abe KRS shto ti e na tebe, lelej aj be ne se zamaram en deka branam nekoj ali KRS I W.H.F Shupakot mi nalikuvate na bez pamet bre shto vi e na vas, a ti W.H.F da ne seram mnogu na ovaa teme za tebe samo daj ako imash pamet misli malku be ebate ejj,, tezok hardcorec si ti moreee aj bre, ne deka jas gi sakam shiptarite ne mozam da gi podnesam, ali voopshto ne se soglasumav so Ebaniov W.H.F i so KRS, Sluchaj za posmatranje ste be, namesto da odite napred vi se vrajkate nazad, kaj shto ludzeto se mrazat shto e tugo, rasizam, nacionalizam i kakvi se sranja be lelej, a koj e kriv shto nekoj se reodil, crn ili bel, makoedonec, albanec, rusin, shpanec ili neznam shto, shto nekoj se rodil hristijanin, musliman, evrein, i drugi sranja. pa dosta so tie ebani predrasudi, daj bre lujge dodeka vi e vreme lecete se nekade, barajte pomosh. ova e samo moe opshto mislenje, ne deka gi branam albancite ili neznam shto.
Pr. eve jas sum musliman, a neznam eden eban zbor na albanski, i ucha i pishuvam i mislam, i go neguvam makedonskiot jazik, i pishuvam tekstovi na makedonski jazik i kazete mi sega ova treba da znachgi neshto, i odma da se svrtite protiv mene shto sum musliman a?
ako nekoj me ceni kje go cenam bez razlika kakov e, abe voopshto ne mi smeta, ako nekoj me saka kje go sakam duplo povejke bez razlika kakov e, ne samo na nacija i na vera, na se mislam, ama bash na se? i nemam predrasudi protiv nikoj, ama bash nikoj. pa sega koj kje ima hejt protiv mene toa e negovo pravo, jas pak ostanuvam na svoeto, kje prodolzam da pishuvam na moj jazik (MAKEDONSKI). Pocit za site, i za site oni na koi navistina neshto im znaci Hip Hop kulturata, imam ogromna ljubov sprema hip hopot i dosega ne su sretnal takvo neshto kako hip hopot so me ispolnuva. MIR I PO4IT
_________________ ZzZzZzZzZzZzZz СлИпИн`
|