Dudo_Kozle Напиша:
Slushaj MURGO, nekjev da se karam, primi ja kritikata sho ti ja dadov so ubavo ok? A toa sho ne si ja slushal emisijata e druga rabota. Ne postoi toa radio kaj tebe u grad. Skopsko e, ama sepak od tamu e imeto. I ne samo tvoeto i na toj od bt isto mu e crna hronika, i za nego e ova. Ama aj nema veze, nemam namera da se karam.
A ti yo, prostitutko, ne se kurchi i nemoj ti da zborish кој е рапер кој не, дека што имаат други преслушано ти нема да имаш време тоа да го чуеш. А тоа шо нема кој да те ебе, е друга работа.
Znaci ti be ne ti dojde umot a? Epa jas ke ti go doteram samo da te vidam, ne se ni kurcam ni drugi rapboti, samo eden glup um nemoze da sfati dobra strana na zivotot i veruvaj deka ne si dostoen za da se karash so mene, ne da se falam, ama znam deka si golem sreko i tn. ama nema veze, jas ke bidam toa shto sum i za sebe sum toa, a ne za drugite! Ako ushte ova ne go razberish i predhodnoto sho go pishav za tebe, zanci deka si bolen, ne od rap, tuku od psihata brat4e! Aj sega ebi se upm!