Сега е точно : Maј 14th, 2025, 12:21 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 35  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 3rd, 2006, 3:59 pm 
RaP-RiVaL Напиша:
4упето е во право ( ако е 4упе дека по никот не се гледа ) :)
Btw јас книга не отворам..Се смеев ..Имам 2ки ова она 1..Сфаќаш ?Слаб сум со отцените..Не у4ам..Али не си Хц ако не у4иш ..Или нешто сли4но..Брат ако у4иш за тебе треба , а не за друг..И не е поентата 5тката 2ката 1цот..Не е битна бројката, битно е знаењето..Ние уште то не го сфаќаме..( дури и јас не го сфаќам ) дека сите за бројка у4ат.ако у4иш ќе бидиш некој ( не мора да работиш или да си бизнисмен за да си некој ) доволно е сам да се осеќаш дека си некој, а нормално и работа треба и то уба работа..Ме сфаќаш ?и не треси глупости дека у4ењето е срање..Ако е срање шо се запиша ЈБТ ? а ? Шо одиш на школо ? Шо не кепниш ? Ц ц ц ..Глупости..Јас не у4ам али овие работи ги знам !

RESPECT BRO.. i ja ne ucam ali znam deka si epten u pravo..

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 3rd, 2006, 4:17 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Септември 28th, 2006, 9:38 pm
Мислења: 160
Локација: Skopje
girlll Напиша:
RaP-RiVaL Напиша:
Btw јас книга не отворам..Се смеев ..Имам 2ки ова она 1..Сфаќаш ?Слаб сум со отцените..Не у4ам..Али не си Хц ако не у4иш ..Или нешто сли4но..Брат ако у4иш за тебе треба , а не за друг..И не е поентата 5тката 2ката 1цот..Не е битна бројката, битно е знаењето..Ние уште то не го сфаќаме..( дури и јас не го сфаќам ) дека сите за бројка у4ат.ако у4иш ќе бидиш некој ( не мора да работиш или да си бизнисмен за да си некој ) доволно е сам да се осеќаш дека си некој, а нормално и работа треба и то уба работа..Ме сфаќаш ?и не треси глупости дека у4ењето е срање..Ако е срање шо се запиша ЈБТ ? а ? Шо одиш на школо ? Шо не кепниш ? Ц ц ц ..Глупости..Јас не у4ам али овие работи ги знам !

Imas pravo, ne se uci za ocenka, nego ucis za sebe. Poveketo mislat deka ona sto se uci e nepotrebno, sto i nekoi stvari se, primer ja se somnevam deka nekad u zivotot ke mi treba da znam za trigonometriski krug, a i te kako me nervira sto pretezno poveketo lektiri sto gi citav vo sredno bea za teskata polozba na makedonskiot narod i povtorno za teskata polozba na makedonskiot narod i pretezno bea pesimisticni knigi (poentata povise bese makedonskiot narod strada, a ne makedonskiot narod se bori), nego pak se naogaat korisni informacii sto ke ti pritrebaat ponatamu vo zivotot.

P.S. I 4upe sum :) Es da ne se gleda od avatarot :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 4th, 2006, 2:41 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Aприл 12th, 2006, 9:27 pm
Мислења: 1212
Локација: So Te InTeReSiRa
Ivi_A7X Напиша:
girlll Напиша:
RaP-RiVaL Напиша:

Imas pravo, ne se uci za ocenka, nego ucis za sebe. Poveketo mislat deka ona sto se uci e nepotrebno, sto i nekoi stvari se, primer ja se somnevam deka nekad u zivotot ke mi treba da znam za trigonometriski krug, a i te kako me nervira sto pretezno poveketo lektiri sto gi citav vo sredno bea za teskata polozba na makedonskiot narod i povtorno za teskata polozba na makedonskiot narod i pretezno bea pesimisticni knigi (poentata povise bese makedonskiot narod strada, a ne makedonskiot narod se bori), nego pak se naogaat korisni informacii sto ke ti pritrebaat ponatamu vo zivotot.

P.S. I 4upe sum :) Es da ne se gleda od avatarot :)

abe site ste vo pravo AMA KOJ KUR JA NE UCAM IC KUR NE ME BOLE !!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 4th, 2006, 10:58 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Јули 28th, 2006, 8:49 pm
Мислења: 195
Локација: free PLANET
SEA MOMENTALNO E SABOTA I RAZMISLUVAM ZA PIENJETO VECER!!!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 5th, 2006, 7:49 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
Епа нормално дека сум во право.Знам шо зборам.. :) В4ера имаше роденден еден другар и пиевме вино .. :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 5th, 2006, 8:22 pm 
Prva cigara denes zapaliv i mi se svrte ko dzoint da pusef ebate.. :(

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 6th, 2006, 1:34 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Aприл 12th, 2006, 9:27 pm
Мислења: 1212
Локација: So Te InTeReSiRa
LELELELELLELE Vikendov mi bese zakon
U Petokot na GENOCIT VO '' Caffe Sofija " LUDILO kakva zurka
U Sabotata "MAVANJE FS PO ULICI I LADENE MUDA "
a DEneS """""" UcenJE """"""" i spienje
BOLJE NEMA :D :D :D :D :D :D :D

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 6th, 2006, 6:26 pm 
Отсутен
Модератор

Хаха..И мене закон ми беше..Имаше авантура петокотна минус 10 :) Замрзнав дека позајмив вентијагата на еден другар пијан.. :)
Али не се каам.. :) Ми има поможено миљон пати.. :)
А во поглед на пушењето..Не пуши Симона..Пробај да остајш..Знам шо зборам. ( Симона те викам дека гирллл ми е глупо :) ) мислам Симона се викаш така ? :P

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 6th, 2006, 6:34 pm 
Dap Simona se vikam.. neznam we peer.. toa so mi fikas za cigarite.. nekao fatif da pusam pred 4 meseci.. i fatif onaka epten.. po 3 kutii i toa edna po edna onaka.. ali sekad koa palam prva mi se vrti :'( a inace nemozam taka lesno da ostaam.. pa smalif na edna kutija... :?

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Ноември 6th, 2006, 6:44 pm 
Отсутен
Модератор

Јас ти кажав..На форум не е место да те советвам..Али ти кажвам..Памти ми го зборот..И нормално е да ти се врти првите месеци..Месец - Два нормално е..а можда и појќе..Пафкаш ? Најверојатно си пафкала некој месец..и ко ќе пафкаш не ја осеќаш цигарата..Не ја осеќаш ко шо треба..Ко ќе по4ниш навнатре ќе ги намалиш многу..И откажи ги побрзо..т.е од денес..После нема назад.Сериозно ти зборам..

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 35  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 2 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап