Сега е точно : Maј 10th, 2025, 9:25 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 25  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето: pozdrav do temata
ТемаИспратено: Jуни 2nd, 2006, 12:12 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maј 12th, 2006, 8:48 pm
Мислења: 20
Локација: Kavadarci
pa vaka prvo sakam da ja pozdravam temata zs za zenskiot rap u makedonija retko se zboruva a ustvari i go nema mnogu imam nesto slusnato od No Exit i mislam deka e ekstra za zenskiot rap i sakam da kakzam daka tie so se filmaat i so se nosat u siroko ne znaci deka se raperki epten navlezeni oti za da bidis raperka treba da ja svatis malku hip-hop kulturata da pisis tekstovi i toa e dovolno ama sapak mislam deka zenite se da ja pokazas svojata ubavina i zgodno telo a ne za da se oblekuvaat u siroki alista tie neka bidat raperki ama da ne se nosat epten siroko. A inace zenskiot rap u globala se pomrdnuva kon nagorna linija i toa e za pozdrav neka prodolzat taka u sekoj slucaj pozdrav do site vistinski zenski raperki

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 2nd, 2006, 6:30 pm 
Отсутен

Регистриран: Февруари 10th, 2005, 7:56 pm
Мислења: 1959
Ne se se u HC ,ama samo no txtit se Femle e bajnd a druglite ne.. koi se durgi fanki fimeljs!? Nmeat veze,, aakrakka saka taka madaka - toa rimi ese? se ama ne se . svakjsah/. fguck it.. nema f rap... pozz do dcecojinjata i zenksite i zenie sho praat prap pozzraxv i respect

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 3rd, 2006, 10:15 am 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
:) Боље бити пијан него стар. :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 3rd, 2006, 1:08 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Maрт 26th, 2005, 4:17 pm
Мислења: 2628
Локација: ваму таму
:) :) ...eh dudo dudo dddddduuuuuudddooooooo :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 3rd, 2006, 6:51 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 28th, 2006, 7:09 pm
Мислења: 1127
Локација: Kozle
Dudo_Kozle Напиша:
Ne se se u HC ,ama samo no txtit se Femle e bajnd a druglite ne.. koi se durgi fanki fimeljs!? Nmeat veze,, aakrakka saka taka madaka - toa rimi ese? se ama ne se . svakjsah/. fguck it.. nema f rap... pozz do dcecojinjata i zenksite i zenie sho praat prap pozzraxv i respect

Ahhh...malo malo pijano :D :D :D :D :D nema veze...ja bitno te razbrav sho si sakal da napishesh i mislam deka si u pravo :wink: posho stfarno toa so Funky Fem beshe samo obid za neshto za shto odnapred se znaeshe kako kje zavrshi-NIKAKO!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 4th, 2006, 2:06 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Јули 11th, 2005, 4:01 pm
Мислења: 88
Локација: Поволна
Дами ја се извињавам шо на некои од вас им беше прилепено епитет офца али на времето ногу се заљубувах и пљуках по бившите...
Како и да е ФУЛ РЕСПЕКТ од мене и плиз малку поактивно на сцената!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 4th, 2006, 9:20 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Aприл 12th, 2006, 9:27 pm
Мислења: 1212
Локација: So Te InTeReSiRa
ABE LUGE IMA KVALITETNI ZENSKI RAPERKI AMA SE VO MALI KOLICINI

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 5th, 2006, 12:50 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 28th, 2006, 7:09 pm
Мислења: 1127
Локација: Kozle
NO EXIT :twisted: :twisted: :twisted:

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 5th, 2006, 1:11 pm 
Отсутен

Регистриран: Февруари 13th, 2005, 11:23 pm
Мислења: 500
Локација: United States Of Trnodol
mislam deka ne e popularen a igo nema dovolno!!!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jуни 5th, 2006, 2:58 pm 
Отсутен

Регистриран: Јули 7th, 2005, 9:54 pm
Мислења: 288
Mitko Напиша:
А ако е во тесно тогаш е слаба ? Ај кип ит риал :)

Вака сега.. секој си има свој начин на облекување, и го почитувам тоа. Како сакаш, така облакај се. Така да, ако некоја девојка се облака во широко тоа воопште не ми смета. Зошто би ми сметало ? Човекот се цени според карактерот, особините и неговите внатрешни вредности, а не според облеката.

А во врска со женскиот рап, не сум слушнал многу (можеби затоа што го нема, со неколку исклучоци), но мое мислење е дека No Exit се (или барем беа, дали сеуште снимаат?) добри. И морам тука да ја спомнам и BiG-E, затоа што според мене е најдобрата раперка која потекнува од Македонија, иако рапува на холандски (или јас ги немам слушнато македонските песни ако има такви?). Значи.. ова е мое лично мислење. Тука на форумиве имам читано текстови од Cr|minal и добри се.. но за жал јас веќе неколку месеци ја чекам да ми ги прати песните (или песната?). Па.. се запрашав: дали раперките сакаат да ја шират својата музика, или само да си ја чуваат за себе ? Одговорот што го добив кога ја побарав песната, беше некој изговор. Без навреда но така изгледа. Слободно можете да го докажете спротивното. И ако некој се запрашува.. да, ова го посочувам кон Criminal.

Поздрав :wink:

E pa Cr|m|naL mnogu kasno pali... :) tuku kakov izgovor dadov jas inaku? :roll: Види, песната и песните уште се без инструментали па така на празно да ти ги праќам мислам дека нема цел...Ако успеам да снимам некоја добра трака, ја добиваш прв, ветувам. :)

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 25  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови и 1 гостин

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап