Сега е точно : Maј 20th, 2025, 6:19 am

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следна
Автор Порака
 Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Јули 2nd, 2007, 5:21 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

Регистриран: Maј 25th, 2004, 10:28 pm
Мислења: 1048
Локација: Silitus - The Power od Divinity
rofl... brzate kako muva na gomno, uzivajte i ostajte ... sto ke se desi ke se desi... ostajte da vidime

Pozdrav
Doktor_ - Makrap Moderators Team

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Јули 2nd, 2007, 6:22 pm 
Отсутен

Регистриран: Maј 31st, 2007, 11:43 am
Мислења: 153
Fizicki tepacki???za toa sum roden ja...ne se sekirajte vie..ako nemoze da podnese psihicki poraz...ke podnese i fizicki ama toa ke bide po bolno...ajde respect...zal mi nema da mozam da dojdam na 7.7.2007 bratuced moj ima rodenden.se ispokarav so moite i pak ne me pustaat.jebiga nekogas i negde ke go sredam na bina! peace...

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Јули 2nd, 2007, 8:49 pm 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Jaнуари 16th, 2007, 8:08 pm
Мислења: 158
Локација: Somewhere in space...
haha kakva koincidencija ovoa ejjj...

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Јули 2nd, 2007, 10:11 pm 
Knele Напиша:
Fizicki tepacki???za toa sum roden ja...ne se sekirajte vie..ako nemoze da podnese psihicki poraz...ke podnese i fizicki ama toa ke bide po bolno...ajde respect...zal mi nema da mozam da dojdam na 7.7.2007 bratuced moj ima rodenden.se ispokarav so moite i pak ne me pustaat.jebiga nekogas i negde ke go sredam na bina! peace...

Brat vo se te podrzuvam.. Ama edno ke te zamolam.. Da ne se pravis pobednik na duel sto ne e ni zapocnat Ok? :wink:

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Јули 2nd, 2007, 10:24 pm 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Maј 26th, 2004, 2:52 pm
Мислења: 1745
Локација: Los Angeles, CALIFORNIA USA
Knele Напиша:

krkrkrkrkkrkr :)))))))
navistina zalno navistina zalno..jas na 7mi treba da go hranam papagalot, pa zatoa nemozam da odam...:( steta

Слика

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Јули 2nd, 2007, 10:40 pm 
Отсутен
Администратор
Членски аватор

Регистриран: Февруари 5th, 1987, 7:54 pm
Мислења: 1467
Локација: Скопје
Knele Напиша:

Уште мама и тато не те пуштаат да искочиш, да отидеш на рап журка, а на зборови го истепа tiggaz уште пред да го видиш.

Мене не ми е јасно до каде стигна светов, поточно.. децата во Македонија.

:D

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Јули 2nd, 2007, 11:13 pm 
Aj ke fiite na sedmi.. Ja ke vi doam so mercedesot i ke se pukame so kalashi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Кон врв

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Јули 3rd, 2007, 12:00 am 
Отсутен

eJ STo e ova ovde bre???piknik????AGATO rani go papagalot! MITKO nemaj galje me pustaat mene a mozda i ke doam!postovanje do site!

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Јули 3rd, 2007, 12:06 am 
Отсутен
Членски аватор

Регистриран: Октомври 5th, 2006, 12:40 am
Мислења: 57
Uf... pa dobro e znaesh... ako Tigaz ne podnesi poraz ... lol ke se izburka:))) Tepackite ne reshavaat nishto.. i kako shto kaza Wannabemceez, ako pocne tepacka-picka e... Tigaz ne misli deka te seram i sl. ali samo vistinata ja kazuvam... ova brate... me smee... 15 godishen da te dissuva... uf jako! Pozz

Кон врв
 Профил  

Наслов на мислењето:
ТемаИспратено: Јули 3rd, 2007, 1:27 am 
Отсутен

Mislam deka veke ne e potrebna temava ... moze da se zakluci..go dissuvav tiggaz i gotovo...ajde sea respect!

Кон врв
 Профил  

Покажи постара тема:  Сортирај по  
Испрати нова тема Оваа тема е заклучека не може повеќе да давате мислења или да ја менувате  [ � теми ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следна

Часовникот е според зоната: UTC + 1 час [ Летно време ]

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: Нема регистрирани членови and 2 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди до:  
Copyright © 2004-2023 Македонски Рап