Сега е точно : Maј 11th, 2025, 11:25 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 1st, 2006, 10:33 am 
Отсутен

Регистриран: Февруари 10th, 2005, 7:56 pm
Мислења: 1959
Мислам, ама мислам само, дека у прф го иам читано ама 10 посто сигурен сум. Нека казе Ива.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 8th, 2006, 1:22 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 28th, 2006, 7:09 pm
Мислења: 1127
Локација: Kozle
MackO Напиша:
I JA SI MISLAM DEKA GO IMAM 4ITANO OVA NEGDE AMA NE MI TEKINJE ........................................

Veruj mi deka go NEMASH chitano nigde :roll: moze nekoj da ti kazuel za muabetov samo,ili pa da si go chul od drugo mesto! :D

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 8th, 2006, 6:01 pm 
komercijala = prodadena dusa :lol: :lol: :lol:

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 9th, 2006, 2:05 pm 
Отсутен

IvchE Напиша:
MackO Напиша:
I JA SI MISLAM DEKA GO IMAM 4ITANO OVA NEGDE AMA NE MI TEKINJE ........................................

Veruj mi deka go NEMASH chitano nigde :roll: moze nekoj da ti kazuel za muabetov samo,ili pa da si go chul od drugo mesto! :D

Abe go iam chitano siguren sum. Ama lani go chitav... Neznam kaj beshe u Qrac... Ti go imashe u PC ova ili si go pishuvala tuka? Ako si go imala u kompjter moze nekat kaj teeb sum go videl ama mislam deka ne...

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 9th, 2006, 4:08 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 28th, 2006, 7:09 pm
Мислења: 1127
Локација: Kozle
Abe malechko moe!!! :P ne se odnesuvashe toa na tebe...i ne,go neam toa kaj mene u PC,nitu pak sum go pishuvala sama :wink: toa e direktno prevzemeno od negde,ama ne kazuvam otkaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i bukvalno taka e napishano,se e vadeno od kontext! :wink:

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 12th, 2006, 12:58 am 
Отсутен

Регистриран: Maј 9th, 2006, 9:12 pm
Мислења: 239
Локација: Shtip
ja uzivam poveke vo comercijala otkolku underground ,ne znam zaso ali poveke me vozbuduva i pojako e,
barem toa e moe mislenje
koa bi gi imal moznostite i ja bi peel comercijala

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 12th, 2006, 1:33 pm 
Отсутен

Mislish na toj stil (instrumentalkite, recitalite) ili sakash txtovi: iam pari madafaka, pichkata me cheka doma ova ona... :) Deka ima razlika... Sekoj ima momenti koa saka da si slushne nesho taka po... south, me svakjash? Aj kazi t.e. razjasni :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 13th, 2006, 1:44 am 
Отсутен

Dudo_Kozle Напиша:
iam pari madafaka, pichkata me cheka doma ova ona... :)

da be brat so ima da razjasnuvam,ti znaes ja so mislam :)
jebiga takvo vreme dojde,ne se ceni onoj koj go biva,tuku onoj koj e slaven toj e i glaven,taka da narodot mnogu malce znae za rapot,pa koga vidi nekoj kreten napravil pesna so obicni rimi,im se cini uf ovoj ama e dobar,onie koj znaat so e rap,mu se smeat,taka e za kaj nas barem, ako bi imal jas sansa da peam komercijala,t.e ako bi imal stvarno pari,bi peel deka imam ova ona ama meko, se falam,ama skrieno vo tekstot se poznava ama demek kako da ne se poznava,nema da gi ismejuvam drugite,toa e deka ja ne pocnuvam prv,ke se falam ama nadvor od granicata na preteruvanje, ako bi imalo takov rap najverovatno bi trebalo da se vika underground comercijala :lol:
pijan sum ,ne mi zameruvaj ako navlegov vo nekoja nevozmozna misija :D

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 31st, 2006, 6:03 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 19th, 2005, 6:31 pm
Мислења: 190
Локација: Sector 3
E za ova mora da filozofiram malku eve nekoi moi mislenja:

1.Sekoj ima pravo na svoj izbor na muzika (za rap mislam druga i ne postoi) :)))) se salam

Ama vistinski ako ja razgledame situacijata togas doagjame do zaklucok vaka pr. Eminem e komercijala ama dobra komercijala.Nema veze dali zema pari ili ne.Jas mozam da seram za nego ako sakam ama mene ne me cule 50 dusi dodeka nego go slusa cel svet,i sega nemozam da kazam loso za nego.

2.Eve primer ako nekoj vi ponudi pari za da pravis muzika i da bides poznat aj razmisli dali nema da prifatis...Ti i taka ja pravis e sega ova ti doagja poklon...Jas bi prifatil samo ostanuvam do edno pravilo ke igram na moja muzika a ne drug kako sviri t.e sakam da kazam deka i da stanam komercijala tekstovite ke mi bidat realni i od dusa a sepak da zemam pari.Aj razmislete za ova dali ne e taka.Ima luge koi pravat taka.

A koga sme vekje kaj 50 cent aj razmislete i za toa dali vredi da se sere za nego.Deckoto bil dobar underground raper i toa predobar bidejkji negovite po4etoci isto taka se vo Hc rap samo imal moznost da prosperira i ja iskoristil pravilno sansata.Toj ostanuva Gangsta i ima dosta realni tekstovi i temi.I ponekogas i nego go slusam.

Posle sevo ova moze nekoj ke me kaze prodadena dusa ama rapot sepak rapot proizleguva od srce a parite se kako plata za toa sto go pravam t.e doagjaat kako podarok.Razmislete sekako deka bi sakal da ziveam poraskosno otkolku vaka bedno.Sum iskusil siromastija i sekako bi sakal malku po4it i ugled i pari dokolku stanam komercijala bidejki toa si doagja samoto po sebe.

Po4it do site vas,ova za jas komercijala e samo pretpostavka inaku ostanuvam vo HC seuste a moze i ve4no toa ne se znae,ne se znae sto nosi zivotot.Taka

Toa bese moeto mislenje

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Авдуст 31st, 2006, 9:53 pm 
Отсутен

se slagam so tebe, i ja bi taka igral toa bese i mojata poenta

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 4 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап