#makrap fs juve vs psihopatot
[21:49:04] <juve_whf> [21:35:40] <juve_whf> ej picko se e ok samo se cudam kako mozes da stanes peder vidi uste ednas licis nazenski busfalter i majstor si samo za mesanje malter drugo kazi sto znaes da pravis siv dom povtorno ubiva nemas vekje vreme da se kaes
[21:49:16] <juve_whf> [21:37:45] <juve_whf> se e dobro te sozaluvam ovaa vecer zasto vcera od ustata samo sperma ti tecese a sega tezok raper stana glavna shema si so toa sto fs so mene mana ama kako sto preduprediv kinam na fs i se sto ostanuva od tvojot e samo bukvata s
[21:49:31] <juve_whf> [21:38:43] <juve_whf> i me raduva ako cekam a ne da kopiras so toa samo samiot se sramis i se glupiras
[21:49:31] <juve_whf> [21:45:05] <juve_whf> zosto si gay toa se cudam so mojot stil ne samo pickite i tebe kje te vozbudam kje te krenam vo vozduh zosto rimi kon tebe letaat a na takvite kako tebe siv dom gazot kje mu go rascvetaat se gubis gledam mozebi te dupi tvojot i tvojot 4i4ko ako e i toj peder bam bam i tolku od tebe picko i od nego celiot sivi dom se gordee so svoeto cvrsto ego
[21:50:15] <psihopatot> <psihopatot> vnimanie serko, pripazi na ovie slova/rap osnovna edinica, vikaj me SUPERNOVA*kinam so liriki vo zivo i na tastatura/da ti si vo rapov,vo oblik na skulptura*gumena struktura, se vitkas hartija/fs ebena partija, za tebe temen kako mantija*alegorija, metafora, so dva zbora:/STRIKNO ZAPAD, serko pukas od ljubomora*se boram dostoinstveno,a ti popusto kopiras/vikas me mrazis, a me imitiras*vikas si MC, badijala fantaziras/demek rap prezent