Сега е точно : Maј 17th, 2025, 8:13 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 20th, 2006, 5:48 pm 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Maј 25th, 2004, 9:50 pm
Мислења: 738
Локација: Jurassic Park
RaP-RiVaL Напиша:
Нема поголемо срање од трева и такви работи..дувајте ко сте глупи шо да ви ре4ам..И само една работа ко врв на мојот револт ..Рапер не те прај ганџата ! Некој си дуват од кеф ..Некој од мода..Исто и за цигарите алкохолот и такви срања..Пушам ко ќе ми се пуши..Пијам ко ќе ми се пие..И закон ми е..Оти да дувам ?Не знам да си поминам убо без дување ?Ебаго мајката ај да си исе4ам вените ко така..Кај и да сум со кој и да сум можам убо да си поминам.Од мене зависи.Не од цигари дрога алкохол и друштво..само од мене..Секој ден ми е закон..Имам многу проблеми..Сериозни и не сериозни..Али кој ги нема..Ќе се понервирам ..Ќе помини и ќе се ре4ам ..Абе нема да дозволам да се предам и да ми го уништат денот.Од денес за утре.Поарно утре..Ретко кој ќе ја сфати суштината на овај пост ..Озбилно.За нова година на пример извинете сеа шо ќе избегам од темата али еве вака планирам..Куќата е стара од старо време зна4и можи да се ре4и ко во турско време :) Има пе4ка , фрижидер антена за ТВ добро е и све натака..Кау4и добар простор и све друго..Си носиме систем4е мп3 , зву4ници од пц или од кај било битно јаки да се..Полниме фрижидерот со јадење пиење и све натака..Вино најмногу .. :) Па пивциња па пелистерки за трезнење..4упиња и журка..Два дена таму ќе сме со спиење зна4и..Сакам да кажам и без дрога можи убо..дури и без алкохол и цигари иако креват расположение.. :D

a ti da si terash rabota ne ke bese losho, sto si pisuval ovie refarati sto e ova? normalen li si? :D razbiram deka sakas svoe mislenje da si napises ali ova e preterizam ebate :D :D i bez navredi molam posto ne si edinstven na svet :D

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 20th, 2006, 9:10 pm 
Отсутен
Модератор

Регистриран: Авдуст 13th, 2005, 12:32 pm
Мислења: 3275
Локација: Битола
Emp то шо реков глупи ко сте ..То не беше за оние шо дуват од завист или шо по4нале од кеф..За мангупи шо по4нале..Е за нив е.. :) Заеби..

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 20th, 2006, 10:43 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Jуни 14th, 2004, 12:31 am
Мислења: 894
Локација: Tetovo , Brooklyn
za mangupi e drug moabet i nivni eban problem , ako ti go imash toa gledishte deka travata a.k.a za tebe drogata e neso au da padnesh na jajca ondak okej ne pushi , i da ke se nadovrzem na emp ton sranje i niedna halucinacija so znam zaso.... mislim deka nemoesh da halucinirash na trava u svaki slucaj , nego ako ja koristish za kreativni stvari veruj deka e super stvar ne deka ja kao nekoj zavisnik ili neso boli me kurac btw rap-rival da te prasham , so mislish alkoholot ti gi mazni mudata? veruj deka u sporedba so toa ako piesh sekoj den beter sranje ti se deshaa pa i eden den bez bubrezi i sranja ke ostanesh....se izvinjavam ali postot tvoj me nakurchi poso imashe bezvezni stvari napishano.. komu mu se pushi neka pushi komu ne zivela makedonija i drug tito i gligorov i sve po spisok....

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 21st, 2006, 8:47 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Јули 29th, 2004, 12:26 am
Мислења: 583
Локација: И да ме најдеш , што ?
nyx, добро мислење даде на темата. Мислам, асолно, ф крај.

:P

поздраф

Fear Denies Faith!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 21st, 2006, 11:35 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 30th, 2005, 8:20 pm
Мислења: 596
Локација: Bitola metropola(Arnautmala)
i jas mislam deka nyx e vo pravo..

K.P.U..OD SEKOJ ASPEKT!!
www.sivdom.co.nr
www.myspace.com/sivdombitola
www.myspace.com/kaznenopopravnaustanova

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 21st, 2006, 11:57 am 
Отсутен
Модератор

nyx Напиша:
za mangupi e drug moabet i nivni eban problem , ako ti go imash toa gledishte deka travata a.k.a za tebe drogata e neso au da padnesh na jajca ondak okej ne pushi , i da ke se nadovrzem na emp ton sranje i niedna halucinacija so znam zaso.... mislim deka nemoesh da halucinirash na trava u svaki slucaj , nego ako ja koristish za kreativni stvari veruj deka e super stvar ne deka ja kao nekoj zavisnik ili neso boli me kurac btw rap-rival da te prasham , so mislish alkoholot ti gi mazni mudata? veruj deka u sporedba so toa ako piesh sekoj den beter sranje ti se deshaa pa i eden den bez bubrezi i sranja ke ostanesh....se izvinjavam ali postot tvoj me nakurchi poso imashe bezvezni stvari napishano.. komu mu se pushi neka pushi komu ne zivela makedonija i drug tito i gligorov i sve po spisok....

Да не ја заебваме темата другпат ќе прајме муабет..Само да додам ова..И алкохолот и цигарите па дури и кафе тие работи ти се зависност..Све штети..Ти дувај ако сакаш мене курот ме боли дали ќе дуваш или не..твоја работа .Тој шо сака нека дува тој шо не негова работа..Во секој слу4ај не ти се мешам дека е твој животот.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 21st, 2006, 11:12 pm 
Отсутен

Регистриран: Maј 9th, 2006, 9:12 pm
Мислења: 239
Локација: Shtip
ne bi rekol deka sum zavisen samo pusam koga mi se pusi t.e koga imam prilika, nikoj pat ne sum daval pari,koga mi se pie pijam koga mi se pusi pusam,inaku mislam deka ne se potrebni losi komentari okolu travata,bidejki toj so e probal znae deka nisto ne e opasno,ili drugi si mislat koj znae sto e toa samo zatoa sto go narekuvaat droga?
se si ima svoj red i granici taka da...

Mnogu e lesno 100 denara davas i posle mesto Krali Marko ti na konjot javas :lol:

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 22nd, 2006, 1:26 pm 
Отсутен
Модератор

Не си зависен а ? Аман со тие муабети..Пушиш кога сакаш ? Мене ме лажиш или сам се лажиш ?Не е опасна ? Па нормално дека не е.Али по некое време нема да те задоволва и ќе преминиш на потешка дрога..Така да уште стојш на то дека не е опасна ?Знам такви луѓе..имав другар таков..на ле4ење е сега..Така да немој молимте со тие муабети.Дувај ако сакаш лажи се сам шо сакаш прај али жите се не пробвај да ме убедваш дека не е дрога дека не е опасна ова она..и нејќам да се карам.тие шо се сложват со мене ок , а тие шо не се сложват си имат свое мислење ..Ќе дискутираме и крај.

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 22nd, 2006, 3:21 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Jуни 14th, 2004, 12:31 am
Мислења: 894
Локација: Tetovo , Brooklyn
rap-rival toa e slucaj koaj nekoe dete so dva grama mozok ke saka od edno da prejde na drugo , a deka travata ke te natera da prejdesh na druga poteska droga malu morgen! i so toa me boli kurot komentari ke te zamolim da iskulirash. mislenje moe e deka toj so mu se pusi neka pusi toj so ne nemora , a deka zavisnost stvara naucno ti e dokazano deka travata ne stvara fizicka zavisnost kao mnogu drugi teski sranja.....take da keep it kool i glej si go svojot gz najuboo e....ako ja nejkem da smenim trava nemoze nikoj da me natera da go smenim toa......sve e do licnosta....

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Декември 23rd, 2006, 4:33 pm 
Отсутен
Модератор

Во право си дека има врска ли4носта , али уште поголема врска има дрогата.Ок бе брат јас си кажав мислењето така да си стојам на него.Не мора да се расправаме.Ти си имаш свое јас мое мислење така да нема шо да се караме..Ај друг нека искажи мислење околу темата..Па ако треба ќе се надоврзиме..

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 6 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап