Сега е точно : Maј 10th, 2025, 4:22 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето: girlll vs. HoRRoR freestyle na #smederevka
ТемаИспратено: Декември 12th, 2006, 1:33 am 
<girlll`> HoRRoRRaP bi trebalo ti da pocnes.. znaes damite imaat prednost/ bolja sum.. ne se falam, si ja znam svojata vrednost/ zapamti edno, poraz e toa sto ti doaga sledno/ rokam podbolno i besno a ti bedno. Pazi se koga jas doagam vo napad/ od mojte rimi i sonceto izgreva na zapad

<HoRRoRRaP> sama se mestis/nemozes tuka da se smestis/tuka jas dirigiram/od takvi ko tebe se inspiriram/pocnuvam da recitiram/za da mozam da te koregiram/i da dokazam stihovna perfekcija/za fejkeri rap inspekcija/ova e samo mala verbalna gimnastika/mojov stil e klasika/a tvojot ironija/celata ti si za na deponija

<girlll`> hha.. protiv mene decko ke ti treba jaka protekcija/ nemozes mene da mi drzis lekcija. JAs sum taa sto e rodena so mikrofon, na bina/ dzabe ti e.. tvoeto vrmee mina. Ne se nadevaj.. ako sum zensko ne znaci deka sum drolja/ znam ne sum ti po volja.. pa fala bogu.. daleku sum bolja

<HoRRoRRaP> ti ne si bolja,tuku sama vo film se stavas/neznaes ti vo dobar stil da mavas/megu mene i tebe ima razlika/mene rapot mi e vo krv,a tebe glupa navika/jas sum totalna atrakcija/ 24/7 podgotven za rap akcija/ne si vredna/samo na lista na padnati borci sledna/ti si bedna/za moite rimi zedna/samo ke ti kazam rabota edna/ne probuvaj da se boris samata se simna/mene me digna/jas sum na visina/a ti ke padnes na prvata krivina

<girlll`> i sto pak pak i pak mora da te inspiriram/ te rusam.. eliminiram, zborovi ne biram. Pazi se mnogu decki od mojot stihoven atentat/ ne se resava sve.. so losi rimi.. plagijat. Vrati se na ceca.. dragana.. lepa brena/ ma losite naviki e tesko da se smenat. vnimavaj protiv koj rokas, ke se izgoris na prva/ ne si ti sposoben da go izodis patot sto jas go vrvam..

<girlll`> ne se maci, dzabe ti e.. jas mavam.. ti pagas/ pazi se sega od monstruozot vo mene sto se raga. Edna moja rima.. tvoj cel leksikon/ ako sakas da si raper, zaebi bon ton. jas otvaram uste.. ti nemoes da zines/ so cist obraz fs-vo nema da go mines

<HoRRoRRaP> sega tisina/ ostavi go leksikonot na zemja da faka prasina/deka nema potreba da se ma4is/na moe nivo nemozes da se ka4is/sama nevolja si baras/nema potreba so mene da se karas/nema sto da dokazes,pokazes/podobro uste sega da se otkazes/nema tuka laga,ova e cista vistina/nemas kvalitet dzabe ti e brzina

<girlll`> ednas se otkaze da rokas, eve vtoriov pat tvoj e poraz/ nejkam da te turnam.. ama znaes koga nesto se mora. prekini da jades gomna, ne me znaes a seres/ ja ne ti peram mozok, pa nemoj ni ti da mi peres. Predadi se ena vreme, pred da te skinam/ te plasam cim ke minam, bez rima si cim zinam, ma ne si ti za bina/ ne lazi ne si na visina..ostavi go mikrofonot/ go izgubi tonot

<HoRRoRRaP> povtorno pokazuvas dobar durabilitet/ama ne ti e dovolno ti kazav nemas kvalitet/probaj da go procitas i ova i da mi vratis/sama sebe vo grob ke se pratis/so ovoj fs debelo ke platis/ama kasno ke svatis/ne si dorasnata za ovaa dilema/za razlika od tebe znam sto e rap skopska shema/ova ostanuva otvorena tema/a ti nosi si za zastita slem/deka protiv mene da rokas znam ti e problem...

<girlll`> hah.. mene mi kopas grob a sam vo nego se butkas/ hah znam si jaka faca.. ko sampionine od sutka. plagijatori mene ne me ostavaat bez komentar/ kako i da ja svrtis problematikava ja sum winner i vo kar. neznam koj ti suflira na pvt.. no loso go ima toa izvedeno/ na najnisko nivo sam se imas sega svedeno.. Ne me ni znaes a samo jades gomna/ koga veke sme kaj goman izvini sto te spomnav

<HoRRoRRaP> znam deka nikogas ne se otkazuvas/probuvas gresni stvari da dokazuvas/a nemozes da svzres edna rima glupa/ako sakas soberi protiv mene i cela grupa/ako sakas soberi i legija cela/za mene ne si dovolno smela/ova veke ne e sala,veke ne e sega/horror e do tebe i za grlo so rimi te stega/ne se bori na moja teritorija/brzo ke ti prekratam zivotna storija/pa sega ovaa rima povtori ja/glasno izgovori ja/i probaj povtorno da kazes/znaes deka sama sebe pak ke se la

<girlll`> hmz.. jas rokam sama, ti so cela legija pozadi tebe/ nemozes da pokoris drug, dur ne se spravis sam so sebe. Da me skines?! hah.. ma mora da se zaebavas/ so pogresna licnost.. FS pocna da mavas. Priznaj si go porazot bar da ti ostane obrazot cist/ kaj mene nema zaebancii.. se odm,azduvam.. ne vrtam nov list

<HoRRoRRaP> ej nemoj povtorno obidi prazni/povtorno HoRRoR tebe ke te kazni/moite rimi se ostri,a tvoite mazni/takvi kako tebe se pravat vazni/a posle fs sekogas se tazni... aj da ne pisuvam dosta bese :D

Ova bese edno FS onaka zaebancija na #smederevka.. inace ja pobediv.. ali da ne bide deka se kurcam.. HoRRoR mi rece da go staam.. ne go stajv kolku da pokazam.. ej glej pobediv.. da ne se sfati pogresno.. i toooo aj cao sea citajte ako vi se cita ako ne nemorate :D :P

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 12th, 2006, 1:36 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 30th, 2005, 8:20 pm
Мислења: 596
Локација: Bitola metropola(Arnautmala)
bev na kanal koga rokaja freestyle ..i spored mene girlll...e podobra.. :!:

K.P.U..OD SEKOJ ASPEKT!!
www.sivdom.co.nr
www.myspace.com/sivdombitola
www.myspace.com/kaznenopopravnaustanova

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 12th, 2006, 1:37 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Септември 28th, 2006, 9:38 pm
Мислења: 160
Локација: Skopje
I dvajcata ste super, no mene sepak poveke mi se sviga stilot na girll :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 12th, 2006, 1:38 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Февруари 24th, 2006, 3:01 pm
Мислења: 597
Локација: MRACNITE ZANDANI NA TVOJOT MOZOK
I JA BEV NA KANAL,GIRLL ZAKON SI

FENIX POVTORNO SE PRERODI.....vo mracnata kelija na psihickiot grob........................

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 12th, 2006, 12:17 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Октомври 13th, 2006, 12:23 am
Мислења: 51
g fs girlll` i da tocno e deka ja rekov da se stai na forum deka bi bilo pickarski ako ne go stavam...

eve i od mene bravo i respect za girl,mozebi mozev i bolje da se drzam ama mislam pak ke izgubev(barem si priznavam)... :)

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 12th, 2006, 12:48 pm 
NiJe BiTnO pEeR.. vAzNo E dA sE dRuZiMe :)

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 12th, 2006, 7:01 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Октомври 24th, 2006, 12:08 am
Мислења: 417
Локација: Прилеп, ебаго :D
I jas bev tamu... kako i site drugi ovde :)
simona... nema da se macam da kazuvam.. ti kazaf tamu...
HoRrOR tamu kako ti se pisuva imeto :)) pola ti se prostuva koga si priznavas :)
peace

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 12th, 2006, 8:47 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Јули 29th, 2004, 12:26 am
Мислења: 583
Локација: И да ме најдеш , што ?
girlll е подобра според мене.

Fear Denies Faith!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 12th, 2006, 10:55 pm 
Отсутен

Регистриран: Jaнуари 23rd, 2006, 10:52 am
Мислења: 1255
Локација: Vlae grada
a aj da slusnam koj gi nabucka da rokaat?

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 12th, 2006, 11:15 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Декември 11th, 2006, 12:50 am
Мислења: 39
Локација: BITOLSKO PODZEMJE
freestyler Напиша:
bev na kanal koga rokaja freestyle ..i spored mene girlll...e podobra.. :!:

istoto mislenje go imam i jas

HIP-HOP 4EVER!!!!!

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови и 1 гостин

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап