RaP-RiVaL Напиша:
Брат вака ако ти ова искрен коментар окс тогаш имаш респект.Али ако ти е ова нешто дволи4но срање тогаш не знам шо да ти ре4ам..Инаку да ти кажам зошто ја отворив темата..Дека не можам да си кажам мислење сфаќаш ? Мразам ко ќе се прај некој паметњакови4..Сите имаме право на мислење..Али ок ок ..Има некој работи шо ги знајме а шо не ги применваме..Треба да нау4име да се слушаме едни со други.А то никогаш нема да го нау4име без разлика колку се прајме опасни.Така да џабе овде се држат предавања.14 век си е 14.Сваќаш ?Времињата се менват луѓето исти се..то шо е срање срање е .Џабе збораме џабе се прајме нешто шо не сме..Џабе ја сериме Македонија и политиката..Ние сме срањето .И ретко кој го сфаќа ова..ако го сфаќавме сите немаше да се дешава ова.Појќе немам шо да кажам.
Ова да го сватам како навреда или...?Појасни што сакаш да кажиш..Што ти значи ова со 14 век? И не се правам опасен, а ни најмалку сум дволичен..Јас сакам да се има малку ред и дисциплина..А што мешаш и политика??? Појасни ми го постов