Doktor_ Напиша:
vidi w.h.f. ne zborime vo globala okolu nashiot spor so albancite, toa si e drugo ... ednostavno zborime za 2 Skupi Flow sto i kako okolu niv, nemora da gi sakash, nikoj ne te ni primoruva.. ama ako jas ne go sakam recimo Dzaka ne znaci deka negoviot trud nema da go cenam .... ete i oni si izvadile sto i kako so niv ... i fala bogu deka i oni sakaat da recitraat na svoj majcin jazik, kako i ti ... sea toa sto se rodeni i ziveat vo Mакедонија тоа е .... mislam da ne svatish pogresno ... spored mene nikoj tuka ne gi velici albancite ili nivnite celi za osvojuvanje na makedonija ... ednostavno zborime za 2 Skupi Flow(poedinci) i nivniot materijal ....
"Sakaj kogo sakash, mrazi kogo sakash... no ne sudi, toj del ostavi go na mene" - Don Corleone
jas se slozuvam so Doktor_ tuka, i so Jojo
Jojo-Proklet Напиша:
ajjjjjjjjjjjjj ....
ajjjjjjjjjjjjj ....
abe za kakov hip hop zboruvate vie?
ne deka kje se pravam profesor ama hip hopot ne poznava granici,ne poznava boja,rasa-Hip hopot e LJUBOV!!!sila shto te dvizi....
pa shto ako se albanci-kazete mi dali ne mu e dobro flow-to,produkcijata???
a toa deka Arenata se pojavuva vo nivniot spot i deka toa e pricinata deka gi sakam nema vrska!!! shto ako Arenata se pojavi vo spotot na Daskal ili slicno sranje a?
ma ajde ve molam...
epa izlgeda se razlikuvame vo mnogu neshta....slusham be bratche Ceza(neverojaten turchin) toj nekogash kje ne spomne nas a?-nikogash!
treba da go sakash nekoj ako te prezentira???
a toa deka ako recitirash vo Albanija na Mak. e cishta besmislica,ima razlika megju Kosovo i Albanija!
A od kade vi dojde na pamet deka gi sakam poradi Klan istok>?
gi pocituvam Klan istok gi znam i gord sum na toa shto vo Bitola se shto ima od Arenata e od mene doneseno i mnogu dobro prifateno od cel bitolski a i prilepski aditorium.a toa ne znachi deka gi pocituvam samo niv, kako mnogu od vas shto pocituvate samo Ago i nikoj drug.
Ago go pocituvam i tvrdam deka e edinstveniot rap hardkorec vo Makedonija i poshiroko a toa e deka ima i gi praktikuva svoite ostri principi!epa koga kje razmislivate vaka i da cenite i da sakte nekogo po vistiniski neshta togash kje bidete dorasnati da mi kazuvate DA NE LIZAM GAZOVI!
imam kakov takov integritet i nema da dozvolam nekoj da mi go narushi so nekoj bezvezen komentar!!!
ajjjjjjj se iznervirav upm!
taka e !