako tebe na primer!
A znaesh i samiot deka nashive (tamu pripagjam i jas) se ogrozeni od celava ebena situacija vo drzavava i taka da nekoi nemozat vekje da oddelat sto e trud, covek... tuku se ednostavno SLEPI i razmisluvaat strogo politicki i nacionalisticki.
Veruvaj ali celata situacija i tvoeto lichno iskustvo TE TERA da razmisluvash taka!! (da ne prodolzime ponatamu muabeti okolu politikata, vazi?)

Pozdrav

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 11th, 2006, 9:48 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maј 10th, 2005, 10:02 pm
Мислења: 346
Локација: Rostushe City
xaxa znam be brat oti jas ziveam vo Gostivar i znam kako e da se zivee so shiptari i ne mozam da gi podnesam, sega ne mozam da kazam deka nemam nekoj drugar, od kolku narod Gv se se druzam so makedonsi i imam od 50% shto se shiptari samo 2-3 drugari mislam ona dobri decki, samo i ti znaesh samiot kakvo e da se zivee vo takva sredina, i toa ako sum musliman ne mora da gi sakam zashto itie semuslimani, sranje, go sakam onoj shto mislam deka vredi da se saka, trudot e edno, i treba da se pocituva. a ovie od Bt shto se bunat ushte ne znaat kako e da se zivee vo takva sredina, zashto ednash se spasiv, za malku kje me pretepaa do smrt, i ednash kje me pukaa so pishtol, ali za srejka navreme mi stignaa drugarite, i zatoa nekoj kloshar kako W.H.F ne moze da znae kako se zivee vo takva sredina podobro od mene i od tebe. PEACE & RESPECT

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 11th, 2006, 11:49 pm 
Отсутен

ok tdp, dobar post priznavam
nema so
u pravo si neam zborovi, zatoa vise ne odgovaram na temava

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Maрт 12th, 2006, 2:25 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 15th, 2005, 8:13 pm
Мислења: 294
ok znachi se smirija hormonite i ve molam sega KONECNO komentari za temata.

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 4 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап