E za ova mora da filozofiram malku eve nekoi moi mislenja:
1.Sekoj ima pravo na svoj izbor na muzika (za rap mislam druga i ne postoi)

))) se salam
Ama vistinski ako ja razgledame situacijata togas doagjame do zaklucok vaka pr. Eminem e komercijala ama dobra komercijala.Nema veze dali zema pari ili ne.Jas mozam da seram za nego ako sakam ama mene ne me cule 50 dusi dodeka nego go slusa cel svet,i sega nemozam da kazam loso za nego.
2.Eve primer ako nekoj vi ponudi pari za da pravis muzika i da bides poznat aj razmisli dali nema da prifatis...Ti i taka ja pravis e sega ova ti doagja poklon...Jas bi prifatil samo ostanuvam do edno pravilo ke igram na moja muzika a ne drug kako sviri t.e sakam da kazam deka i da stanam komercijala tekstovite ke mi bidat realni i od dusa a sepak da zemam pari.Aj razmislete za ova dali ne e taka.Ima luge koi pravat taka.
A koga sme vekje kaj 50 cent aj razmislete i za toa dali vredi da se sere za nego.Deckoto bil dobar underground raper i toa predobar bidejkji negovite po4etoci isto taka se vo Hc rap samo imal moznost da prosperira i ja iskoristil pravilno sansata.Toj ostanuva Gangsta i ima dosta realni tekstovi i temi.I ponekogas i nego go slusam.
Posle sevo ova moze nekoj ke me kaze prodadena dusa ama rapot sepak rapot proizleguva od srce a parite se kako plata za toa sto go pravam t.e doagjaat kako podarok.Razmislete sekako deka bi sakal da ziveam poraskosno otkolku vaka bedno.Sum iskusil siromastija i sekako bi sakal malku po4it i ugled i pari dokolku stanam komercijala bidejki toa si doagja samoto po sebe.
Po4it do site vas,ova za jas komercijala e samo pretpostavka inaku ostanuvam vo HC seuste a moze i ve4no toa ne se znae,ne se znae sto nosi zivotot.Taka
Toa bese moeto mislenje