<rap_ten> kolku mrazam kopilinja kako tebe takvi gadovi sekoj den se ragat vo site nasi gradovi koga vi trebam sekogas sum tuka koga mi trebate nikade ve nema sekoj za sebe si gleda
<rap_ten> na sekade crnila na sekade laga taga
<rap_ten> ne znam zosto ne znam kako so rapof se druzam i od togas mi e golem stapof nikoako da svatam so greski praite sekoj den kurof moj go palite site ste fekeri i luzeri razni za vas i baba
<rap_ten> za tebe sum dama so golema salama dojdi da se durzime i cotek da ti pruzime tilot ti e sranje i sekogas mi se sere koga ce te vidam tebe i toj do tebe ..
<rap_ten> rapot se uci rapot se zivee a ti toa laznoi go kaza i site ne prelaza ti si samo edno parce zemja so na site nas ne kreva u dilema so baras na kanaof koga si mal idi bre marsovec igraj si so kal
<rap_ten> probaj da se druzis a ne da se sluzis so tugji temi i razni idei probaj sam da pravis a ne da se galis
<rap_ten> probaj da se druzis a ne da se sluzis so tugji temi i razni idei probaj sam da pravis a ne da se galis so moite rimi slabo ti odi zatoa probav ljubov vodi koje te ebe marsovec
---------------------------------------------------------------------------------
<MaRs0vEc> pa ajde sega rap_ten vika da pocnam prv , samo da ti kazam kje se lee krv , mnogu sum opasen koga kje se iznerviram , i takvi kako tebe jas se inspiriram , ku4ko edna so rimi te bombardiram , mojot stil e opasen kako trn pa posto si raperka slusaj go spotot Brm Brm , te se4am so rimi i instrumentai , pa pazi majka ti doma kje te zali , nemas poima od rap , pa ajde sega fati mi se stap , mnogu si glupa nemas 1 rima
<MaRs0vEc> pa da ti kazam priberi ja majka ti zosto mnogu go prima
<MaRs0vEc> mislis deka si hc opasna si , aha za takvi kurvi kako tebe ne prljam race
<MaRs0vEc> pa nesto mi ides na #smederevka mi se pravis nekoja jaka , a ustvari ti si kurva so golema maka..
<MaRs0vEc> epa sega slusaj me koga te pukam so rimi , pa ti frlam i flesovi dimni , nisto ne gledash , ti samo od realnost begash , pa da ti kazam poleka so tie detski rimi , zemi go staj si go u gzz hahha go primi , pa sega mnogu piskas , se deresh vikas , ne sum ti go stavil ni do pola , a ti si skoro gola , pa sakas da go primas sakas da go zimas , pa eve ti go lapni go i zemi mi go kje ti go dadam na zaem , pa ako sakas kondomi nemas na saem.
<MaRs0vEc> pa sega kurvo edna , da ti kazam nesto tiggaz mi kazuvase deka si bila bedna , a da pusis kur mnogu si vredna , mozes da idesh pozadi makedonska , sakas da bides raperka ama nemozes , zatoa bolje slusaj si metal pa te pridizvikuvam kurvo sega jas na battle , nemas mnogu stihovi rimi , pa sega eve ti go kurov ZINI , kje te ebam kako kurva glupa , i na kraj od glava kje ti mavnam klupa , nemas poima od zivot mi se cepas so tvojata banda ?
<MaRs0vEc> pa da ti kurvo za kraj bye-bye , mozes samo da se ebesh i za pari da se grebesh , nemozesh ti so mene da se sprotistavish , samo od kurovi se davish , raperka mi se pravish , a ustvari si metalka , pa koga kje te fatam od glava kje ti lupnam palka.
-------------------------------------------------------------------------
Ostajte mislenje.. koj e bolje..