Сега е точно : Maј 18th, 2025, 2:33 pm

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 20th, 2007, 3:14 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maрт 6th, 2006, 10:28 pm
Мислења: 14
Локација: site B_sk
abe lokalot dostigna full,znaci imase narod sto e ok + sekoja zurka ima frki so mikrofoni i tie sranja samo sto nekoi lugje mesaa prsti kade sto ne im e mestoto. taka da next party will be better....pozdrav

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 20th, 2007, 4:10 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Jуни 14th, 2004, 12:31 am
Мислења: 894
Локација: Tetovo , Brooklyn
Vaka , zurkata kao zurka beshe organizirana okej , jedino sto me iznenadi e koaj pocnavmo da recitiramo mikrofonite pocnaa da dupa , ozvucenjeto da zaebava....ne beshe taka na probata.... Za prechekot , posebno do Zao ogromna blagodarnost , bitno e toa sto od vakvi stvari se dobivaat novi frendovi , a zao e eden od tie... respect za trudot , vo idnina se nadevam na super Zurki.
Respect
Brcka

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 22nd, 2007, 9:40 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maј 25th, 2004, 10:21 pm
Мислења: 73
Локација: nema
Fala brat POCIT slednata zurka nema da ima problemi so mikseta zoshto koj ke ja pipne osven decko shto ke stoi do nea ke dobie nokaut od mene

POZDRAV

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Jaнуари 27th, 2007, 12:08 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Maј 26th, 2004, 6:08 pm
Мислења: 266
aj ja malce kasnu sas komentar.sve na sve ocenka mene za zurku mi e pozitivna sas mali ispadi.kako sto kazasva prethodno na probu i mikrofoni i mikseta sve bese super.kd dojde vreme kd se napuni kafic odednput kako skros novo ozvucenje da se bese stavilo.od tetovo momci besva poiskusni od nas takoj da oni nemasva zamerke na probu za ozvucenje takoj da valjda ne bese problem do ozvucenje.otkako se napuni kako sto kaza ozvuenje bese skris drugo.nisto ne se slusase u svak slucaj golem pozdrav do tetovo stvarno se potrudisva da napraviv atmosferu,da napraviv super zurku.pozdrav i do skipi on celo vreme trcese i se trudese okolo ozvucenje.edino skrsisva mi kef svite grupe na kraj kd iskoci ja sas njima svite mi se nafrljisva i mi kazuesva kako treba da se organizira zurka.ja nemase nisto od organizaciju sve bese toj delo na ednoga coveka na zau takoj da nikoj nemase pravo mene da mi zbori za toj a jos pomalko na njega.golem pozdrav do svite sto besva u kumanovo nadam se deka ce dojdete pa :D

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Одговори на тема  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 2 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап