Сега е точно : Jуни 29th, 2025, 12:35 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 32  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 23rd, 2006, 11:22 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Декември 24th, 2004, 5:47 pm
Мислења: 48
Локација: Ченто, СКОПЈЕ
"KOLKU I DA SME TAZNI DENES UTRE KE SE SMEEME
KOLKU I DA E MAL SVETOT E DOBRO MESTO ZA ZIVEENJE
KOLKU I DA SUM NEMOKEN BI PRAVEL CUDA
KOLKU I DA E TEZOK ZIVOTOT E UBAV....
....EVE ME DENES IMAM 18 SUM POLNOLETEN......... I TOLKU ZA SEGA
ToniOsaN(R.N.S.)-Zivotot e ubav Refrenot
Kolku dobra pesna koga mi e tesko ja slusam i ednostavno me diga mi dava nadezd za da ziveam lud covek site koi sto zborat protiv nego se samo Ljubomorni

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 24th, 2006, 1:14 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 28th, 2006, 7:09 pm
Мислења: 1127
Локација: Kozle
Da da,epten zakon pesnichka e toa...duri i solzi mi techat ponekad dodeka ja slusham od tolku iskreni ama navistina iskreni zborovi i celata prikazna ustfari :wink:
Bil,e i kje ostane EDINSTVEN i UNIKATEN...hihihihi :P :P :P

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 24th, 2006, 8:51 pm 
Отсутен

Регистриран: Jaнуари 23rd, 2006, 10:52 am
Мислења: 1255
Локација: Vlae grada
da da i mene mi tecat solzi bidejki ja neam.................se zezam de

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 24th, 2006, 11:23 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 6th, 2006, 10:28 pm
Мислења: 14
Локација: site B_sk
pa aj stavete ja na nekoj link ili dajte po mail aj zifti sve...i ja da ja 4ujam so pesni4ka e.... :roll:

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 25th, 2006, 1:47 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Јули 14th, 2005, 1:19 pm
Мислења: 1493
Локација: Bitola (Arnaut Maala)
GELE_K Напиша:
h h JAS GI IMAM SITE I NAJ NOVITE SO NE MU SE IZLEZANI!MI GI DADE 6 TRAKI SE KAMEN AJJT
AMA NE SMEEAM DA GI DAVAM:))))SASMO SO NEGOVA DOZVOLA AMA NE VERUVAM I ON DA GI DADE:))))

bo br be peer ako ne se iskurcis ti dr nema toa e i ako gi imash slushaj si gi doma koj kur na forum kazuvash deka gi imash koga nemozesh da gi davash

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 25th, 2006, 9:15 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 28th, 2006, 7:09 pm
Мислења: 1127
Локација: Kozle
Gang Man Напиша:
GELE_K Напиша:
h h JAS GI IMAM SITE I NAJ NOVITE SO NE MU SE IZLEZANI!MI GI DADE 6 TRAKI SE KAMEN AJJT
AMA NE SMEEAM DA GI DAVAM:))))SASMO SO NEGOVA DOZVOLA AMA NE VERUVAM I ON DA GI DADE:))))

bo br be peer ako ne se iskurcis ti dr nema toa e i ako gi imash slushaj si gi doma koj kur na forum kazuvash deka gi imash koga nemozesh da gi davash

Ubavo kazano...na mesto :D

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 26th, 2006, 1:58 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
Јас го повлеквам зборот коа реков дека не е нешто посебно РНС. Закон е..И не мозите/мозиме да се споредваме со него ! Слушај траките.. види флоу види рецитал..И не зборајте за инает..Мое мислење..Ко артист вреди за по4ит!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 27th, 2006, 12:09 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Aприл 12th, 2006, 9:27 pm
Мислења: 1212
Локација: So Te InTeReSiRa
RaP-RiVaL Напиша:
Јас го повлеквам зборот коа реков дека не е нешто посебно РНС. Закон е..И не мозите/мозиме да се споредваме со него ! Слушај траките.. види флоу види рецитал..И не зборајте за инает..Мое мислење..Ко артист вреди за по4ит!

Ubavo kazano vredi da mu se dade po4it zaso stvarno e dobar. NO raper kako negov stil'' BIDEJKI SI BITOLCANEC'' mora da go znaes SheriF od SIV DOM mnogu poise mi se sviga setif nego RNS ama sepak RespeckT

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 27th, 2006, 1:41 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Декември 24th, 2004, 5:47 pm
Мислења: 48
Локација: Ченто, СКОПЈЕ
Gang Man Напиша:
GELE_K Напиша:

Abe do negde toni RNS e u pravo sto nejke da se sirat pesnite po site luge. Ednostavno on ili pese ili bilo koj drug covek od legija ili green out moze da gi dae na nekoj u poverenje. A za toa deka se prai peder so ne gi dava ne e u redu da se zbori. SEPAK KE IZLEZE CD PA KE GI SLUSAME

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Септември 27th, 2006, 3:45 pm 
Отсутен

Регистриран: Jaнуари 21st, 2005, 3:22 pm
Мислења: 403
Da pesnite na RNS se dadeni u poverenje,samo sto nekoj ne znae da ceni izgleda pa gi razdaval po luge bez prashanje i dozvola,ali kako i da e sekad ke ima takvi.U sekoj sluchaj na mnogu luge izglea ne im se jasni nekoi raboti,kako na primer toa deka koga eden artist raboti na album koj shto planira da go izdava vo prodazba ne mu e rabotata on da gi snimi pesnite i da gi razdava po luge i posle koga ke izleze albumot sto,site gi imaat veke pesnite.Zatoa treba malce da se strpite i da pochekate,a ne da se zbori deka nejkel da gi dava pesnite,pa normalno deka nejkel i ja nejkam i sekoj drug shto raboti za ozbilno.Sepak se raboti za trud koj e vlozhen i treba da se isplati,kako na primer mozhe nekoj znae nekoj ne noviot album na RNS e celosno sniman vo studioto Oshav koe e sopstvenost na Tec,i ako vie mislite deka seto toa se raboti za bez pari togash se lazhete mnogu.Znachi shto sakam da kazham e deka,RNS mora nekako da si go isplati toa vreme koe go koristel za snimanje na albumot vo studioto,a toa mozhe da se napravi samo so dogovor na procent od prodazhbata na albumot neli shto znachi deka parite se delat na tri dela:artistot,producentot i koristenoto studisko vreme.Znachi mislam deka vi razjasniv nekoi raboti za toa kako se pravi koga se snima album vo studio,znachi ne pravime za album sniman doma so svoja oprema i takvi raboti toa e veke drugo.Ova so RNS beshe samo primer,ova ne vazhi samo za nego,ova vazhi za sekoj drug artist koj si ja ceni svojata muzika.Celta mi beshe deka ne se isplati ti da planirash da izdavash album,a pesnite veke da ti gi imaat pogolem broj na luge pred da izleze albumot.Kako ushte eden primer ke dodadam i za albumot na Legijata koj sto veke e 90% gotov(eve vi edna informacija koja ne znaevte :) )i shto sakav da kazham mi beshe deka pesnite shto se snimeni do sega gi nema nikoj drug nadvor od grupata i nema ni da gi ima se dodeka ne izleze albumot,zatoa strpete se i pochekajte i do krajov na godinava ke go dobiete i prviot album na Legijata!Sepak se vlozheni pari vo trudot,kako na primer kupuvana e oprema i drugi raboti za da mozhe da se snimi albumot na Legijata,i znachi ne e rabotata da se otide u zijan,mora da se potrudish barem da si dojdesh na svoe za tie pari sto si gi vlozhil vo izrabotkata na albumot,a uste podobro neli i ako otidesh u kjar :).Toa beshe od mene se nadevam dobro me svativte i taka nataka :)

Pozdrav!!

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 32  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови и 1 гостин

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап