girlll Напиша:
RaP-RiVaL Напиша:
4упето е во право ( ако е 4упе дека по никот не се гледа )
Btw јас книга не отворам..Се смеев ..Имам 2ки ова она 1..Сфаќаш ?Слаб сум со отцените..Не у4ам..Али не си Хц ако не у4иш ..Или нешто сли4но..Брат ако у4иш за тебе треба , а не за друг..И не е поентата 5тката 2ката 1цот..Не е битна бројката, битно е знаењето..Ние уште то не го сфаќаме..( дури и јас не го сфаќам ) дека сите за бројка у4ат.ако у4иш ќе бидиш некој ( не мора да работиш или да си бизнисмен за да си некој ) доволно е сам да се осеќаш дека си некој, а нормално и работа треба и то уба работа..Ме сфаќаш ?и не треси глупости дека у4ењето е срање..Ако е срање шо се запиша ЈБТ ? а ? Шо одиш на школо ? Шо не кепниш ? Ц ц ц ..Глупости..Јас не у4ам али овие работи ги знам !
RESPECT BRO.. i ja ne ucam ali znam deka si epten u pravo..
Imas pravo, ne se uci za ocenka, nego ucis za sebe. Poveketo mislat deka ona sto se uci e nepotrebno, sto i nekoi stvari se, primer ja se somnevam deka nekad u zivotot ke mi treba da znam za trigonometriski krug, a i te kako me nervira sto pretezno poveketo lektiri sto gi citav vo sredno bea za teskata polozba na makedonskiot narod i povtorno za teskata polozba na makedonskiot narod i pretezno bea pesimisticni knigi (poentata povise bese makedonskiot narod strada, a ne makedonskiot narod se bori), nego pak se naogaat korisni informacii sto ke ti pritrebaat ponatamu vo zivotot.
P.S. I 4upe sum

Es da ne se gleda od avatarot