RaP-RiVaL Напиша:
Знајш шо е работата , а Снупи ? Епа се шо имаме слушнато од вас зву4и на комерцијално срање, нема ниедна тема шо би не привлекло нас да ја клајме траката на репит..Немаш ниедна тема ( барем јас немам слушнато ) да збораш на пример..За проблеми , за некоја слу4ка , за народот , за другарството , за љубовта , за општеството..И како сакаш да те слушаме ? Не знам зошто се промовираш овде со рекламации.Едноставно не не бендисват такви празни теми без ниедна поука без ништо вредно..Сите песни ти се " Wow јака журка , пази коли , пази жени , девојките се тука , пази имам ланци имам пари ..Еј опасен сум ! во фрка сум се бркам.. " И шо поука ќе извле4ам ? за кој кур да те слушам ?Ако сакав твоја биографија ќе те прашав ! Ова го кажвам најискрено и со цел да се свестиш , да напрајш нешто вредно.Не за нас туку за тебе ! да слушниме реалност , а не накур4ени срања !
Ja neznam zaso se zamarate koa na Snoopy ic ne mu e gajle so zborime nie tuka za nego, kakvi mu bile trakite i slicno ama bas ic ne se zamara tipot, taka da... mislam deka ne vredi ni nie da se zamarame.

А гале слушај си го ти снупи , не ми пре4и то шо го слушаш..