RaP-RiVaL Напиша:
Нема поголемо срање од трева и такви работи..
дувајте ко сте глупи шо да ви ре4ам..И само една работа ко врв на мојот револт ..Рапер не те прај ганџата ! Некој си дуват од кеф ..Некој од мода..Исто и за цигарите алкохолот и такви срања..Пушам ко ќе ми се пуши..Пијам ко ќе ми се пие..И закон ми е..Оти да дувам ?Не знам да си поминам убо без дување ?Ебаго мајката ај да си исе4ам вените ко така..Кај и да сум со кој и да сум можам убо да си поминам.Од мене зависи.Не од цигари дрога алкохол и друштво..само од мене..Секој ден ми е закон..Имам многу проблеми..Сериозни и не сериозни..Али кој ги нема..Ќе се понервирам ..Ќе помини и ќе се ре4ам ..Абе нема да дозволам да се предам и да ми го уништат денот.Од денес за утре.Поарно утре..Ретко кој ќе ја сфати суштината на овај пост ..Озбилно.За нова година на пример извинете сеа шо ќе избегам од темата али еве вака планирам..Куќата е стара од старо време зна4и можи да се ре4и ко во турско време

Има пе4ка , фрижидер антена за ТВ добро е и све натака..Кау4и добар простор и све друго..Си носиме систем4е мп3 , зву4ници од пц или од кај било битно јаки да се..Полниме фрижидерот со јадење пиење и све натака..Вино најмногу ..

Па пивциња па пелистерки за трезнење..4упиња и журка..Два дена таму ќе сме со спиење зна4и..Сакам да кажам и без дрога можи убо..дури и без алкохол и цигари иако креват расположение..

a ti da si terash rabota ne ke bese losho, sto si pisuval ovie refarati sto e ova? normalen li si?

razbiram deka sakas svoe mislenje da si napises ali ova e preterizam ebate

i bez navredi molam posto ne si edinstven na svet